Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jak strach to Dead Space :D

Nie wiem w którą stronę się skierować :P

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 372,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Też nie. Sprawdź swoją drugą odpowiedź i idź tym tropem :)

Opublikowano

Napisałeś

Jakby co to film nazywa się Widmo :)

To jest właściwa droga.

Opublikowano

O to chyba chodzi nie ? Masz podpowiedź w postaci drugiego obrazka, bo krążysz jakoś bez celu.

Opublikowano

Najpierw musisz odgadnąć moje :P

Edytowane przez Square

Opublikowano

Nie możesz się teraz poddać :P Weź swoją drugą odpowiedź (cytowałem ją nawet) i zestaw z wrzuconą przeze mnie podpowiedzią. Tak to było takie proste ;)

Opublikowano

Heh, to może tak. Ze swoją drugą odpowiedzią (tą do której się cały czas odnoszę) byłeś prawie na mecie, ostatni zakręt przed finałową prostą.

Opublikowano

Heh, no trudno, spróbuje dalej cię jakoś naprowadzić. Napisałeś że ten film to ma jaki tytuł ?

Opublikowano

To teraz weź ten tytuł i zestaw go z drugim obrazkiem. Jak nic nie będzie wychodzić to tytuł wpisz w google ;)

Opublikowano

Boję się, że padłem ofiarą trollingu z twojej strony :( Wpisałeś "Widmo" w google i nic nie wyskoczyło ? Powino być ...

Edytowane przez Square

Opublikowano

wpisałem widmo i wyskoczył Duke, to chyba trolling ze strony google...

Opublikowano

Heh, no tak google personalizuje wyświetlenia. No to wejdź na jakąś stronę z tym filmem (np. FilmWeb).