Opublikowano 28 lutego 200817 l eeee... ale wiesz o tym, ze zle odpowiedzialem na to pytanie? Mike Patton podlozyl glos Darkness, a nie Jackiego... ^_^ ale oka moje pytanie... jaki to innowacyjny patent (przynajmniej wg. developera) mozna bylo znalezc w grze Genji: Days of the Blade Edytowane 28 lutego 200817 l przez Zeratul
Opublikowano 28 lutego 200817 l Real-Time weapon changing? szeni mnie uprzedził ^_^ Edytowane 28 lutego 200817 l przez Musiolik
Opublikowano 1 marca 200817 l Może być jeszcze GT HD lub Prologue. Ile jest trybów rozgrywki multiplayer w Resistance?
Opublikowano 1 marca 200817 l 8 Meltdown Breach Capture the Flag Team Deathmatch Deathmatch Conversion Team Conversion Assault jeśli dobrze to proszę podać jakie stopnie wojskowe mają poniższe postacie Nathan Hale Rachel Parker Steven Cartwright Edytowane 1 marca 200817 l przez ziemia1
Opublikowano 3 marca 200817 l Half-Life 2 Episode One, co posłużyło za antenę do wzmocnienia sygnału, kiedy Alyx rozmawiała ze swoim ojcem? Podpowiem, że to początek dodatku.
Opublikowano 3 marca 200817 l XM16E1 był pierwszy, nie podał nzawy robota, ale wiadomo o kogo mu chodziło, zadajesz.
Opublikowano 3 marca 200817 l Autor Ile event'ow trzeba zaliczyc ,aby zdobyc licencje "A"? Chodzi o Burnout P.
Opublikowano 4 marca 200817 l Jak nazywa sie miecz Spardy potrzebny do otwarcia bram do swiata demonów?? (DMC4)
Opublikowano 4 marca 200817 l Nie. Zgadujcie dalej. Podwpoiedź: w DMC4 ten miecz jest złamany. Edit: Moja pomyłka, miecz o który mi chodzi należał do Vergila. Agnus używał go do otwierania mniejszych bram. Jak on się nazywa?? Sory za zamieszanie Edytowane 4 marca 200817 l przez Drobs
Opublikowano 4 marca 200817 l Rachet & Clank Future Ile jest części Holo planu potrzebnego do zdobycia najpotężniejszej broni w grze czyli R.Y.N.O