Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 370,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

The Orange Box ? Mandradynka z przymrużeniem oka to pomarańcza ;)

Opublikowano

pewnie jakiś singstar

bo niby gwiazda i niby śpiewa

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Chcialem zadac ale pisze z komy, dopiero wieczorem bede w domu wiec oddaje

(Chyba ze nikt nie zada to rzuce wieczorem)

Opublikowano

dobra nikt nie miał ochoty to ja zadam

dosyć trudne moze byc, jesli ktoś niegrał to bardzo trudne

hold-all-these-limes.jpg

Opublikowano

no przecież nikt nic nawet nie próbował, to co mam robic? zgadnijcie cokolwiek. to nie jest AZ TAK trudne

obrazek pokazuje na cos co bylo w grze i zrobilo sie nawet lekkim meme w swiecie graczy

Opublikowano

dosyć trudne moze byc, jesli ktoś niegrał to bardzo trudne

to nie jest AZ TAK trudne

:wacko:

Opublikowano

uffff.... myślałem, że tylko ja mam problem ze zrozumieniem tego, co wygaduje Yano...

skoro nie ma odpowiedzi, to podejrzewałbym, że nie ma pomysłów, a nie że nagle wszyscy złośliwie nie chcą odpowiadać na ten quiz :/

Opublikowano

jest trudne ale nie AZ TAK zeby nawet nie dac jednego strzalu

ok, podpowiedź

a6a5c24090e0fe8c7cfa9d31edf01ca7.png

fotki są ze sobą powiązane i wskazują na element gry który mam na mysli

TIP: nie ma znaczenia kto jest na obrazie, nie wiem tego ;p

Opublikowano

Chyba dalej nic, musisz wrzucić kolejnego tipa.

Opublikowano

uber tip - gra w której obraz "mówi" o cytrynach

Opublikowano

Google podpowiada że chodzi o Portal 2.

Opublikowano

tak

bylo az takie trudne?:P

Edytowane przez Yano

Opublikowano

no jak ktos gral w portal 2 to juz powinno byc oczywiste

szefem całego kompleksu w grze, korporacji po której biega bohaterka jest facet którego głos leci z głośników a wszedzie na ścianach wiszą jego obrazy. i z tych głosników lecą różne teksty miedzy innymi o cytrynach, coś w stylu

"ludzie gadają że jak życie daje ci cytryny to zrób lemoniade... ale ja nie! ja mowie (pipi) te cytryny! albo zrób wybuchowe cytryny i rozwal wszystko!!"

no i tam jeszcze jakieś inne teksty. jest to raczej coś co zapada w pamięc , w necie też troche jest o tym, wiec założyłem że to nie jest jakiś uber niszowy moment z gry ktory może umknąć komuś, no ale okazalo sie że jednak bylo trudno

tu wizualizacja jego gadania

cave-lemons.jpg

same cytryny rzeczywiscie był trudne, ale myślałem że obraz już naprowadzi

Opublikowano

kiedyś już z tego drwiłem, nie sądziłem, że ktoś urzeczywistni moje obawy, że będziemy tu zamieszczać jakiś wycineczek mały z gry i na jego podstawie będą zgadywanki;

następny mój quiz to będzie tekstura asfaltu z jednej z gier... drżyjcie...

wujek Google odgadnął, on zadaje

EDIT:

Whole world in your hands - hasło reklamowe PSP, ale nie wiem czy umieściłbyś to jako odpowiedź na quiz o ps3 ;)

Edytowane przez mr_pepeush

Opublikowano

To akurat nie ma znaczenia. Chciałem wrzucić Sack Boy'a i ten mi się najbardziej podobał.

Opublikowano

ej to nie był mały wycinek, kiedyś np wrzucilem fote ziemniaka i w 3 sekundy padło że chodzi o portal2, a zimniak też wclae nie był glownym elementem gry

albo przypomnij sobie obrazek łopaty. albo ogolnie rzeczy ktore mają naprowadzać na konkretny moment, np sposób pokonania bossa itp , byly juz takie i jak ktoś gral to nie jest az takie trudne

Edytowane przez Yano

Opublikowano

no po łopacie właśnie była pompa, że niedługo będą rzeczy pokroju zdjęcie felgi samochodu, którym rzucał Cole w inFamous - bo jak ktoś grał, to POWINIEN wiedzieć;

jeśli mówimy o czymś bardzo charakterystycznym, coś co widać często, albo długi czas, to rozumiem, a jeśli jest to plakat, na który nikt i tak nie zwraca uwagi... to już lepiej dawać pamiętną trybunę toru wyścigowego na tysiąc skojarzeń;

rzekłem