Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

dobra, moze przesadzilem z 1 obrazkiem, zagadka byla niedopracowana :ph34r: tez sie poddaje, nie zgaduje bo Yano na miliard procent jak to ma w zwyczaju dowalil zagadke w ramach zemsty ;P

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 369,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Dragons Dogma ?

Pierwszy obrazek sugeruje różne klasy postaci, pistolet = mag, dildo = rycerz. Drugi nie wiem, a filmik że gra jest długa.

Opublikowano

zle

napisalem przeciez ze pistolet i dildo nie maja znaczenia , chodzilo w nim o to zeby pokazać palikota i to ze odwala akcje

druga fota juz wyraznie wskazuje na element z gry

a filmik nie swiadczy o dlugosci samej gry tylko o czyms bardziej konkretnym

wiecej juz nie moge powiedziec, mozecie ejszcze poogladac ten filmik w calosci bez skippowania to moze wam sie rozjasni ;)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

nie,

podpowiedz: nie chodzi o picie alkoholu

filmik ma duze znaczenie

Opublikowano

Fallout New Vegas

NCR tries to put their stakes in everything they see. Nobody's dick's that long, not even Long Dick Johnson, and he had a ******* long dick. Thus the name.

:ph34r:

Opublikowano

nie, nie przez przypadek dalem filmik zamiast obrazka

na foce jest cos co sie pojawia w grach, co na niej widac?

filmik konkretyzuje o ktora gre chodzi

Opublikowano

ClapGif.gif

Z niecierpliwością czekam na rozwiązanie konkursu :) / Nie mam ochoty sprawdzać alfabetycznie każdej gry dlatego tą wątpliwą przyjemność zostawię fanom srogich zagadek.

Opublikowano

bez przesady, przecież na fotce jest tylko jedna rzecz oprocz palikota

Opublikowano

na foce jest cos co sie pojawia w grach, co na niej widać

Łał, gier, gdzie są pistolety jest rzeczywiście mało. Nawet w takim Heavy Rain są...

Pistolety czy tam wóda, czy tam garniaki... Już siem gubiem.

Edytowane przez Homer S

Opublikowano

przecież pisalem że nie pistolet i dildo z pierwszej foty nie ma nic wpsolnego z zagadką. pierwsza fota to byl poziom hard i miala pokazac jedynie ze polikot odwala akcje

druga fota to juz konkretna akcja i przedmiot wskazujący gre

Opublikowano

Hahaha rozwalają mnie już te zagadki :)

Z pierwszy obrazkiem kojarzą mi się słowa: kontrowersje, oburzenie, sensacja :)

Natomiast drugi obrazek kojarzy mi się z Deus Ex :D

Gdy pijemy alkohol, to obraz jest rozmazany(jeśli dobrze pamiętam, jeśli nie to moja odpowiedź jest do dupy :D).|

No i to wszystko jak na razie :)

Opublikowano

nie czytacie moich podpowiedzi:p

olejcie pierwsze zdjęcie

nie chodzi o samo picie alkoholu (spożywanie)

na drugim zdjeciu jeden element (przedmiot, jego nazwa) jest czymś co spotyka sie w grach, niezbyt często ale w kilku, dlatego..

filmik wskazuje ktora to gra, jest bardzo charakterystyczny dla pewnej konkretnej gry

Opublikowano

mam wrazenie, ze chodzi o Monkey Island ktores, wydaje mi sie ze pije rum (dobra, pewnie pije zoladkowa gorzka, ale cicho), a to mi sie jednoznacznie kojarzy z MI a co do filmu, to nie mam pojecia jak go skojarzyc

EDIT

jedyne co mi sie kojarzy z tym filmem, to mozliwosc przejscia do trybu sprzed wielu wielu lat w remakach monkey island, pixeloza, te sprawy

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

przecież mowilem ze nie chodzi o samo picie ;p

dobra zupelnie nie chcecie wspolpracowac wiec dam odpowiedź MGS4

czy to nie oczywiste? ;p

pomyslcie chwile dlaczego, a jak nie wiecie to tutaj wyjasnienie

mała butelka alkoholu jaka trzyma palikot to małpka! tak sie mowi na te buteleczki

w jakich grach są małpki? w wielu ale jedna seria jest z nimi powiązana poprzez minigierke z łapaniem małp w mgs3, ale przecież w MGS4 tez była mała po(pipi)ana małpka

4BGTRY39.jpg

i też cały czas piła co mogło być skojażeniem pobocznym

i to że jako chyba jedyna gra z małpami mgs jest bardzo nacechowany politycznie, a palikot to polityk

a ostateczna podpowiedź - mega długi film, chyba juz wiecie - dlatego bo mgs4 składal sie z praktycznie samych strasznie długich filmikow i scenek ktore nie raz trwaly ponad godizne , i czasem strasznie sie dłużyły, tak jak sie pewnie dłuży ten film na jutubie

i co, nie bylo takie trudne chyba?;p

myslalem ze jednak skojażycie chociaz nazwe tej buteleczki, ale jak widać takie rzeczy nie są takie łatwe, proponuje mieć to na uwadze wymyślając zagadki, bo juz kilka bylo takich morderczych i tylko sie ludzie stresują ;p

w zamian dam cos najlatwiejszego z mozliwych

24937-1317372666-0-l.jpg

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Eh Yano i te jego motywujace i moralizujace zagadki :P w zyciu bym sie nie domyslil o.O moze dlatego ze nigdy nie gralem w zadnego mgsa, dlatego nie wiedzialem ocb :< a co do zagadki

GTA IV: Ballad of Gay Tony? wprowadzil ten dodatek mozliwosc skakania ze spadochronem :)

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

nie,

assasin creed bo mozna tam skakac z dachu;p

oddaje bo wychodze z domu i nie chce blokowac tematu ;p

Opublikowano

24937-1317372666-0-l.jpg

jak już padło to niech będzie... odpowiedź znam ja ;)

easy

edit:

ewentualnie żeby było jasne -właśnie zadałem zagadkę ;)

Edytowane przez mr_pepeush

Opublikowano

ja juz podawalem do "poprzedniego" obrazka GTA: BOGT ale to pewnie zle, poza tym, Homer podal te odp, wiec zarzuce ze Just Cause bo tam tez mozna bylo skakac ze spadochronem :)