Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 370,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Oj tam od razu głupi ;) Niecelny, ot co ;)

Za to Pepe wygrywa medal z ziemniaka! Brawo ;)

Ciekaw jestem jak na to wpadłeś.

Opublikowano

teraz wytłumaczę, ale quiz dam rano :)

tak jak napisałeś, danie pierwszego obrazka i tylko tego było nie fair - gdyby ktoś zgadł to byłoby jak szóstka w totka :)

ostatni obrazek dał mi taki szybki łańcuch skojarzeń, coś na zasadzie myśli spadających jedna po drugiej, a nie wyciągania kolejnych wniosków ;)

ciasteczkowy potwór wychodzący z szafy, z szafy wychodził też potwór w filmie "Potwory i Spółka" (po prostu kocham ten film i ubostwiam postać Boo :D). potwory -> stwory - tym aż się zaskoczylem, bo gdybym chciał to obmyslac, to bym do tego nie dotarł ;)

"Gdzie mieszkają dzikie stwory" to tytuł filmu, który po angielsku to właśnie nasza odpowiedź (podpowiedź o ile ktoś z angielskiego jest noga ;))

dodam jeszcze tylko, ze przyszło mi to do głowy, pomyślałem sobie: no właśnie, miałem to obejrzeć i zapomniałem - po czym... zacząłem kombinować dalej, bo nie wiedziałem, ze jest taka gra ;) dopiero po dłuższej chwili pomyślałem"a sprawdze czy nie wyszła gra na podstawie filmu", a jak się okazało, że tak, to miałem już pewność na 99,99% ze jest dobrze, bo zrozumiałem, dlaczego odpowiedź Igora - Man vs Wild - okresliles jako ciepło :) (pierwotnie myślałem, ze w podpowiedzi chodzi Ci o inną grę z przyroda w roli głównej, coś jak ostatnio chyba Tokio Jungle czy Tokio Animal wyszło...)

ale bym się wkur... gdybym nie sprawdził tej gry, a potem ktoś podalby odpowiedź ;/

dobra, nudzę ;)

sorry

jednak dam juz quiz. tym razem mam nadzieję ze hard.

Three%20Musketeers%20with%20swords%20out.jpg

Edytowane przez mr_pepeush

Opublikowano

zła odpowiedź; musicie pokombinować i skojarzyć z czymś więcej, niż maksymą muszkieterów ;)

(przepraszam, za źle wstawioną grafikę, już poprawione; pisałem z telefonu i chyba znów coś przekręciłem przy tagach;)

Opublikowano

Ciężka zagadka jak dla mnie.

mój ostatni typ przed ewentualną podpowiedzią bo nic więcej mi nie przychodzi do głowy :P

Swords and Soldiers

Edytowane przez rajnerGT

Opublikowano

To jeszcze jeden strzał.

Sports Champions

Opublikowano

może

Trine?

jest soldier, jest miecz, jest ich trójka, jest baśń (o muszkieterach)

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

A jednak łatwe... WalduśTheCyc wygrywa ;)

myślę, że podpowiedź mogła być pomocna ;)

do tej gry bardzo pasuje dewiza muszkieterów "jeden za wszystkich, wszyscy za jednego" i od tego wzięła się rozkmina ;)

Edytowane przez mr_pepeush

Opublikowano

niet. dam Wam jeszcze trochę i później wrzucę podpowiedź. bałem się że od razu zgadniecie uffff

gra jak najbardziej już istnieje