Opublikowano 28 września 201212 l a w rage ktoś był zły i sie darł? nie wiem bo nie grałem, ale to nie to, nie chodzi o gre słów rozwiązanie zagadki jest na filmiku - w grze dzieje sie bardzo podobna czynność w podobnej formie - i nie jest to mortal dodam też naprawde poważną podpowiedź- ta czynność jest czesto wykonywana w grze, ale jest też znana poza światem gry tak samo jak ten filmik , też jest memem Edytowane 28 września 201212 l przez Yano
Opublikowano 28 września 201212 l Street Fighter (IV) bo to ewidentnie wali Hadouken tyle, że z paszczy.
Opublikowano 28 września 201212 l hej no przecież wcześniej rzuciłem podpowiedź że "nie mortal (ani żadna inna bijatyka)" ale ostatnie słowo twojego posta jest kluczem do zagadki
Opublikowano 28 września 201212 l Jedyne co mi przychodzi na myśl to R&C: A Crack in Time. Była tam bardzo ciekawa broń Sonic Eruptor, no i zgadza się wiekszość podpowiedzi (tylko to o memach mi jakoś nie pasuje).
Opublikowano 28 września 201212 l Twisted metal? nie mam pojecia czy Sweet tooth atakowal jakos z mordy, ale tez jego morda mi sie kojarzy na sile z jednym z rodzajow me gusty
Opublikowano 28 września 201212 l nie.. a już myślałem że bedzie dobra odp bardzo podoba rzecz która jest na filmiku dzieje sie bardzo często w grze, główna postać ją wykonuje, nie jest to poboczny drobiazg, jest tak popularne że stało sie meme poza światem gry
Opublikowano 28 września 201212 l critter crounch - powiedz czy tak, to podlinkuje wytlumaczenie, nie chce z komorki tego szukac w pociagu, bo transfer nie taki jak bym chcial...
Opublikowano 28 września 201212 l nie (nie chodzi o jedzenie czegokolwiek) Edytowane 28 września 201212 l przez Yano
Opublikowano 28 września 201212 l to jeszcze jedno i olewam: tom clancy rainbow six. filmik moze byc nawiazaniem do mema o zyganiu tecza, stad wlasnie rainbow
Opublikowano 28 września 201212 l nie, już wczesniej pisałem że to nic związanego z rzyganiem a memem jest sama gra, sama czynnośc z gry itp, a nie nawiązania słowne typu tęcza itp przyznam ze podejrzewałem że ktoś może bardzo szybko miec podobne skojarzenie jak ja i odgadnąc za pierwszym razem, okazało sie że jednak nie, i dlatego rzucam słowne podpowiedzi ktore zawężają sytuacje i odrzucają błędne skojarzenia myśle że jak już padnie odpowiedź to kilka osób pomyśli "no tak rzeczywiście!" i zagadka wyda sie oczywista ale narazie mimo że droga jest dobra i bliska finału to jeszcze troszke na końcu skaczecie na boki zamiast dojść do mety Edytowane 28 września 201212 l przez Yano
Opublikowano 28 września 201212 l ttaaaaaak! :D dokładnie! brawo! atak z mordy powodujący ogólny pogrom nawet zrobili moda http://www.youtube.com/watch?v=I4Kb9_qJQvw ogólnie właśnie o to chodziło - że atak będący nastepstwem krzyku i wychodzacy z twarzy (a nie jak hadouken z rąk) , i sieje podobny pogrom (odrzut, masakra itp) właśnie krzyk ze skyrim skojarzył mi sie z tą krótką scenką gdy gość krzyczy i nagle z mordy wydobywa sie morderczy atak brawo mate, dawaj zagadke
Opublikowano 28 września 201212 l Journey? bo droga i... piasek? słońce? Edytowane 28 września 201212 l przez Farmer87
Opublikowano 28 września 201212 l nie nie, słońce nie ma znaczenia, patrzcie na to jak na pomarańczowy prostokąt
Opublikowano 28 września 201212 l Cuboid bo klocek poruszający się po kamiennej ścieżce. Edytowane 28 września 201212 l przez Square
Opublikowano 28 września 201212 l Nie, zmieniłem obrazek, teraz już ktoś chyba zgadnie: przepraszam za painta Edytowane 28 września 201212 l przez mate5
Opublikowano 28 września 201212 l domyślam sie że chodzi o gre gdzie jest jakaś droga i nie ma voiceactingu tylko wyskakujące tekstowe dymki, ale nie wiem co to za gra? way of the samurai? jakiś dragon age z bohaterem niemową? nie wiem
Opublikowano 28 września 201212 l najpierw bym powiedzial ze orange box ale teraz... orange box? EDIT ew sequel gry z orange box - Portal 2, bo pomaranczowa droga? Edytowane 28 września 201212 l przez Rayos
Opublikowano 28 września 201212 l Nie, za 20 minut dam ostatnią podpowiedź, może do tej pory ktoś zgadnie
Opublikowano 28 września 201212 l ok, w miejsce "blablabla..." wstawcie "read the message", przedmiot zagadki dotyczy rzeczy ze specyficznego multiplayera z tej gry Edytowane 28 września 201212 l przez mate5