Opublikowano 1 listopada 201212 l Jako pierwsze chciałem odpowiedzieć Flower, ale wydało mi się za łatwe
Opublikowano 1 listopada 201212 l hmmm... czyzby Grzes zasugerowal sie mojapoprzednia i bledna odpowiedzia? inFamous, bo Zeus i Cole sa gromowladni
Opublikowano 1 listopada 201212 l Nie sugerowałem się Bliskie porównanie, ale jest coś jeszcze bliższego
Opublikowano 1 listopada 201212 l Miałem nic nie pisać, bo odpowiedź Pepe wydaje się poprawna. No właśnie, wydaje się... Mi przyszło do głowy coś innego. Może nie chodzi o Thor'a, a o innego boga piorunów, Raidena. Mortal Kombat? Edytowane 1 listopada 201212 l przez triboy
Opublikowano 1 listopada 201212 l nawet Ci wybacze brak uzasadnienia, ale plusa nie dostaniesz No weź nie bądź taki, nie chciałem spoilerować
Opublikowano 1 listopada 201212 l ej no... co to? okupu rządasz za zadanie nowej zagadki? niech Ci będzie terrorysto - masz plusa...
Opublikowano 1 listopada 201212 l Bioshock? Ewentualnie Bionic Commando. W obu przypadkach widnieją literki BIO.
Opublikowano 1 listopada 201212 l Bio -> BioHazard -> Capcom -> Residen Evil 5 Biohazard: Revival Selection ? Edytowane 1 listopada 201212 l przez 4 mE