Skocz do zawartości

PS3 Quiz

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no... myślałem, że dla zmyłki dasz coś łatwego...

z racji tego, że mam dziś marny dzień, to za głęboko w meandry Twojego pokręconego umysłu wchodzić nie będę, ale strzelę raz jeszcze:

Tony Hawk American Wasteland

captain america + atlanta hawks dają mi taki wynik, choć jeszcze coś by się znalazło w pobliżu...

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Ja mam pokręcony umysł, a to Ty piszesz podwójne posty* :drinks:

Na polepszenie tego marnego dnia łap podpowiedź:

1/4 Twojej odpowiedzi to 50% prawidłowej odpowiedzi. :sorcerer:

*

Wiem, wiem, to wina forum ;)

Edytowane przez triboy
Opublikowano (edytowane)

Nawet dwie :) No, ale to nieistotne, bo nie chodzi o Starhawk'a, a o Delta Force:Black Hawk Down. Kapitan Ameryka wskazuje na amerykańską armię, a jastrząb z parkietu, symbolizuje strącenie tytułowego helikoptera.

I jak?

Nawet prawdopodobne. Szkoda tylko, że ta gra nie wyszła na PS3... A tak naprawdę, to serio chodzi o Starhawk ;)

edit: "Black" było w tytule, cóż zrobić... Ja miałem na myśli "Hawk Down". Jaszczonp z parkietu miał symbolizować strącenie helikoptera, leżący jaszczonp -> leżący helikopter. :)

Edytowane przez triboy
Opublikowano (edytowane)

Ale jakim cudem Black Hawk, skoro orzeł jastrząb (lepiej ?) nie jest czarny ? :P

Dobra to teraz ja dowale z grubej rury. Lotnik kryj się.

_-God-of-War-Ascension-Meet-the-Elephantaur-_.jpg

Edytowane przez Square
Opublikowano

Oki, strzelam, że chodzi o Demon's/Dark Souls. Postać na obrazku wyraźnie kryje się przed napastnikiem. Podobnie jest w tych grach, gdzie obronę należy przedłożyć nad atak.

Wiem, wiem, pudło ;)

Opublikowano (edytowane)

Jak juz to ten "orzeł" leci, a nie leży :P

Źle. Obrona tego kolesia jest bardzo słaba, bo ułamek sekundy później kończy nabity na róg i tyle go widzieli.

@down

Może i początkujący, ale i tak źle.

Edytowane przez Square
Opublikowano

Hahaha, czyli to musi być początkujący gracz w DS ;)

A ten "orzeł", to nie orzeł, tylko najczystszej krwi jasczoub. Jak na niego patrzę, to widzę biednego ptaka, który glebnął na plecki i taki był zamysł umieszczenia go w quizie ;)

Opublikowano

Triboy, pierdu pierdu takie uskuteczniasz i to jeszcze z poważnymi błędami ortograficznymi. Nawet pawian w przedszkolu wie, że pisze się "jaszczomp" a nie jakieś mutacje jak Twoje odstawia...

A mnie te dwa muniny, co zaraz idą na rzeź przypominają mięsko armatnie do rozsmarowywania w Uncharted - i to jest moja linia obrony wysoki sądzie.

Opublikowano (edytowane)

Pepe, pawian w przedszkolu? Jakiego rodzaju to przedszkole było?... ;)

Ja rzekomo piszę "jaszoub" z błędęm, a Grzesiek mówi na jaszczonbia, "orzeł" :rofl2:

Yano, mówisz, że to "słoniołak"? Hmm, a może to zwykły słonik i Grześkowi chodzi o Elefunk? Tam też są słonie, co prawda nie takie wqurwione jak ten nasz, ale jednak ;)

e: Gdybym jakimś tam cudem odgadł, to oddaję, bo wrócę dopiero w okolicach meczu.

Edytowane przez triboy
  • Plusik 1
Opublikowano

obrazek jest ogolny wiec przychodzi do glowy wiele odp

ogolnie gry gdzie mozna bawic sie czasem i cofac czas - timeshift, bride, POP i inne

w sumie w wielu wyscigach też mozna

jesli to dobry trop to daj jakąś podpowiedź ktora naprowadzi na konkretną gre (chyba że już zgadłem)

Opublikowano

no dobra, wyjaśnienie słowne, którego na początku chciałem unikać :diablo:

pierwszy obrazek to elementarny składnik gry;

drugi obrazek ma sugerować coś, co pozwoli umiejscowić rozgrywkę; tutaj obowiązuje zasada skojarzenia (no przecież nie mogłem dać bezpośrednio tego :D), ale jest to proste, nie ma dziesięciu etapów kojarzenia :]

podpowiem jeszcze, że filmik od Triboya można traktować jako "nieoficjalną" podpowiedź :)