Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Rajner, ty lepiej pisz czy 4mE odpowiedział dobrze, zanim będziesz się kłócił. A jak chcecie po sobie skakać to na PW, bo w temacie zostało już wyjaśnione, kto popełnij błędy i kto nie zgadł.

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 372,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Mi chodziło o to, że napisał i wyraźnie to było widać że jego odpowiedzią był QD. A że pojawiło się słowo SEN to co? :)

Opublikowano

Dobra mniejsza z tym, myślałem, że to nieświadome i przypadkowe tyczyło się mojego QD.

Jeśli moja zagadka jest ważna, to odpowiedź nie jest prawidłowa

Opublikowano

źle. to troszkę zagadka na skojarzenia w stylu triboya;p tylko, że poziom według mnie łatwiejszy. pamiętajcie o 1 zdjęciu, też jest ważne

Opublikowano

czyżby to była kolejna z "tych" zagadek..

to troszkę zagadka na skojarzenia w stylu triboya;p tylko, że poziom według mnie łatwiejszy.

;) Ja też swoją oceniałem na w miarę łatwą.

MI kojarzy się z Naughty Dog. Na drugim zdjęciu jest gorący pies, a na łóżku można być niegrzecznym, ba, powinno się ;)

Opublikowano

triboy ty jesteś trochę za bardzo progresywny : p

Wykraczasz ponad schematy ludzkiego myślenia, ludzie na ogół nie lubią progresji, wolą standard i rutyne ; )

Opublikowano

orange box, bo team fortress 2 bo

9500714191587709_l.jpg

wiem ze to nie to, ale chcialem dac wesoły obrazek z kanapką

Edytowane przez Yano

Opublikowano

no niestety nie to, ale to już wiesz ;) triboy dobrze rozkmnił hot doga, łóżko też trzeba z jakąś czynnością skojarzyć, to da nam tytuł gry;) To jest proste, wierzę w was :D

Opublikowano

Nie mów, że chodzi o Sleeping Dogs... Psy, bo pies, a łóżko... Nie no, nie mów...

Opublikowano

Nie mów, że chodzi o Sleeping Dogs... Psy, bo pies, a łóżko... Nie no, nie mów...

no mówiłem, że proste ;) zadajesz, aż się boję :P

Opublikowano

:) Szkoda, bo pomyślałem też o The Pit: Dog Eat Dog. Kanapkowe łózko mogło dać podtytuł.

Qstom, to samo tak wychodzi... :(

;)

Mam pytanko. W pierwszej chwili chciałem oddać, ale w drugiej coś wymyśliłem :sorcerer: I teraz pytanie, chcecie? Może być hard...

Opublikowano

Chyba może być. Tylko żeby podpowiedzi przybliżały do odpowiedzi zamiast oddalać od niej.

Opublikowano

No to lecimy:

scorpion-MK.jpg

daenarys-eating-heart-600.jpg

Jednak nie jest hard... No dobra, może być hard ;)

Edytowane przez triboy

Opublikowano

Ninja Gaiden 3 bo Scorpion jest wojownikiem, a laska wpieprza krwiste danie. No a krew w NG leje się gęsto.

Opublikowano

The Darkness 2, bo bohater ma tam takie jakby macki ktorymi moze pozerac serca (na drugim obrazku Daenerys je serce).

Opublikowano

Niestety nie. Podpowiem, że obrazek dotyczy bohatera, a zdjęcie ukazuje moment, który jest kluczowy w tej grze.

Dodam jeszcze to:

hulk5.jpg

Opublikowano

Prototype 2 ? Nie wiem jak powiązać serce, ale pozostale dwa obrazki prowadzą do głównego bohatera.

Opublikowano

Prowadzą też do innego bohatera innej gry ;) Moment zjadania serca, jest przez naszego bohatera jedynie obserwowany, sam na szczęście go nie tyka.

Opublikowano

spider man? był tam scorpion jako przeciwnik, byl to sandbox jak hulk (i super bohater), nie kojaze jedzenia serce co prawda

Edytowane przez Yano

Opublikowano

God of War ktorys? Lancuch Scorpiona mi sie kojarzy z Blades of Chaos/Blades of Athena/Blades of Excile, Hulk z jego nadludzka sila, ale motywu ze zjadaniem serca nie kojarze a ogralem wszystkie czesci po milion razy...