Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 374,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Bulletstorm ?

- 1 fotka przypomina przyciąganie przeciwników smyczą/linka, dokładnie jak w B.

- dalej cisza..

Opublikowano

to ja dam mortal kombat ;p to zbyt oczywiste żeby ktoś to dał ale moze o to chodzilo

skorpion wiadomo, kano zjadal serca

hulk moglby sugerowac ze to MK vs DC ale tam akurat nie bylo chyba zjadania serc

Opublikowano

4x nie. Rayos, jak grałeś i nie kojarzysz, to znaczy, że grałeś w inną grę ;) The Darkness padło, co prawda 2, ale, ej, przecież bym powiedział. Serio ;) Bulletstorm i MK nie pasują do wszystkich obrazków.

Podrzucę jeszcze jedną podpowiedź.

horse-riding.jpg

Mam gotową jeszcze jedną, ale to już dodam w ostateczności ;)

Opublikowano

shadow of colossus? jeździ się na koniu (o ile dobrze pamiętam grałem na ps2 :P), hulk bo jest kolosem ^^ a co do scorpiona to nie mam pojęcia

Opublikowano
  W dniu 8.09.2012 o 13:16, triboy napisał(a):

Prowadzą też do innego bohatera innej gry ;) Moment zjadania serca, jest przez naszego bohatera jedynie obserwowany, sam na szczęście go nie tyka.

Do tego pasuje Dragon's Dogma, ale ta gra z kolei nie pasuje do reszty obrazkow

Opublikowano

no to moze w takim razie Red Dead Redemption Undead Nightmare? Socrpion i jego harpunik - lasso, jedzenie serca - zombie, hulk mi za cholere nie pasuje, a kon to juz ewidentne nakierowanie na western i w ogole na RDR

Ps na upartego w GoWie byl motyw z jedzeniem, moze niekoniecznie serca ale czlowieczek byl rozrywany(jedzony) :P

Opublikowano

Ekhm... 3x źle.

;)

edit: Podpowiem, że jedynie serce bezpośrednio nie odnosi się do głównego bohatera. Reszta tak.

Edytowane przez triboy

Opublikowano

Dante's Inferno. Scorpion kojarzy mi się z piekłem, panna z Gry o Tron kojarzy mi się z jednym z przeciwników z któregoś kręgu. Scorpion jest brutalny, a scena z tą panną obrzydliwa, czyli Dante's Inferno w pigułce. :music:

Edytowane przez Crying_Wolf

Opublikowano

mamy goscia, ktory ma lancuch.... ktory widzial jakas tam scene..... ktory podrozuje.... i ktory ma w "sobie kogos innego" (hulk)... stawiam tym razem na

Prince of Persia HD Collection

a glownie chodzi mi o ostatnia czesc trylogii czyli:

Pop: The Two Thrones

Tam prince mial swojego mrocznego ja ktory uzywal lancuchow! mozliwe ze jakies obrzydliwe sceny tez sie tam znalazly (kojarze oblesnego pierwszego duzego bossa), a motyw podrozy to to ze uciekal przed dahaka i w ogole podrozowal :)

Opublikowano

Świetne rozkminki :) Szkoda tylko, że nie myślimy o tej samej grze ;)

Daję zatem ostateczną podpowiedź ;)

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Darksiders, jak ktoś grał to chyba skojarzy rzucaniem aut, przejażdżki koniem itp... :D

Opublikowano

Castlevania LoS?

Edytowane przez dApo

Opublikowano
  W dniu 9.09.2012 o 08:49, Igor67 napisał(a):

Darksiders, jak ktoś grał to chyba skojarzy rzucaniem aut, przejażdżki koniem itp... :D

:) A także imię głównego bohatera, które można wywnioskować po ostatnim obrazku. Brawo Igor.

dApo, wiesz co, jak tak patrzę w twoją sygnaturkę, to nie mam pojęcia jak mogłeś tego nie skojarzyć ;)

linką przyciąga się przeciwników. Serce zjadał Samael. Możemy rzucać samochodami. Przejażdżka koniem też jest mocno charakterystyczna. A imię? Wojna ;)

Dajesz.

Opublikowano

przed chwila właśnie zabiłem pierwszego guarda, oddałem serce i już byłem pewien :P że to o to chodzi hehe

Edytowane przez dApo

Opublikowano

4 mE ZADAJ COŚ :)

Edytowane przez Igor67

Opublikowano
  W dniu 9.09.2012 o 19:30, Igor67 napisał(a):

4 mE ZADAJ COŚ :)

co za mile, niespodziewane zaskoczenie z twojej strony ;)

bardzo chetnie z tym ze jestem teraz w pracy a moj tel. Nie ma opcji wklejania fotek :/ ale zrobmy to tak ze moja zagadka jest moj wlasny avatar z profila(ten maly czarny Arcade Stick), ok.

Opublikowano
  W dniu 9.09.2012 o 20:10, Yano napisał(a):

tekken <_<

blisko... prosze o konkretna czesc :)

Opublikowano

dark ressurection bo to stick specjalnie do niego

Pokaż ukrytą zawartość