Opublikowano 3 września 201311 l A uzasadnij? Bo mnie dziwi co typ z mięsnego jeża, może mieć wspólnego z Diablo III? Bardziej już któraś część Sonica
Opublikowano 3 września 201311 l Pierwszy screen - Metzger z Fallout 2 (Butcher). Drugi - wyjaśnione. Igor67 zadaje.
Opublikowano 3 września 201311 l W dniu 3.09.2013 o 15:01, grzybiarz napisał(a): A uzasadnij? Bo mnie dziwi co typ z mięsnego jeża, może mieć wspólnego z Diablo III? Bardziej już któraś część Sonica http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,11761485,Miesny_jez_w_Diablo_3__Czy_jestescie_w_stanie_go_przetrawic_.html?bo=1 Myślałem że na forum konsolowym wszyscy o tym słyszeli XD Zaraz zadam
Opublikowano 4 września 201311 l Tomb Raider - statek dostaje się w sam środek burzy, która powoduje katastrofę + kobieta w wodzie = L.Croft. Edytowane 4 września 201311 l przez MEVEK
Opublikowano 4 września 201311 l Worms Revolution - w tej części woda jest częścią areny, ktora możemy wykorzystywać w swoich taktykach
Opublikowano 4 września 201311 l Jednk zmieniam na Dark Souls Tam pojawia się potwór. Edytowane 4 września 201311 l przez Square
Opublikowano 5 września 201311 l Hitman: Absolution Wg google tam pojawia się easter egg w postaci potwora
Opublikowano 8 września 201311 l Sorka, że tak późno zadaje, zapomniałem sobie Macie za to coś łatwego.
Opublikowano 15 września 201311 l A ja myślałem, że nie ma odpowiedzi przez znikome zainteresowanie tematem, a nie, że zagadka jest trudna Hmm, dwa obrazki, dwa wyrazy tworzą tytuł. Wystarczy sobie powiedzieć co na nich jest i zestawić razem to jest na serio łatwe.