Farmer 3 269 Opublikowano 20 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2012 Albo Darksiders, bo tam też była zabawa portalami. Jak zgdnę, to nie uznajcie To ci chyba muszę chyba uznać bo nie zgadłeś nikt nie zgadł... Poczekam jeszcze trochę i wrzucam drugi obrazek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 20 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2012 Dajesz od razu podpowiedź, bo nie chcemy strzelać na ślepo. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 970 Opublikowano 20 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2012 Farmer chce mieć satysfakcję, że zadał trudną zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 20 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2012 zaadka to jeszcze nic... tak umiejetnie dal podpowiedz, ze nikt nawet jej nie zauwazyl! cos jak ogloszenie do pracy w googlu: daja ogloszenie o tym, ze rozpoczynaja sie zbiory nietoperzego (pipi) w piwnicy cioci haliny, a w rzeczywistosci jest to ogloszenie, ze 4000 netto na start, za siedzenie pod stolikiem prezesa z szeroko otwartymi ustami... zalapia tylko najwieksi hardcorowcy Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 21 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2012 Poczekam jeszcze trochę i wrzucam drugi obrazek. Ten drugi obrazek chyba został wciągnięty przez to coś na pierwszym, a Farmer razem z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 970 Opublikowano 21 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2012 Albo ta zagadka jest taka trudna, że nawet sam Farmer nie wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 21 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2012 To ja z partyzanta proponuję coś takiego... Robota stoi jak widły w gnoju... nie będę paczeć jak kot paczacz, jak ten gnój stygnie Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 970 Opublikowano 22 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2012 Oki, wychylę się jako pierwszy, The Shoot, bo panowie szykują się do strzałów A nie. Zadaje Pepe. To pewnie WHD, tam też się strzela Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 22 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2012 w grze się strzela, ale to zdecydowanie nie to; nie wiem, czy to takie trudne, czy ludzie wyemigrowali, albo pochowali sie po tych udaremnionych zamachach... a moze Brunon i jego świta to ludzie forumka? moze siedza za trotyl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Igor67 139 Opublikowano 22 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2012 Black ops bo w multi chyba były takie działka Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 22 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2012 Uncharted 3, bo się strzelają na pustyni Widzę, że Farmer wrócił. Jak zgadłem to niech daje tą podpowiedź. Ogólnie posucha w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 22 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2012 Jestem.... kurde sorki, że nie dawałem znaku życia ale zarobiony jestem no i jeszcze Okami HD pochłonęło mnie bez reszty Pepe się "wpierdzielił" i dobrze. Moja zagadka może później. Dam jak zagadka od Pepe zostanie rozwiązana Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 22 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2012 Red Dead Redemption bo tam tez podobne dzialko bylo Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 23 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2012 juz mialem pisac, ze Grzesiek najblizej (bo na pustyni), ale Yabol podal prawidlowa odpowiedz... zagadkowujesz Farmer, a ja sie nie wpierdzielilem, tylko wzialem co sie nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 23 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2012 (edytowane) No i słusznie. Jeśli Yabol się nie obrazi to może teraz ja się wpierdzielę z podpowiedzią do mojej zagadki. Musicie sobie przypomnieć z jakiego filmu bądź serialu jest ten kadr powyżej. To po pierwsze. Po drugie.... Edytowane 23 listopada 2012 przez Farmer87 Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 23 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2012 no to robi się coraz ciekawiej... po zdjęciach małego elementu gry, teraz trzeba się wykazać znajomością seriali, oraz spostrzegawczością i pamięcią fotograficzną; kącik filmowy to to raczej nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 23 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2012 Pierwszy obrazek pochodzi z serialu Piąty Wymiar (tytuł oryginany Sliders) i nie trzeba wykazywać się znajomością seriali, bo obrazek jest podpisany Jako że narazie kminię z drugim obrazkiem to niech będzie, że Kung Fu Rider czyli niekwestionowany hit na PS Move. Spytacie się pewnie, dlaczego KFR ? Bo pierwotnie tytuł ten miał nazwę Slider Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 23 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2012 Dobrze kombinujesz ale w odwrotną stronę. Daję podpowiedź bo raczej nikt więcej nie wymyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 23 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2012 Hmm DMC 4 ? Są tam jakieś portale, Nero szukał zabójców czy jakoś tak, tak jak bohater "Na Południe", no a czworaczki to konkretna część Naciągane, ale nie mam nic konkretniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 23 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2012 Kurde chyba wreszcie zagadka która nie pęka po kilku godzinach Grześ niestety nie. Nie skupiaj się na samym portalu, a na mechanice serialu Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 23 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2012 No dobra, Spider-Man: Shattered Dimensions. są równolegle światy i jest ich cztery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 23 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2012 <_< a było tak fajnie.... Dobrze Square. Dodam tylko, że konstabl Frazer to Kanadyjczyk z Kanadyjskiej Policji Konnej. A chodiło o Kanadyjczyków bo to oni stworzyli tę grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 24 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2012 (edytowane) No to lecim. Jak będziecie błądzić to wrzucę podpowiedź. Edytowane 26 listopada 2012 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 24 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2012 (edytowane) moze komus podpowiem, bo nie moge sobie przypomniec. prawdopodobnie chodzi o fps, w ktorym przy czynnosciach takich jak otwieranie zamkow, drzwi, hakowanie itp trzeba bylo przytrzymac button, a naokolo celownika zaczynalo "rysowac sie" koleczko - jak sie koleczoo zamknelo, czynnosc byla wykonana moze to byf np. podnoszenie partnera czy rabowanie w max payne 38 Edytowane 24 listopada 2012 przez mr_pepeush Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 24 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2012 Call of Duty: część dowolna, bo co roku się wszystko powtarza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi