triboy 984 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Hmm, wspólnym mianownikiem może być opowiedziana historia. W jednych książkach mamy działania wojenne, walkę o wolność, o przetrwanie, o wyzwolenie. W romansie mamy historię, która ma poruszyć nasze (w domyśle, wszak nie każdego ruszają romansidła ) serce. Gdy tak wezmę obie cechy, dodam do siebie i pomyślę o takiej historii, to pierwsze co mi się nasuwa, to Hevenly Sword. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 wchodzisz w treść... zupełnie niepotrzebnie; weź znaczenia najbardziej ogólne jakie tutaj pasują do tych obrazków (jedno wymieniłeś) i dodaj do siebie... its easy Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Blazing Angels: Squadrons of WWII Pierwszy obrazek, opowiadania o wojnie. Drugi czyli serce, gra wrzuca nas w najważniejsze wydarzenia wojny. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Strzelam. Darksiders: Wrath of War. Pierwszy obrazek to cztery książki, jak czterech jeźdźców. Zgaduję, że każda opisuje wojnę, co jest bliskie postaciom czterech jeźdźców. Drugi obrazek przedstawia książkę o tytule "Zdrada", a Wojna został zdradzony. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 dodałem obrazki, żeby uświadomić o co chodziło z kilkoma książkami w jednym z JPGów; powtarzam: nie liczy się treść książek, chodzi o coś innego; jeśli nie ruszy, około północy dorzucę jeszcze jednego tipa ale ja jestem za(pipi)iaszczy! nie musicie dziękować, wystarczy, że będziecie mnie wielbić na klęczkach (Król Julian zaprasza do kin... ) to teraz coś hard, w ramach zemsty, męczcie się i nie ważcie się odgadnąć za szybko! Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 God of War Collection ? 4 = kolekcja, a Kratos zostałzdradzony wielokrotnie. Cytuj
triboy 984 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Jeszcze jedno skojarzenie. Na zdjęciach są książki. Dużo książek. Książka = tekst. Dużo książek = dużo tekstu. Skyrim? Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Dużo książek = kroniki. Valkyria Chronicles. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 dobra... nie będę czekał, może ktoś dzięki temu szybciej odgadnie; pierwsze 3 obrazki przedstawiają serię książek; seria jest tu kluczem; teraz połączcie to z drugim obrazkiem i uzyskacie jedną z postaci z gier i tym samym odgadniecie o jaką chodzi grę (ta postać i nazwa gry to nie to samo!) Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Call of Duty: World at War. Pierwszy obrazek gdzie na okładkach książek są ilustrowane elementy wojny = war, na 4 są encyklopedie czy poradniki o świecie (Szkocja, Rzym, bliski wschód itd.) czyli world. Cytuj
triboy 984 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 A takie coś: Leisure Suit Larry: BOB. Seria? Jest. Ta część jest ósmą w serii. Książka "Zdrada". Skoro pisałeś, że nie chodzi o "zdradę", to może chodzi o "uczucia", a tych w Larrym nie brakuje Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Seria SingStar bo Beyone - Broken Heart Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 uwaga: wyjaśnienie numer 2: druga książka to romans (tak szczerze mówiąc, myślałem, że będzie easy, a to, że niby jest hard, dałem złośliwie) Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Nie kojarze serii z romansem wiec Assassins Creed 2 bo Rzymianie. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 nie Nie kojarze serii z romansem wiec Assassins Creed 2 bo Rzymianie. nie wierzę Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Seria gier? romans? The Sims 3 ? bo seria, a romanse mozna nawiazywac Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 A GDZIE POŁĄCZENIE OBU ELEMENTÓW!!! a potem płacz, że za trudne zagadki, a nie czytacie tego co się pisze: osobno seria i osobno romans NIC NIE ZNACZĄ!!! Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Naruto ktorys????? nie kojarze czesci, ale przecie Kakashi czytal ROMANSE :potter: Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 (edytowane) sieria Uncharted ? Drake jest w całej serii oraz jest typem romantyka " lubiącym przebywać w towarzystwie pięknych kobiet " z innej beczki... " 0 punktów ostrzeżeń " sorras, ale po ostatniej aktualizacja forum wyskakują mi jakieś błędy, oraz nie mogę pisać prywatnych wiadomość, także skorzystam z okazji i spytam sie czy te "0" powyżej to zasługa pana Grzesia, czy kolejny błąd ? Edytowane 7 sierpnia 2012 przez 4 mE Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 (podpowiedź) facet z kluczem francuskim + (podpowiedź) wąsy = (po połączeniu dwóch rzeczy) hydraulik z wąsami -> (postać z gry) Mario -> odpowiedź: Super Mario mniej więcej tak wygląda schemat, na którym zbudowany jest ten quiz; aż mi przykro, że nikt tego nie łapie, bo naprawdę spodziewałem się szybkiej reakcji; i nie jest to zagadka, po której powinniście mnie jechać, za chore skojarzenia; gra jest mega znana, postać jest mega znana, a skojarzenie tego co wyjdzie po połączeniu z grą jest tak proste, jak skojarzenie cycatej lalki w szortach z gnatami z Tomb Riderem! Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 GTA IV? seria, nico bellic, mogl nawiazac romanse, co skonczylo sie zlamanym sercem... jesli nie to to nie wiem kogo skojarzyc z seria romansow skoro nawet Kakashi odpada... Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 (edytowane) seria = seryjny, złamane serce = krzywda, śmierć, Scott Shelby - > Heavy Rain ? Edytowane 7 sierpnia 2012 przez 4 mE Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Duke Nukem Forever? Seria jest, postac znana i lubi romansowac z laskami Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 zapytam zatem: jaka jest najslynniejsza seria romansow na swiecie? Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 (edytowane) Batman Arkham City bo Harley Quinn. A seria romansideł to Harlequiny. Edytowane 8 sierpnia 2012 przez Square 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi