Opublikowano 18 września 201311 l Nie przesadzaj. Z reguły daje łatwe quizy Farmer idealnie rozkminił obrazki.
Opublikowano 18 września 201311 l Rozkminił, rozkminił, ale co z tego - close, but no cigar Assasssin Creed II filmik The Truth - jest Adaś z Ewką Edytowane 18 września 201311 l przez stoodio
Opublikowano 18 września 201311 l Nie grałem, więc nie wiem czy coś takiego tam jest. Quizy daje takie, żeby bez grania po prostu móc wykombinować, na skojarzenia do tytułu, mniej do gameplayu. Niech to będzie podpowiedzią narazie
Opublikowano 18 września 201311 l Masz rację, bez sensu Jakie jest twoje pierwsze skojarzenie o Adamie i Ewie?
Opublikowano 18 września 201311 l Jestem spaczonym katolem - Stworzenie Świata. Yano nie byłby dumny... ;< edit: coraz bardziej intryguje mnie poprawna odpowiedź... Edytowane 18 września 201311 l przez stoodio
Opublikowano 18 września 201311 l Zbiłeś mnie z pantałyku tą podpowiedzią Ostatni strzał - Burnout Paradise Edytowane 18 września 201311 l przez stoodio
Opublikowano 18 września 201311 l Paradise to Raj. Gdzie urzędował Adam z Ewą? Bardzo niejednoznaczne te Twoje zagadki...
Opublikowano 18 września 201311 l Co raz bardziej żałuje, że nie przyznałem racji Farmerowi Też żałuję Child of Eden może? Adam i Ewa to rezydenci raju (eden), a pikseli nie mam gdzie włożyć.
Opublikowano 19 września 201311 l Po okularach zgaduje ze chodzi o Charrego Pottera B-) Edytowane 20 września 201311 l przez MEVEK
Opublikowano 20 września 201311 l nie Edit: Dałem podpowiedź. Zgadujcie albo zamykamy burdel... Edit 2: dla odpowiedzi poniżej: też nie. Chodzi o hack & slash'a. Edytowane 23 września 201311 l przez Farmer.
Opublikowano 23 września 201311 l Dante's Inferno? Na pierwszym zdjęciu czarny, który nasuwa skojarzenia z tym tytułem, a na trzecim kadr z filmu "Upadek". Z tego co pamiętam, to było w nim wyjątkowo gorąco, jak w... piekle...
Opublikowano 23 września 201311 l Nie Square. Dante's Inferno? Na pierwszym zdjęciu czarny, który nasuwa skojarzenia z tym tytułem, a na trzecim kadr z filmu "Upadek". Z tego co pamiętam, to było w nim wyjątkowo gorąco, jak w... piekle... Masz już kawałek odpowiedzi ale to nie to. Co robi ksiądz? Kogo gra Misha Collins? Douglas'a już odgadłeś. Poskładaj to do kupy. Dla podpowiedzi dodam, że nie gram w takie tytuły bo nie trawię.
Opublikowano 23 września 201311 l Czyżby chodziło o Darksiders? Na podstawie podpowiedzi z google mi tak wyszło.