Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 369,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Normalnie bym ci usunął tą odpowiedź, ale w założeniach miało być brdzo łatwe, więc zadajesz.

Opublikowano

To proszę również banalne żeby nie było.

ten quiz byl chyba pod Square'a ?

wystarczy spojrzeć na jego sygniature ;)

heh.. zgadłem?

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

God of war, nie piszw uzasadnienia bo jestem na plaży i pisze z komórki :)

PS dopisze ze gow3 bo Bóg jest w 3 osobach :)

Edytowane przez Igor67

Opublikowano

pewnie Tri rozwalił zagadkę, ale jeśli Rajner się pomylił i wziął do quizu niewydaną grę to:

licznik -> counter -> counter strike: global offensive (DO PREMIERY: dokładnie 2 tygodnie)

Opublikowano

Niestety nie Pepe, a może na szczęście... ;)

Jeszcze jedno skojarzenie. Na zdjęciu jest kliker -> klik -> click -> point'n'click -> Secret of Monkey Island SE.

Opublikowano

ale ja jestem za(pipi)iaszczy! nie musicie dziękować, wystarczy, że będziecie mnie wielbić na klęczkach (Król Julian zaprasza do kin... ;))

to teraz coś hard, w ramach zemsty, męczcie się i nie ważcie się odgadnąć za szybko!

prl_9.jpeg

equal_sign-s300x300-91791.jpg

tp-books.jpg

equal_sign-s300x300-91791.jpg

1286693430_75594936_1-Pictures-of--FOR-DUMMIES-SERIES-Reference-ebooks-1286693430.jpg

danielle-steel-zdrada-cover-okladka.jpg

Edytowane przez mr_pepeush

Opublikowano

Tiger Woods PGA Tour ileśtam. Tiger, bo Biblioteka Żółtego Tygrysa, a "Zdrada", bo Tiger zdradzał żonkę ;)

Opublikowano

jeszcze pół roku zabawy i zacznę rozpoznawać tory, po których poruszają się Twoje procesy myślowe... ;) zacnie kombinujecie mospanie, jednakowoż strzał do rzyci!

próbujcie... rano Was sprawdzę ;)

branoc :)

Opublikowano

Fallout 3: Broken Steel ?

-książka, czołg -> steel,

-złamane serce, zdrada -> broken,

- również zbór książek może oznaczać -> DLC.

Opublikowano

wciaz zle.

podpowiedz: musicie "dodac" do siebie oba obrazki. wezcie ich ogolne znaczenie i dodajcie. ma z tego wyjsc element bedacy charakterystyczna czescia gry.

aha: nic zwiazanego ze zdrada - ta ksiazka pelni konkretna funkcje, a nie chodzi o tytul czy nazwisko autorki.

to klasyczny quiz na skojarzenia, bez szyfrow, przestawiania liter, itp. odpowiedzia ma byc tytul gry. wic w tym, ze trzeba znalezc wspolny mianownik obu obrazkow.

Opublikowano

dajcie znać, czy brakuje pomysłów i nie wiecie co proponować, bo nie wiem czy stoimy w miejscu, czy od rana nikt tu nie zajrzał ;)

w razie informacji o przestoju myślowym podam tip'a ;)