Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Sry za post pod postem, ale widzę że nikt się nie kwapi, więc ja zadam :teehee:

Ciekawe,ciekawe ;]

15qvw54.jpg

oceans_11.jpg

Edytowane przez sprite

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 370,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

To może przewrotnie: Hustle Kings? :)

Opublikowano

Fifa była reklamowana hasłem "Jest nas 11". Drugi obrazek i hint dają odpowiedź. A co do zagadki to jak coś wymyśle to wrzucę, bo narazie nie mam weny :confused:

Opublikowano

Co do pierwszego obrazku to chodziło o grupę "Queen" a dokładniej o ich piosenkę " We are the champions". A FIFA 11 była właśnie tak reklamowa " We are 11" :P

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Mam nadzieje że widać wszystko to co chciałem i jak chciałem :whistling:

ps3quiz.png

Opublikowano

O Stereogram :) Niedługo się za niego zabiorę.

Edytowane przez sprite

Opublikowano
  • Autor

No niestety ,albo zle widze albo spier.doliłes ten stereogram bo jedynie co widac to nazwe pośrodku ,a reszta to jedno wielkie "chu.jumujuwieco".

FC2

Edytowane przez XM16E1

Opublikowano

No włąśnie nie mam jak sprawdzić czy widać to co miało być widać, ale po wygenerowania stereogramu i kliknięciu na pokaż oryginał to pokazuje to co zrobiłem, więc załóżmy że źle widzisz :P

To nie FC2

Opublikowano
  • Autor

Popraw ten stereogram bo naprawde chu.ja widac , za małe to wszystko ,procz napisu na srodku i nie da sie wyostrzyc obrazu na danym obiekcie wiec co ja tutaj moge odgadnac? <_<

Opublikowano

Ok rano postaram sie wrzucic poprawiona wersje, rozbije to na kilka obrazkow.

• 3 tygodnie później...