mr_pepeush 96 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Square, ale co innego dac "egzotyczna" odpowiedz, a co innego dac quiz taki jak tutaj. Zalozenie quizu bylo takie, ze dajemy obrazki na SKOJARZENIA! Tutaj trzeba bylo skojarzyc, ze nie chodzi o jablko, spadek, a o spadajace jablko a z tego brac Isaaca. Kiwi pociete samo bylo w miare proste, ale wszystko rozyebaly podpoiedzi. skumanie, ze chodzi tam o cyferki 3 i 4 przeniesione na konkretne punkty obrazka kiwi... no wybacz... a jeszcze ulozenie po kolei odpowiednich slow, wyciagniecie z nich pierwszych liter, ulozenie po kolei by przelozyc przez rot13... matko boska! nawet gdybym mial nobla w dziedzinie kryprologii to bym sie na tym wypierdzilil. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Zgaduje.. (co prawda pod wpływem % ale to co?) Residen Evil 5 ? bo 3 fotka = co-op'eracja, bo 2 fotka = zwierzyna(zaraz na początku leży martwa bez głowy), bo 1 fotka = "remember, we are the Team" (słowa Chrisa, również na początku). własnie ogrywamy... stad to skojarzenie. piona. Cytuj
RajuPL 129 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 (edytowane) Nie. W grze pojawia się kooperacja ale to nie jest Resident Evil 5. Edit: nowy tip Szczerze, jeśli ktoś grał to powinien bez najmniejszego problemu skojarzyć. Edytowane 5 sierpnia 2012 przez RajuPL Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Castle Crashers? Bo ten obrazek z 4 kolorami. Cytuj
RajuPL 129 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Tak! - A team czyli grupa składająca się z 4 osób (4 man team) - Sarna na której odbywały się pościgi - Siatkówka plażowa 2vs2 jako dodatek dla wersji na PS3 Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 (edytowane) Powinny być 2 obrazki. Edytowane 5 sierpnia 2012 przez Crying_Wolf Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Pewnie źle, White Knight Chronicles Signature Series Strategy Guide. Spytałem wujka google o rycerza i podpis. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 (edytowane) No to Batman (nie wiem czy AA czy AC), bo Mroczny Rycerz - Dark Knight to prawie jak Black Knight Edytowane 5 sierpnia 2012 przez Square Cytuj
triboy 984 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Sam widzisz Pepe, że dało się odgadnąć. A że podpowiedzi były przekombinowane? No cóż, wydawało mi się, że łatwiejsze będą zbyt łatwe. Założenia były takie, że każda kolejna miała naprowadzić na ukryte znaczenie poprzedniej. Może faktycznie przesadziłem z poziomem skomplikowania. Moja wina A wracając do quizu. Może chodzi o Demon's Souls. Rycerz nasuwa takie skojarzenia, choć nie wiem jak do tego podpiąć podpis... Cytuj
triboy 984 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 No to jeszcze DMC4, wyjaśnienie podobnie jak wyżej. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 (edytowane) nie widze pierwszego obrazka, ale na podstawie drugiego, mowie:Dragon Age 2 dlaczego? bo jego kolekcjonerka zwala sie signature edition Edytowane 5 sierpnia 2012 przez Rayos Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 (edytowane) Wszystkie nie. Zmieniłem obrazek. Może teraz będzie widoczny dla wszystkich. Edytowane 5 sierpnia 2012 przez Crying_Wolf Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 ghost Recon future soldier? rycerz to prawie jak zolnierz dzisiejszych czasow, a siganture bo tez chyba posiadal signature edition Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Tekken 6? ten rycerzyk kojarzy mi sie z jakimis bijatykami (blazblue np), a signature to do signature moves z tekkena Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Jak ktoś ma chwilę to niech pokobinuje nad grą co miała szachy w sobie. Mi nic nie przychodzi na myśl. Black Knight czyli czarny skoczek. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Przypomina mi Yosh,iego z T, ale to juz padlo, wiec moze.. Soulcalibur? (tam tez wystepuje o ile dobrze pamietam). Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Jak już z Soul Calibura to podobny do Nightmare'a jest Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 assasin creed revelations signature edition? rycerze moze przypominac jakichs templarów itp a tez mialo signature ediotion powiedz chociaz czy ta fotka z podpisem to wlasnie to oznacza co wszyscy mysla Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Knights Contract - rycerz i kontrakt. Ehh taki banał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi