Opublikowano 9 lipca 201212 l KOD (da Vinci) = CoD i już... wszystko Wyraźnie napisałem: odpowiedź jest na obrazku, trzeba ją tylko "powiedzieć" - to zdanie nawet nie jest po polsku, a po "polskiemu" - jest źle zbudowane gramatycznie. Bałem się, że jak napiszę "wymówić" to będzie zbyt oczywiste :] Kolejną podpowiedzią miało być: aby wskazać podobieństwo fonetyczne słowa polskiego i angielskiego :] a więc: Square odgadł naokoło, dajmy na to przez Wałbrzych, ale Raju był z odpowiedzią na Seszelach Tak czy inaczej gratuluję
Opublikowano 10 lipca 201212 l Daleko od celu Panowie. Główny wyraz jest na obrazku, ale go nie widać. Dosłownie.
Opublikowano 10 lipca 201212 l W pierwszej chwili pomyślałem o "Romance of the Three Kingdoms", ale żadna część nie wyszła na ps3. Zgaduję więc, że chodzi o "Dynasty Warriors". edit: Hmm, jak pisałem posta, to nie widziałem podpowiedzi :confused: edit2: Hehe, oki Edytowane 10 lipca 201212 l przez triboy
Opublikowano 10 lipca 201212 l No to wykombinowałeś, szkoda że źle Podpowiedź. Nawet dzieci to wiedzą, uczą tego w podstawówce.
Opublikowano 10 lipca 201212 l Hmm, wnioskuje że wziąłeś na warsztat zły przedmiot ze szkoły, albo dobry tylko ze złym rozwiązaniem. Jakby co to mogę wrzucić podpowiedź obrazkową.
Opublikowano 10 lipca 201212 l Nawet nie wiedziałem że coś takiego jest. Źle, ale tytuł w jakimś sensie podobny jest (ale całkiem inna kategoria). Gra jest starsza trochę od Ben 10.
Opublikowano 10 lipca 201212 l 3x nie. po zj.ebce pepusza nic nie piszę i nic narazie nie podpowiadam.