Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 369,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Dajemy Beńkowi czas do jutra, powiedzy do 18 ;)

Opublikowano

A przepraszam. Nie mam jakoś teraz pomysłu na quiz (tzn. chodzi mi jeden po głowie, ale muszę go dopracować), więc oddaję (kto pierwszy ten lepszy ;) ).

Edit co do postu poniżej:

Square, chodziło mi kto pierwszy rzuci zagdkę, a nie kto pierwszy napiszę, że ją przejmie (no ale jak tam chcecie). mr_pepeush, byleby nie była tak łatwa jak ostatnia.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

No to w takim razie

zadajesz Pepeush :)

Opublikowano

@Beniek

Luzik, żartowałem tylko, ale że ostatnio posucha w temacie to miałem nadzieję że Pepeush zada od razu. Poza tym wiadomo że kto pierwszy ten lepszy.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Ok, ja spróbuje, bo ciągle chciałem.

Tylko ostrzegam, że to moja pierwsza próba, bo dopiero od niedawna śledzę ten temat, tak więc nie frusturjcie się jeśli coś zrobię nie tak : p

dupciaplum.jpg

Opublikowano

ten widok skojarzył mi się od razu z tytulem, który katowalem a amidze, a ostatnio jest dostępny również na PS3...

Test Drive? :)

(nie wiem jak się ma regulamin quizu do tego, ale czy można podawać więcej niż 1 odpowiedź na raz? :))

Opublikowano

Mam nadzieję że nie jest to The Last of Us, bo to jeszcze nie wyszło.

(nie wiem jak się ma regulamin quizu do tego, ale czy można podawać więcej niż 1 odpowiedź na raz? :))

Nie można.

Opublikowano

:unknown:

Powiem tylko, że obrazek na pewno nie jest dosłowny.

Jest trochę bardziej metaforyczny

Edytowane przez QstomPL

Opublikowano

Po tej podpowiedzi to już w ogóle nie mam pomysłu, bo pasuje do zbyt dużej ilości tytułów :/