Opublikowano 8 sierpnia 201212 l Już wcześniej myślałem nad Harlequinami, ale jakoś porzuciłem pomysł, co okazało się błędem. Zadam coś popołudniu bo w pracy jestem.
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l no ale nie skojarzylo Ci sie ze harlequin = harley quin? nastepna podpowiedzia mial byc cukierek pierrot
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l to może "piraci z karaibów: na międzygalaktycznych wodach"? singstar - bo ćwierkacz singuje pod starem
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l Star Wars The force unleashed ? obrazki niby tworza jego imie/nazwisko Starkiller, star bo gwizady, ale w sumei ten ptaszek mi do killera nie pasuje
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l Napisałem na podobnym poziomie, nie takim samym. Nie szukaj bohatera gry w obrazkach.
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l w(pipi)iony po meczu pol-rus poleciałem się odlać i wpadło do głowy: starhawk - bo gwiazdy, a wróbel dla zmyłki
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l Wrobel to podpowiecz, ze chodzi o ptaka. Nie dziwne ze w kiblu na to wadles
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l lepszy wróbel w garści, niż międzygwiezdny sokół na dachu... mam rozumieć, że trafiłem, czy w aut jak B. Kurek?
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l Tylko daj coś łatwego wiesz jak to na mnie zazwyczaj działa? poprzednie moje miało być łatwe i klops...
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l Daj coś naprawdę trudnego. Tak żeby ludzie wydrapywali sobie oczy jak tylko spojrzą na tą zagadkę. Edytowane 8 sierpnia 201212 l przez Crying_Wolf
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l Jak nie masz pomysłu na zagadkę, to pisz na priva, mam kilka ciekawych w zanadrzu Nie no, żartuję... Edytowane 8 sierpnia 201212 l przez triboy
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l no to dawaj... szczerze mowiac jestem nie do zycia i nie chce mi sie myslec... mialem cos ale... neeee... tylko bez szyfrow plz
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l na Lost Planet to raczej aż za łatwe? Kojarzy się zdjęcie na dole, a puls pokazuje jak ktoś odchodzi czyli można powiedzieć Lost -> zapomniany/zgubiony (nie będę tłumaczył jakoś dokładnie : p)
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l Ice Age: Continental Drift - Arctic Games. Pierwszy obrazek nasuwa skojarzenia z pęknięciem na lodowcu spowodowanym przez wiewióra. A drugi obrazek podpiąłbym do podtytułu. Zimno wszędzie, śniegowo wszędzie, wypisz wymaluj Arktyka