Opublikowano 8 września 201212 l Bulletstorm ? - 1 fotka przypomina przyciąganie przeciwników smyczą/linka, dokładnie jak w B. - dalej cisza..
Opublikowano 8 września 201212 l to ja dam mortal kombat ;p to zbyt oczywiste żeby ktoś to dał ale moze o to chodzilo skorpion wiadomo, kano zjadal serca hulk moglby sugerowac ze to MK vs DC ale tam akurat nie bylo chyba zjadania serc
Opublikowano 8 września 201212 l 4x nie. Rayos, jak grałeś i nie kojarzysz, to znaczy, że grałeś w inną grę The Darkness padło, co prawda 2, ale, ej, przecież bym powiedział. Serio Bulletstorm i MK nie pasują do wszystkich obrazków. Podrzucę jeszcze jedną podpowiedź. Mam gotową jeszcze jedną, ale to już dodam w ostateczności
Opublikowano 8 września 201212 l shadow of colossus? jeździ się na koniu (o ile dobrze pamiętam grałem na ps2 ), hulk bo jest kolosem a co do scorpiona to nie mam pojęcia
Opublikowano 8 września 201212 l W dniu 8.09.2012 o 13:16, triboy napisał(a): Prowadzą też do innego bohatera innej gry Moment zjadania serca, jest przez naszego bohatera jedynie obserwowany, sam na szczęście go nie tyka. Do tego pasuje Dragon's Dogma, ale ta gra z kolei nie pasuje do reszty obrazkow
Opublikowano 8 września 201212 l no to moze w takim razie Red Dead Redemption Undead Nightmare? Socrpion i jego harpunik - lasso, jedzenie serca - zombie, hulk mi za cholere nie pasuje, a kon to juz ewidentne nakierowanie na western i w ogole na RDR Ps na upartego w GoWie byl motyw z jedzeniem, moze niekoniecznie serca ale czlowieczek byl rozrywany(jedzony)
Opublikowano 8 września 201212 l Ekhm... 3x źle. edit: Podpowiem, że jedynie serce bezpośrednio nie odnosi się do głównego bohatera. Reszta tak. Edytowane 8 września 201212 l przez triboy
Opublikowano 8 września 201212 l Dante's Inferno. Scorpion kojarzy mi się z piekłem, panna z Gry o Tron kojarzy mi się z jednym z przeciwników z któregoś kręgu. Scorpion jest brutalny, a scena z tą panną obrzydliwa, czyli Dante's Inferno w pigułce. Edytowane 8 września 201212 l przez Crying_Wolf
Opublikowano 8 września 201212 l mamy goscia, ktory ma lancuch.... ktory widzial jakas tam scene..... ktory podrozuje.... i ktory ma w "sobie kogos innego" (hulk)... stawiam tym razem na Prince of Persia HD Collection a glownie chodzi mi o ostatnia czesc trylogii czyli: Pop: The Two Thrones Tam prince mial swojego mrocznego ja ktory uzywal lancuchow! mozliwe ze jakies obrzydliwe sceny tez sie tam znalazly (kojarze oblesnego pierwszego duzego bossa), a motyw podrozy to to ze uciekal przed dahaka i w ogole podrozowal
Opublikowano 9 września 201212 l Świetne rozkminki Szkoda tylko, że nie myślimy o tej samej grze Daję zatem ostateczną podpowiedź Pokaż ukrytą zawartość I obiecany obrazek:
Opublikowano 9 września 201212 l Darksiders, jak ktoś grał to chyba skojarzy rzucaniem aut, przejażdżki koniem itp...
Opublikowano 9 września 201212 l W dniu 9.09.2012 o 08:49, Igor67 napisał(a): Darksiders, jak ktoś grał to chyba skojarzy rzucaniem aut, przejażdżki koniem itp... A także imię głównego bohatera, które można wywnioskować po ostatnim obrazku. Brawo Igor. dApo, wiesz co, jak tak patrzę w twoją sygnaturkę, to nie mam pojęcia jak mogłeś tego nie skojarzyć linką przyciąga się przeciwników. Serce zjadał Samael. Możemy rzucać samochodami. Przejażdżka koniem też jest mocno charakterystyczna. A imię? Wojna Dajesz.
Opublikowano 9 września 201212 l przed chwila właśnie zabiłem pierwszego guarda, oddałem serce i już byłem pewien że to o to chodzi hehe Edytowane 9 września 201212 l przez dApo
Opublikowano 9 września 201212 l W dniu 9.09.2012 o 19:30, Igor67 napisał(a): 4 mE ZADAJ COŚ co za mile, niespodziewane zaskoczenie z twojej strony bardzo chetnie z tym ze jestem teraz w pracy a moj tel. Nie ma opcji wklejania fotek ale zrobmy to tak ze moja zagadka jest moj wlasny avatar z profila(ten maly czarny Arcade Stick), ok.
Opublikowano 9 września 201212 l W dniu 9.09.2012 o 20:10, Yano napisał(a): tekken <_< blisko... prosze o konkretna czesc
Opublikowano 9 września 201212 l dark ressurection bo to stick specjalnie do niego Pokaż ukrytą zawartość nie wiem do czego to stick ale ma napis namco wiec mui byc tekken, a niewiele ich jest na ps3, zakladam ze to nie TTT2 bo ten avek jest od dawna, wiec musi byc dark ressurection