Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

@Pepe

Ni mi też od razu pasował DMC, ale z miejsca go odrzuciłem bo równie dobrze może dawać ciągle tą samą gre tylko z innych obrazków. Więc jeżeli rzeczywiście jest to DMC to proponuje dodać do zasad że nie adajemy tej samej zagadki w krótkim odstępie czasu.

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 371 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

DMC. Zadajesz Vinny :) Jeśli jest taka zasada jak piszecie to sorry.

Opublikowano

a mi sie wydaje, ze takiej zasady byc nie powinno. fajnie jest tak jak teraz, można zaskoczyć, a i nie musisz odkładać dobrego pomysłu na później.

gratuluję dobrej zagadki.

Opublikowano

Haha też mi się wydawało że to DMC. Niezłe, sam myślałem, że to trochę dziwne a jednak :blum2:

Opublikowano

nawet nie wiedziałem, że DMC było w poprzedniej zagadce, jakbym zobaczył to pewnie bym się wycofał z tego pomysłu XD

w każdym razie oddaję bo nie mam pomysłu ;)

Opublikowano

Coś prostego

800px-Pantheon_Rome_(1).jpg

Opublikowano

Tak zadajesz

Opublikowano

Jak zobaczyłem kto zadaje to chciałem napisać "no to się zaczęło ..." odpowiem Ratchet & Clank ktorykolwiek na PS3 ale jestem na 99.9% pewien, że to nie jest prawidłowa odpowiedź i że kluczem do rozwiązania zagadki będzie research rodzaju i firmy produkującej ową śrubkę (no offence :) )

Opublikowano

Heh, nie potrzeba do rozwiązania aż takich informacji :P I nie jest to R&C.

Opublikowano

Nie, chociaż fajnie pasuje, no i było całkiem niedawno.

Dodam że poziom trudności to very easy ;)

Opublikowano

Strzelam

Little Big Planet

Opublikowano

Pudło. Dosłownie odpowiedź macie na obrazku.

Opublikowano

@Rayos

Nie zadajemy gier które nie wyszły, to tak na przyszłość.

Opublikowano

Coś łatwego, żeby: po pierwsze nie zabierać na długo komuś innemu zagadki, po drugie, żeby odmulić temat

dsfdfi.jpgasdasdkk.jpg

Opublikowano

demons souls

(a obrazek tak na ślepo dobrany czy wycięty z klipu "Decade of Therion" wersja alternatywna? :D)

Edytowane przez mr_pepeush