Opublikowano 21 sierpnia 201212 l znacznie prostsze, ale to chyba dobra droga Co może oznaczać "chyba dobra droga"? Hmm, może chodzi o to, że K2 jest fps'em, a skoro tak, to może ta gra też jest fps'em. Może więc chodzi o Haze. Fps? Jest. Powiązanie z Korn'em? Jest. Jedno co mi nie pasuje, to to, że już ta odpowiedź padła przy pierwszym razie... No, ale skoro mamy się droczyć
Opublikowano 21 sierpnia 201212 l A ja odpowiem Medal of Honor bo była współpraca z innym zespołem, Linkin Park
Opublikowano 22 sierpnia 201212 l Ja właśnie aż tak nie szperam, bo przecież to ma być easy... Ale różne są granice pojmowania słowa "easy" : / Odpowiem na siłe Simpsons, bo w jednym z odcinków leciała ta piosenka : p @pepe oczywiscie no offence, nie miałem na mysli nic obraźliwego Edytowane 22 sierpnia 201212 l przez QstomPL
Opublikowano 22 sierpnia 201212 l droczycie się ze mną, tak? powiedzcie, że się droczycie... to ty sie droczysz ;p daj lepiej jakas podpowiedź skoro nikt nic nie wymysla dobrego zagadka wisi 3 dzien i nie ma podpowiedzi, to nie zacheta do zgadywania ;p (wlaszcza znajac twoje "easy")
Opublikowano 22 sierpnia 201212 l zanim pójdę spać dajcie i mnie coś wyskrobać dla spokoju ducha. The Walking Dead ? - sam początek mi sie tak jakoś kojarzy(kolorystyka, uciekające dzieci, dziewczynka, policjant). Zzz...
Opublikowano 22 sierpnia 201212 l ej kurde wezcie zadajcie pytania a nie z lenistwa wklejacie linki i filmiki...nie moge tego szajsu otworzyc i przez to nie moge zgadywac :-)
Opublikowano 22 sierpnia 201212 l Oho, powiało dużą pewnością siebie, wręcz butą Bez zdjęć/obrazków i filmików nie da rady, taka jest idea quizu. :ph34r: Pepe zniknął... :ph34r:
Opublikowano 22 sierpnia 201212 l Ja dam jeszcze drugą odpowiedź, CoD4, bo się strzela przez ściany /// może nie chodzi o grę? Jak ktoś ma jakiś pomysł to niech pokombinuje tez w ten sposób Edytowane 22 sierpnia 201212 l przez QstomPL
Opublikowano 22 sierpnia 201212 l Hehe, możemy zarzucić Pepe'go odpowiedziami to się nie wykopie przez tydzień Np. taką: Prince of Persia. Bajkowa grafika - w klipie jest bajka. A co mnie utwierdza w przekonaniu, że chodzi o PoP, to to, że w tej grze nie można zginąć, podobnie jak nie ginie dziewczynka z końca teledysku.
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l o ile dobrze pamietam to Clementynka tez grała w klasy (jakkolwiek sie ta gra nazywa) w 2 epizodzie WD, dokładnie, jak na filmiku(52sek.). Edytowane 23 sierpnia 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l no widzisz? chcesz to potrafisz! mowilem ze easy i mowilem ze NAJPROSTSZE z mozliwych! ktora gra zaslynela z powolnych pociskow i bullet cam? no przeciez ze Maxio! shame on you guys! liczylem, ze to bedzie gora drugi strzal, jak ktos poda prawidlowa odpowiedz;
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l Jak zadaje Qstom, to ja odpowiadam The Elder Scrolls IV: Oblivion. Skąd takie coś wykwitło w mojej głowie? google -> PS3 brush -> brush glitch in Oblivion + avatar z Fallout 3 Edytowane 23 sierpnia 201212 l przez triboy
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l a ja podam Heavy Rain, ze względu na higienę osobistą, o którą trzeba było tam zadbać, co mnie rozwaliło
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l Pepe zgadł, ale tak popatrzyłem na ten obrazek z showerem to gośc się serio kojarzy z Vault boyem : p wygląda prawie identycznie wręcz Edytowane 23 sierpnia 201212 l przez QstomPL
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l ale tak popatrzyłem na ten obrazek z showerem to gośc się serio kojarzy z... mi do wręcz przypomina przygodę pod prysznice pani Madison Paige ale pepe mnie uprzedził Edytowane 23 sierpnia 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l tym razem może być trochę trudniej, ale dla tych co grali powinno być easy: aby uniknąć żenujących odpowiedzi: nie, nie jest to Darksiders ani Dantes Inferno
Opublikowano 24 sierpnia 201212 l wersji bylo juz tyle, ze ja dla bezpieczenstwa takich gier nie podaje;
Opublikowano 24 sierpnia 201212 l @Omnia dawaj uzasadnienia, a nie strzelaj na ślepo. Dead Nation - śmierć czyli martwy czyli dead, a hasło "know you enemy" jest chyba hasłem przewodnim któregoś trailera z gry.