Skocz do zawartości

PS3 Quiz

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no przecież nikt nic nawet nie próbował, to co mam robic? zgadnijcie cokolwiek. to nie jest AZ TAK trudne

obrazek pokazuje na cos co bylo w grze i zrobilo sie nawet lekkim meme w swiecie graczy

Opublikowano

jest trudne ale nie AZ TAK zeby nawet nie dac jednego strzalu

ok, podpowiedź

a6a5c24090e0fe8c7cfa9d31edf01ca7.png

fotki są ze sobą powiązane i wskazują na element gry który mam na mysli

TIP: nie ma znaczenia kto jest na obrazie, nie wiem tego ;p

Opublikowano

no jak ktos gral w portal 2 to juz powinno byc oczywiste

szefem całego kompleksu w grze, korporacji po której biega bohaterka jest facet którego głos leci z głośników a wszedzie na ścianach wiszą jego obrazy. i z tych głosników lecą różne teksty miedzy innymi o cytrynach, coś w stylu

"ludzie gadają że jak życie daje ci cytryny to zrób lemoniade... ale ja nie! ja mowie (pipi) te cytryny! albo zrób wybuchowe cytryny i rozwal wszystko!!"

no i tam jeszcze jakieś inne teksty. jest to raczej coś co zapada w pamięc , w necie też troche jest o tym, wiec założyłem że to nie jest jakiś uber niszowy moment z gry ktory może umknąć komuś, no ale okazalo sie że jednak bylo trudno

tu wizualizacja jego gadania

cave-lemons.jpg

same cytryny rzeczywiscie był trudne, ale myślałem że obraz już naprowadzi

Opublikowano (edytowane)

kiedyś już z tego drwiłem, nie sądziłem, że ktoś urzeczywistni moje obawy, że będziemy tu zamieszczać jakiś wycineczek mały z gry i na jego podstawie będą zgadywanki;

następny mój quiz to będzie tekstura asfaltu z jednej z gier... drżyjcie...

wujek Google odgadnął, on zadaje

EDIT:

Whole world in your hands - hasło reklamowe PSP, ale nie wiem czy umieściłbyś to jako odpowiedź na quiz o ps3 ;)

Edytowane przez mr_pepeush
Opublikowano (edytowane)

ej to nie był mały wycinek, kiedyś np wrzucilem fote ziemniaka i w 3 sekundy padło że chodzi o portal2, a zimniak też wclae nie był glownym elementem gry

albo przypomnij sobie obrazek łopaty. albo ogolnie rzeczy ktore mają naprowadzać na konkretny moment, np sposób pokonania bossa itp , byly juz takie i jak ktoś gral to nie jest az takie trudne

Edytowane przez Yano
Opublikowano

no po łopacie właśnie była pompa, że niedługo będą rzeczy pokroju zdjęcie felgi samochodu, którym rzucał Cole w inFamous - bo jak ktoś grał, to POWINIEN wiedzieć;

jeśli mówimy o czymś bardzo charakterystycznym, coś co widać często, albo długi czas, to rozumiem, a jeśli jest to plakat, na który nikt i tak nie zwraca uwagi... to już lepiej dawać pamiętną trybunę toru wyścigowego na tysiąc skojarzeń;

rzekłem