Opublikowano 9 marca 201114 l Kurde nie grałem w 1 część Dead Space'a i jakoś ciężko mi to rozszyfrować
Opublikowano 9 marca 201114 l A z tego słowa będzie już cały tytuł czy tylko część? Co do alfabetu to Kyo już mi podesłał
Opublikowano 10 marca 201114 l Ani jedno ani drugie Ok, ostatni hint, żeby nie blokować tematu Zamiast pierwszych dwóch obrazków - jeden. Powinno pójść lepiej
Opublikowano 10 marca 201114 l Enemy Territory Quake Wars E: Nie bawię się już w to... Edytowane 10 marca 201114 l przez Kyo
Opublikowano 10 marca 201114 l Niet. Zagadka jest podobna do poprzednio zadawanej. Kyo, myślałem ze Ty pierwszy zgadniesz Edytowane 10 marca 201114 l przez Rudiok
Opublikowano 10 marca 201114 l Ratchet & Clank Future: A Crack in Time Ta trąbka pocztowa mnie przytrzymała - a tu o róg chodziło E: Ja nie zadaje - to by mój "ostatni raz" Edytowane 10 marca 201114 l przez Kyo
Opublikowano 10 marca 201114 l Rozkmin: Te kulfony na początku oznaczały kolejno literki T W A (od razu wiedziałem że to alfabet z Dead Space) Logo poczty a potem sama trąbka pocztowa oznaczała RÓG = TWARÓG (dodany później obrazek z twarożkiem) = po niemiecku = Quark - Captin Quark z w/w gry.
Opublikowano 10 marca 201114 l Ano rozkmin dobry, ale Rudiok, po twoich pierwszych dwóch obrazkach nie ma mowy żeby to odgadnąć (jedynie Ci co myślą najpierw po niemiecku zamiast po angielsku mieli szansę ).
Opublikowano 10 marca 201114 l Prosto nie było, ale chcieliście podobną zagadkę do poprzedniej to myślałem, że łatwiej pójdzie
Opublikowano 18 marca 201114 l Ze wzgledu na to ze temat znowu stanal w miejscu to pozwole sobie zadac: Edytowane 21 marca 201114 l przez szawello
Opublikowano 18 marca 201114 l Rozkmin: Te kulfony na początku oznaczały kolejno literki T W A (od razu wiedziałem że to alfabet z Dead Space) Logo poczty a potem sama trąbka pocztowa oznaczała RÓG = TWARÓG (dodany później obrazek z twarożkiem) = po niemiecku = Quark - Captin Quark z w/w gry. :OOOOOO Co trzeba mieć w głowie żeby wpaść na to :OOOOOO @szawello - Black Ops?