Opublikowano 26 września 201212 l Napisałeś Jakby co to film nazywa się Widmo To jest właściwa droga.
Opublikowano 26 września 201212 l O to chyba chodzi nie ? Masz podpowiedź w postaci drugiego obrazka, bo krążysz jakoś bez celu.
Opublikowano 26 września 201212 l Najpierw musisz odgadnąć moje Edytowane 26 września 201212 l przez Square
Opublikowano 26 września 201212 l Nie możesz się teraz poddać Weź swoją drugą odpowiedź (cytowałem ją nawet) i zestaw z wrzuconą przeze mnie podpowiedzią. Tak to było takie proste
Opublikowano 26 września 201212 l Heh, to może tak. Ze swoją drugą odpowiedzią (tą do której się cały czas odnoszę) byłeś prawie na mecie, ostatni zakręt przed finałową prostą.
Opublikowano 26 września 201212 l Heh, no trudno, spróbuje dalej cię jakoś naprowadzić. Napisałeś że ten film to ma jaki tytuł ?
Opublikowano 26 września 201212 l To teraz weź ten tytuł i zestaw go z drugim obrazkiem. Jak nic nie będzie wychodzić to tytuł wpisz w google
Opublikowano 26 września 201212 l Boję się, że padłem ofiarą trollingu z twojej strony Wpisałeś "Widmo" w google i nic nie wyskoczyło ? Powino być ... Edytowane 26 września 201212 l przez Square
Opublikowano 26 września 201212 l wpisałem widmo i wyskoczył Duke, to chyba trolling ze strony google...
Opublikowano 26 września 201212 l Heh, no tak google personalizuje wyświetlenia. No to wejdź na jakąś stronę z tym filmem (np. FilmWeb).