Opublikowano 24 czerwca 201212 l @Pepe Ni mi też od razu pasował DMC, ale z miejsca go odrzuciłem bo równie dobrze może dawać ciągle tą samą gre tylko z innych obrazków. Więc jeżeli rzeczywiście jest to DMC to proponuje dodać do zasad że nie adajemy tej samej zagadki w krótkim odstępie czasu.
Opublikowano 24 czerwca 201212 l a mi sie wydaje, ze takiej zasady byc nie powinno. fajnie jest tak jak teraz, można zaskoczyć, a i nie musisz odkładać dobrego pomysłu na później. gratuluję dobrej zagadki.
Opublikowano 24 czerwca 201212 l Haha też mi się wydawało że to DMC. Niezłe, sam myślałem, że to trochę dziwne a jednak :blum2:
Opublikowano 24 czerwca 201212 l nawet nie wiedziałem, że DMC było w poprzedniej zagadce, jakbym zobaczył to pewnie bym się wycofał z tego pomysłu XD w każdym razie oddaję bo nie mam pomysłu
Opublikowano 24 czerwca 201212 l Jak zobaczyłem kto zadaje to chciałem napisać "no to się zaczęło ..." odpowiem Ratchet & Clank ktorykolwiek na PS3 ale jestem na 99.9% pewien, że to nie jest prawidłowa odpowiedź i że kluczem do rozwiązania zagadki będzie research rodzaju i firmy produkującej ową śrubkę (no offence )
Opublikowano 24 czerwca 201212 l Heh, nie potrzeba do rozwiązania aż takich informacji I nie jest to R&C.
Opublikowano 24 czerwca 201212 l Nie, chociaż fajnie pasuje, no i było całkiem niedawno. Dodam że poziom trudności to very easy
Opublikowano 27 czerwca 201212 l Coś łatwego, żeby: po pierwsze nie zabierać na długo komuś innemu zagadki, po drugie, żeby odmulić temat
Opublikowano 27 czerwca 201212 l demons souls (a obrazek tak na ślepo dobrany czy wycięty z klipu "Decade of Therion" wersja alternatywna? ) Edytowane 27 czerwca 201212 l przez mr_pepeush