Opublikowano 2 listopada 201212 l Pepe i ja odpowiedzielismy zanim wrzuciłeś fotkę, pewnie zmienioną, bo na bank miało być coś z Tekkena
Opublikowano 2 listopada 201212 l Myślę, że nie powinno się liczyć, bo było zbyt proste... No, ale niech będzie. Zadam coś. Były już łopaty, trybuny, były nawet limonki. Mi przyszło do głowy coś takiego: Edytowane 2 listopada 201212 l przez triboy
Opublikowano 2 listopada 201212 l Moze Gran Turismo bo pelno kolorow,ktore kojarza mi sie z lakierami :-)
Opublikowano 2 listopada 201212 l Hmm, że niby ja zadałbym coś z wipka? Nieeeeee Pierwsza odp poprawna, chodzi o oszałamiającą ilość lakierów w GT5.
Opublikowano 2 listopada 201212 l ja pierdziu... Tri, tak podejrzewalem, ze bedzie chodzilo o kolorowanki, ale nie smialem podac czegokolwiek chory czlowiek
Opublikowano 2 listopada 201212 l Łatwe, nie mam pomyslu http://www.sktj.pl/epimenides/prv/fras1p.jpg
Opublikowano 2 listopada 201212 l Jaskinia, a w jaskini mieszkają nietopery czyli Batman. Więc albo Batman AA albo Batman AC.
Opublikowano 2 listopada 201212 l Jaskinia, a w jaskini mieszkają nietopery czyli Batman. Więc albo Batman AA albo Batman AC. Tak
Opublikowano 4 listopada 201212 l RDR. Mi się to kojarzy z trybem multi (gold rush) gdzie trzeba zbierać żółte, świecące worki ze złotem. Szybciej od innych i ich kul BTW, dobrze Pepe, że przejąłeś bo całkiem wyleciało mi z głowy, że ja zadaję.
Opublikowano 5 listopada 201212 l LBP bo worek wyglada jak sackboy, i sack po angielku to worek łątwe zadam
Opublikowano 5 listopada 201212 l moze ktoras z czesci Motorstorm ? Edytowane 5 listopada 201212 l przez 4 mE