Opublikowano 20 listopada 201212 l Albo Darksiders, bo tam też była zabawa portalami. Jak zgdnę, to nie uznajcie To ci chyba muszę chyba uznać bo nie zgadłeś nikt nie zgadł... Poczekam jeszcze trochę i wrzucam drugi obrazek.
Opublikowano 20 listopada 201212 l zaadka to jeszcze nic... tak umiejetnie dal podpowiedz, ze nikt nawet jej nie zauwazyl! cos jak ogloszenie do pracy w googlu: daja ogloszenie o tym, ze rozpoczynaja sie zbiory nietoperzego (pipi) w piwnicy cioci haliny, a w rzeczywistosci jest to ogloszenie, ze 4000 netto na start, za siedzenie pod stolikiem prezesa z szeroko otwartymi ustami... zalapia tylko najwieksi hardcorowcy
Opublikowano 21 listopada 201212 l Poczekam jeszcze trochę i wrzucam drugi obrazek. Ten drugi obrazek chyba został wciągnięty przez to coś na pierwszym, a Farmer razem z nim.
Opublikowano 21 listopada 201212 l Albo ta zagadka jest taka trudna, że nawet sam Farmer nie wie o co chodzi
Opublikowano 21 listopada 201212 l To ja z partyzanta proponuję coś takiego... Robota stoi jak widły w gnoju... nie będę paczeć jak kot paczacz, jak ten gnój stygnie
Opublikowano 22 listopada 201212 l Oki, wychylę się jako pierwszy, The Shoot, bo panowie szykują się do strzałów A nie. Zadaje Pepe. To pewnie WHD, tam też się strzela
Opublikowano 22 listopada 201212 l w grze się strzela, ale to zdecydowanie nie to; nie wiem, czy to takie trudne, czy ludzie wyemigrowali, albo pochowali sie po tych udaremnionych zamachach... a moze Brunon i jego świta to ludzie forumka? moze siedza za trotyl?
Opublikowano 22 listopada 201212 l Uncharted 3, bo się strzelają na pustyni Widzę, że Farmer wrócił. Jak zgadłem to niech daje tą podpowiedź. Ogólnie posucha w temacie.
Opublikowano 22 listopada 201212 l Jestem.... kurde sorki, że nie dawałem znaku życia ale zarobiony jestem no i jeszcze Okami HD pochłonęło mnie bez reszty Pepe się "wpierdzielił" i dobrze. Moja zagadka może później. Dam jak zagadka od Pepe zostanie rozwiązana
Opublikowano 23 listopada 201212 l juz mialem pisac, ze Grzesiek najblizej (bo na pustyni), ale Yabol podal prawidlowa odpowiedz... zagadkowujesz Farmer, a ja sie nie wpierdzielilem, tylko wzialem co sie nalezy
Opublikowano 23 listopada 201212 l No i słusznie. Jeśli Yabol się nie obrazi to może teraz ja się wpierdzielę z podpowiedzią do mojej zagadki. Musicie sobie przypomnieć z jakiego filmu bądź serialu jest ten kadr powyżej. To po pierwsze. Po drugie.... Edytowane 23 listopada 201212 l przez Farmer87
Opublikowano 23 listopada 201212 l no to robi się coraz ciekawiej... po zdjęciach małego elementu gry, teraz trzeba się wykazać znajomością seriali, oraz spostrzegawczością i pamięcią fotograficzną; kącik filmowy to to raczej nie jest
Opublikowano 23 listopada 201212 l Pierwszy obrazek pochodzi z serialu Piąty Wymiar (tytuł oryginany Sliders) i nie trzeba wykazywać się znajomością seriali, bo obrazek jest podpisany Jako że narazie kminię z drugim obrazkiem to niech będzie, że Kung Fu Rider czyli niekwestionowany hit na PS Move. Spytacie się pewnie, dlaczego KFR ? Bo pierwotnie tytuł ten miał nazwę Slider
Opublikowano 23 listopada 201212 l Dobrze kombinujesz ale w odwrotną stronę. Daję podpowiedź bo raczej nikt więcej nie wymyśli.
Opublikowano 23 listopada 201212 l Hmm DMC 4 ? Są tam jakieś portale, Nero szukał zabójców czy jakoś tak, tak jak bohater "Na Południe", no a czworaczki to konkretna część Naciągane, ale nie mam nic konkretniejszego.
Opublikowano 23 listopada 201212 l Kurde chyba wreszcie zagadka która nie pęka po kilku godzinach Grześ niestety nie. Nie skupiaj się na samym portalu, a na mechanice serialu
Opublikowano 23 listopada 201212 l No dobra, Spider-Man: Shattered Dimensions. są równolegle światy i jest ich cztery.
Opublikowano 23 listopada 201212 l <_< a było tak fajnie.... Dobrze Square. Dodam tylko, że konstabl Frazer to Kanadyjczyk z Kanadyjskiej Policji Konnej. A chodiło o Kanadyjczyków bo to oni stworzyli tę grę
Opublikowano 24 listopada 201212 l No to lecim. Jak będziecie błądzić to wrzucę podpowiedź. Edytowane 26 listopada 201212 l przez Square
Opublikowano 24 listopada 201212 l moze komus podpowiem, bo nie moge sobie przypomniec. prawdopodobnie chodzi o fps, w ktorym przy czynnosciach takich jak otwieranie zamkow, drzwi, hakowanie itp trzeba bylo przytrzymac button, a naokolo celownika zaczynalo "rysowac sie" koleczko - jak sie koleczoo zamknelo, czynnosc byla wykonana moze to byf np. podnoszenie partnera czy rabowanie w max payne 38 Edytowane 24 listopada 201212 l przez mr_pepeush