Opublikowano 16 maja 201212 l A przepraszam. Nie mam jakoś teraz pomysłu na quiz (tzn. chodzi mi jeden po głowie, ale muszę go dopracować), więc oddaję (kto pierwszy ten lepszy ). Edit co do postu poniżej: Square, chodziło mi kto pierwszy rzuci zagdkę, a nie kto pierwszy napiszę, że ją przejmie (no ale jak tam chcecie). mr_pepeush, byleby nie była tak łatwa jak ostatnia. Edytowane 16 maja 201212 l przez MBeniek
Opublikowano 17 maja 201212 l poprzednia byla latwa, bo z wcześniejszą był problem jeśli ktoś ma fajny pomysł to proszę bardzo, a jak nie, to około 10 dodam.
Opublikowano 17 maja 201212 l @Beniek Luzik, żartowałem tylko, ale że ostatnio posucha w temacie to miałem nadzieję że Pepeush zada od razu. Poza tym wiadomo że kto pierwszy ten lepszy. Edytowane 17 maja 201212 l przez Square
Opublikowano 17 maja 201212 l Ok, ja spróbuje, bo ciągle chciałem. Tylko ostrzegam, że to moja pierwsza próba, bo dopiero od niedawna śledzę ten temat, tak więc nie frusturjcie się jeśli coś zrobię nie tak : p
Opublikowano 17 maja 201212 l ten widok skojarzył mi się od razu z tytulem, który katowalem a amidze, a ostatnio jest dostępny również na PS3... Test Drive? (nie wiem jak się ma regulamin quizu do tego, ale czy można podawać więcej niż 1 odpowiedź na raz? )
Opublikowano 17 maja 201212 l Mam nadzieję że nie jest to The Last of Us, bo to jeszcze nie wyszło. (nie wiem jak się ma regulamin quizu do tego, ale czy można podawać więcej niż 1 odpowiedź na raz? ) Nie można.
Opublikowano 17 maja 201212 l Powiem tylko, że obrazek na pewno nie jest dosłowny. Jest trochę bardziej metaforyczny Edytowane 17 maja 201212 l przez QstomPL
Opublikowano 17 maja 201212 l Po tej podpowiedzi to już w ogóle nie mam pomysłu, bo pasuje do zbyt dużej ilości tytułów