Opublikowano 26 stycznia 201312 l Uncharted 2? Skarby wiadomo sporo ich w grze. To drugie to miecz czy sztylet. Jeśli to drugie to też pasuje do Uncharted (Tybetańska Phurba).
Opublikowano 26 stycznia 201312 l Obrazek jest podpisany jako miecz więc nie pasuje. To nie U2 i nie chodi tu o skarby.
Opublikowano 26 stycznia 201312 l Heavenly Sword? Yyy trudne te quizy na ps3, na psx wkleja się tylko kawałek screena:(
Opublikowano 26 stycznia 201312 l Też nie, ale bliżej niż U2. Co do trudności, to gry na obecne konsole są w miarę łatwo rozpoznawalne więc wrzucanie screenów bezpośrednio z gameplayu było by zbyt proste do odgadnięcia wg mnie. Znajomość starych tytułów nie jest tak powszechna jak obecnych. Forma quizu jest dowolna, przez większość czasu jest to quiz obrazkowy, ale sprawdź początki tematu, tam były zwykłe pytania z cyklu "W jakiej grze występuje ...". Edytowane 26 stycznia 201312 l przez Square
Opublikowano 31 stycznia 201312 l The Lord of The Rings: Argon's Quest. ta biżuteria wygląda jak ring, a Argon wywija mieczem. W HUDzie jest też miecz. Temat umarł. Kto odłączy wtyczkę?
Opublikowano 31 stycznia 201312 l Źle. Tip: Ta biżuteria się jakoś nazywa No wygląda na to, że temat się wypalił.
Opublikowano 4 lutego 201312 l Spytaj się jeszcze mamy czy wie co to za gra, bo coś nie chcecie nawet podać odpowiedzi, jakiejkolwiek. Temat umarł
Opublikowano 4 lutego 201312 l Ehh serio ? Oba obrazki wystepują w grze jako "przedmioty" Edytowane 4 lutego 201312 l przez Square
Opublikowano 4 lutego 201312 l RoF ma trofea. Wiecie co się znajduje na obrazkach (oba są podpisane), pierwszy znalazł się tu przez swoją nazwę, wygląd drugiego starałem się w miarę dopasować, aby nie było trudności ze skojarzeniem. Poziom trudności tego quizu oceniłbym na łatwy/bardzo łatwy. Edytowane 4 lutego 201312 l przez Square
Opublikowano 4 lutego 201312 l Też nie. Ostateczna podpowiedź (mam nadzieje): kontynuacja tej gry miała ostatnio premierę.
Opublikowano 4 lutego 201312 l Ehh nie chce mi się wyciągać od Ciebie pełnej odpowiedzi i wyjaśnienia. Tak chodziło o Devil May Cry, a konkretnie to DMC4. Pandora to jedna z broni jakimi posługuje się Dante, a miecz to wiadomo, jego znak rozpoznawczy (ten z obrazka w jakimś tam stopniu przypomina ten z gry). Zadajesz.
Opublikowano 4 lutego 201312 l Nie chcialo mi się pisać z tableta :-( mogę dac link http://pl.devilmaycry.wikia.com/wiki/Pandora w ciekawostkach nawet jest wpis o tej bransoletce :-D Jak ktoś chce to niech zadaje :-) jak nie to zaraz coś pomyśle :-)