Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Obraz jest celowo zniekształcony. Edytowane 31 sierpnia 201311 l przez mate5
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Znając Ciebie to jakaś gra Sudy . Podpowiedź daj, bo takie enigmatyczne, to nikt nie zgadnie.
Opublikowano 31 sierpnia 201311 l Nie. Jak do wieczora nikt nie zgadnie to dam drugą podpowiedz. Edytowane 31 sierpnia 201311 l przez mate5
Opublikowano 1 września 201311 l Nie. ostatnia podpowiedź jest wręcz oczywista, wystarczy skorzystać z google. Edytowane 1 września 201311 l przez mate5
Opublikowano 1 września 201311 l Nie. Za długo to trwa, więc powiem wprost. Oprócz Wielkiej Brytanii, Kanady, RPA i Nowej Zelandii jeszcze jedno państwo weszło w skład Commonwealth w 1931. Przypuszczam, że to państwo jednoznacznie kojarzy się z konkretnym studiem. Edytowane 1 września 201311 l przez mate5
Opublikowano 1 września 201311 l LA Noire, Bluber wygrał. Wyjaśnię, bo zagadka była trudniejsza niż myślałem. W mniej więcej środku gry główny bohater jest bardzo bliski złapania seryjnego zabójcy, który okazuje się być krewnym wpływowego polityka. Przełożeni wymuszają na nim milczenie, a jako ochłapy ze stołu proponują mu awans do Vice -> nepotyzm stanął Cole'owi na drodze do sukcesu. Zdjęcie przedstawia Elizabeth Taylor, chodzi o imię oraz o to że Taylor na zdjęciu jest "krótka" - Elizabeth Short - Black Dalia -> prawdziwa ofiara seryjnego zabójcy obecna także w grze. Ostatnia podpowiedź jest jasna Australia -> Team Bondi. Edytowane 1 września 201311 l przez mate5
Opublikowano 1 września 201311 l Figaro jak chcesz to zadawaj. Mate dawno temu grałem w LA Noire i już średnio pamiętałem fabułe i co z tym nepotyzmem mi świtało, ale nie mogłem na sto procent wykminić. To zdjęcie troche naprowadzało.
Opublikowano 1 września 201311 l podpowiedz: gra nie wyszla w Europie Edytowane 2 września 201311 l przez grzybiarz
Opublikowano 2 września 201311 l była jakaś gra black and white, nie wiem czy jest w europie, strzelam
Opublikowano 2 września 201311 l Nie no tytuly na Ps3, a nie Pc:). Quiz zadalem podobny jak w przypadku wczesniejszego, z Bulletstormem.
Opublikowano 3 września 201311 l Na obrazku jest zebra, a zagadka jak moja poprzednia - czyli obrazek = okladka. Gra z zebra na okladce ? Edytowane 3 września 201311 l przez grzybiarz