Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 372,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

czy ta data ma cos wspólnego z atakami n PSN przez Hakerów, czy nie o to chodzi ?

Opublikowano

Wow, a kiedy byla premiera tego dnia Star Warsow na PS3?

A kto mówił o premierze? Chodzi o may the force be with you. Jesli ktos wie to 4 maja tak jak podal Grzesiek jest dniem star wars bo kojarzy sie z may the 4th :)

Opublikowano

Sorki za opóźnienie, zapomniałem zadać :)

a3cz7d.png

rwurgw.jpg

Opublikowano

Mass Effect 2? Galaktyka+plus ten gościu(udajmy ze to jest Shepard :D)

Opublikowano

Galaktyka+plus ten gościu(udajmy ze to jest Shepard :D)

nocountry_leejones_460.jpg

Opublikowano

To prawda :) A ten, kto nazywa Trinity "gościem", powinien dostać kozła do zaliczenia... Jak można...

edit: A chodzi o Trinity Universe http://www.gamespot....inity-universe/ . Na jednym zdjęciu jest wspomniana już Trinny, a na drugim Universe ;)

edit 2: Aha, jak zgadłem, to oddaję.

Edytowane przez triboy

Opublikowano

Triboy poprawnie.

@Lionel, czekamy na wyjaśnienie :)

Opublikowano

no jeśli jest to piłkarska fifka bądź pes topowinieneś dostać karnego qtasa i pójść na karnego jeżyka :P takich easy to się nie zadaje :P

Opublikowano

Skoro osoba przypadkowa to może Adidas miCoach ? Nie wiem tylko czy to rzeczywiście wyszło na PS3, bo nie mogę znaleźć potwierdzenia.

Opublikowano

Hmm, a mi nasuwa się skojarzenie z Max Payne 3. Starając patrzyć się jak Igor, widzę jego avatar i sygnaturkę, widzę też, że Becks i Wyclef mają brody, podobnie jak Max. Becks w odróżnieniu od Maxa ma kudły na łbie, może to jest ta przeciwność? Może też to, że obaj są lekko uśmiechnięci, a Max jest raczej w(pipi)iony.

ej no, nie śmiejcie się, robię co mogę ;)

Opublikowano

inFamous, bo oni są sławni.

Opublikowano

inFamous, bo oni są sławni.

Triboy mnie rozwalil :D ale to ty wygrywasz :)

Opublikowano

To ponownie coś łatwego, bo brak weny.

voo2ue.jpg

14j0lz5.jpg

Opublikowano

g.i. joe: the rise of cobra, bo wschód słońca i cobra.

Edytowane przez Farmer87