Opublikowano 14 stycznia 201312 l hahaha nie spodziewałem się.... 100% strzał (szklanka jest zawsze pełna = full, maluch = auto) coś łatwego Edytowane 14 stycznia 201312 l przez dApo
Opublikowano 14 stycznia 201312 l tak screen pochodzi z CoD:MW3 [; (nie) Edytowane 14 stycznia 201312 l przez dApo
Opublikowano 14 stycznia 201312 l na zdjeciu jest chopper moze to byc odniesienie do motocykla amerykanska flaga moze wskazywac miejsce akcji albo nawiazania do stanow i symboliki w grze jednoczesnie chopper, jako heli, wystapil w grze mam wrazenie, ze miasto jest podniszczone, jakby dzialo sie tam cos zlego motorstorm apocalypse
Opublikowano 14 stycznia 201312 l Przyzwyczailem się do plusów :-D może triboy, posiedzimy dluzej nad zagadką? Nie mam nastroju dzisiaj :-)
Opublikowano 14 stycznia 201312 l Ja też nie mam nastroju i chyba wprowadzimy nową zasadę. "Nie chcesz zadawać to nie odpowiadaj".