Opublikowano 19 września 201212 l No to... w takim razie... jak tak patrzę... to... Pop - Prince of Persia
Opublikowano 19 września 201212 l No to... w takim razie... jak tak patrzę... to... Pop - Prince of Persia No w końcu Lady Gaga=POP, skrót to wiadomo, a jeszcze specjalnie obrazek z Simpsonów, że bajkowa grafika
Opublikowano 19 września 201212 l Heh, nie wiem czemu, ale olalem podpowiedź o skrócie Fajna zagadka.
Opublikowano 19 września 201212 l Ej no, nie zgadzam się. Ja tylko żartowałem... Napisałem to tylko dla draki... Serio... Oddaję A swoją drogą, to zagadka w stylu "kiwi wannabe" edit2: Hehe, teraz zobaczyłem, że była jakaś podpowiedź o skrócie Edytowane 19 września 201212 l przez triboy
Opublikowano 19 września 201212 l A swoją drogą, to zagadka w stylu "kiwi wannabe" Gdyby nie moje podpowiedzi
Opublikowano 19 września 201212 l Nie, Dynasty Warriors Lepiej idzie mi zgadywanie niż wymyślanie, dlatego też, oddaję kolejny raz
Opublikowano 20 września 201212 l Lepiej idzie mi zgadywanie niż wymyślanie, dlatego też, oddaję kolejny raz co za wzorowe zachowanie, az grzech odmowic edit. probuje wstawic fotke przez tel. ale chyba lipa bedzie, tak wiec o 7 zrobie mala korekte juz w domu. jeszcze raz dzieki. http://2.bp.blogspot...hbhUsmI/AAAAAAA sorras za wprowadzenie w błąd. Edytowane 20 września 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 20 września 201212 l Machinarium, co prawda po kliknięciu w link wyskakuje napis "Error 404, ale obok widać robocika, który żywo przypomina głównego bohatera tejże gry. A ten na początku również jest... niekompletny
Opublikowano 20 września 201212 l sam własnie wszedłem w tego mojego poprzedniego linka i rzeczywiście nie chodzi :confused: sorrki, za wprowadzenie w błąd, bo nie o to mi chodziło(miał być piesek) ale z drugiej strony świetna sprawa z tym robocikiem widniejącym po kliknięciu w lipny link - to może byc dobry pomysł na dobry quiz na przyszłość a teraz wracajmy do tematu.. += ? moze teraz.. Edytowane 20 września 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 20 września 201212 l Kane & Lynch 2: Dog days. Na obrazku jest pies a i sami adwersarze są przecież wychowani i kulturalni jak cholera .
Opublikowano 20 września 201212 l Kane & Lynch 2: Dog days. Na obrazku jest pies a i sami adwersarze są przecież wychowani i kulturalni jak cholera . niestety.. next one. edit. nie ma zainteresowania, wiec dodałem podpowiedz Edytowane 20 września 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 20 września 201212 l Spoksik, napisałem o Machinarium bardziej dla żartu, ale... jak ktoś będzie chciał zadać taką właśnie zagadkę, to możecie od razu uznać, że zgadłem jako pierwszy Naughty Dog, bo Peja jest naughty, a dog, bo....
Opublikowano 21 września 201212 l nie chodzi o studio, tylko o grę a tak dokładniej uściślając to o osobę, która kryje sie za tymi fotkami. reszta przyjdzie sama
Opublikowano 21 września 201212 l 50 Cent - blood on the sand - bo raper Tekken Tag Tournament 2 bo Snoop Dog w reklamie TTT2 Edytowane 21 września 201212 l przez mr_pepeush
Opublikowano 21 września 201212 l You Win by K.O. !!! 50 Cent - blood on the sand - bo raper Tekken Tag Tournament 2 bo Snoop Dog w reklamie TTT2 nie tylko w reklamie... nagrał nawet kawałek pod TTT2 pt. " Knocc 'Em Down " + ma swoja własna arenę z laseczkami Edytowane 21 września 201212 l przez 4 mE