Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Albo Darksiders, bo tam też była zabawa portalami.

Jak zgdnę, to nie uznajcie ;)

To ci chyba muszę chyba uznać bo nie zgadłeś :D nikt nie zgadł... Poczekam jeszcze trochę i wrzucam drugi obrazek.

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 370,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Dajesz od razu podpowiedź, bo nie chcemy strzelać na ślepo.

Opublikowano

Farmer chce mieć satysfakcję, że zadał trudną zagadkę ;)

Opublikowano

zaadka to jeszcze nic... tak umiejetnie dal podpowiedz, ze nikt nawet jej nie zauwazyl!

cos jak ogloszenie do pracy w googlu: daja ogloszenie o tym, ze rozpoczynaja sie zbiory nietoperzego (pipi) w piwnicy cioci haliny, a w rzeczywistosci jest to ogloszenie, ze 4000 netto na start, za siedzenie pod stolikiem prezesa z szeroko otwartymi ustami... zalapia tylko najwieksi hardcorowcy

Opublikowano

Poczekam jeszcze trochę i wrzucam drugi obrazek.

:blink:

Ten drugi obrazek chyba został wciągnięty przez to coś na pierwszym, a Farmer razem z nim.

Opublikowano

Albo ta zagadka jest taka trudna, że nawet sam Farmer nie wie o co chodzi :)

Opublikowano

Oki, wychylę się jako pierwszy, The Shoot, bo panowie szykują się do strzałów :)

A nie. Zadaje Pepe. To pewnie WHD, tam też się strzela ;)

Opublikowano

w grze się strzela, ale to zdecydowanie nie to;

nie wiem, czy to takie trudne, czy ludzie wyemigrowali, albo pochowali sie po tych udaremnionych zamachach... a moze Brunon i jego świta to ludzie forumka? moze siedza za trotyl?

Opublikowano

Uncharted 3, bo się strzelają na pustyni :)

Widzę, że Farmer wrócił. Jak zgadłem to niech daje tą podpowiedź.

Ogólnie posucha w temacie.

Opublikowano

Jestem.... kurde sorki, że nie dawałem znaku życia ale zarobiony jestem no i jeszcze Okami HD pochłonęło mnie bez reszty :D

Pepe się "wpierdzielił" i dobrze. Moja zagadka może później. Dam jak zagadka od Pepe zostanie rozwiązana :)

Opublikowano

juz mialem pisac, ze Grzesiek najblizej (bo na pustyni), ale Yabol podal prawidlowa odpowiedz...

zagadkowujesz ;)

Farmer, a ja sie nie wpierdzielilem, tylko wzialem co sie nalezy :P

Opublikowano

No i słusznie.

Jeśli Yabol się nie obrazi to może teraz ja się wpierdzielę z podpowiedzią do mojej zagadki.

firsthole.jpg

Musicie sobie przypomnieć z jakiego filmu bądź serialu jest ten kadr powyżej. To po pierwsze. Po drugie....

na-poludnie--due-south.jpg

Edytowane przez Farmer87

Opublikowano

no to robi się coraz ciekawiej... po zdjęciach małego elementu gry, teraz trzeba się wykazać znajomością seriali, oraz spostrzegawczością i pamięcią fotograficzną;

kącik filmowy to to raczej nie jest

Opublikowano

Pierwszy obrazek pochodzi z serialu Piąty Wymiar (tytuł oryginany Sliders) i nie trzeba wykazywać się znajomością seriali, bo obrazek jest podpisany :P

Jako że narazie kminię z drugim obrazkiem to niech będzie, że Kung Fu Rider czyli niekwestionowany hit na PS Move. Spytacie się pewnie, dlaczego KFR ? Bo pierwotnie tytuł ten miał nazwę Slider ;)

Opublikowano

Dobrze kombinujesz ale w odwrotną stronę.

Daję podpowiedź bo raczej nikt więcej nie wymyśli.

czworaczki.jpg

Opublikowano

Hmm DMC 4 ? Są tam jakieś portale, Nero szukał zabójców czy jakoś tak, tak jak bohater "Na Południe", no a czworaczki to konkretna część ;) Naciągane, ale nie mam nic konkretniejszego.

Opublikowano

Kurde chyba wreszcie zagadka która nie pęka po kilku godzinach :D Grześ niestety nie. Nie skupiaj się na samym portalu, a na mechanice serialu ;)

Opublikowano

No dobra, Spider-Man: Shattered Dimensions. są równolegle światy i jest ich cztery.

Opublikowano

22139619.jpg

<_< a było tak fajnie.... Dobrze Square. Dodam tylko, że konstabl Frazer to Kanadyjczyk z Kanadyjskiej Policji Konnej. A chodiło o Kanadyjczyków bo to oni stworzyli tę grę

Opublikowano

No to lecim. Jak będziecie błądzić to wrzucę podpowiedź.

2.5494_productmain_1.jpgplus.gifpiła-łańcuchowa.jpg

11356686-360-stopni-projekt-marketingu-ilustracji-na-biaa--ym.jpg

Edytowane przez Square

Opublikowano

moze komus podpowiem, bo nie moge sobie przypomniec.

prawdopodobnie chodzi o fps, w ktorym przy czynnosciach takich jak otwieranie zamkow, drzwi, hakowanie itp trzeba bylo przytrzymac button, a naokolo celownika zaczynalo "rysowac sie" koleczko - jak sie koleczoo zamknelo, czynnosc byla wykonana

moze to byf np. podnoszenie partnera czy rabowanie w max payne 38

Edytowane przez mr_pepeush