Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 372,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Alone in the Dark - tylko nie wiem jak to uzasadnić ;)

Opublikowano

A ja odpowiem, że Limbo. Ten kto widział grę będzie wiedział dlaczego.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Alone in the Dark - tylko nie wiem jak to uzasadnić ;)

ja tez nie... :)

A ja odpowiem, że Limbo. Ten kto widział grę będzie wiedział dlaczego.

przez ta moja nieobecność zapomniałem, jacy z was HC'owcy ;)

Grzes poprawnie.

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

MGS 3 bo Naked Snake.

Wiem że źle.

Opublikowano

to jak wiesz, na cholere piszesz? :P

balem sie, ze inny tytul zupelnie podacie a potem beda zarzuty, ze cholernie to niejednoznaczne. patrzec, przyjrzec sie, zobaczyc i skojarzyc... no easy, no!

Opublikowano

Któryś Uncharted? Bo dwie gryfne dziołchy i pozytywny bohater...

Opublikowano

Splinter Cell: Double Agent - laski na zdjęciu zbytnio mądre nie są, widać, że pogoda nie sprzyja, jest mokro, a one są ubrane jedynie w opaski i półprzeźroczyste kwadraciki. Wnioskuję zatem, że ich mózgi są wielkości komórki - cell. Ich atrybuty występują w parach, zresztą one również, no to mamy "double". James Bond to... "agent"!

Dziękuję ;)

Opublikowano

Triboy... co mam powiedziec - zle

(daj na prv namiar na swojego dilera ;))

podpowiedz:

pierwszy obrazek to screen z gry, a drugi naprowadza na tytul.

Opublikowano

Rzecz w tym, że dilera wsadzili i teraz zjadam zapasy, niektóre już lekko nadgnite... ... ... ;)

Hot Shots Tennis, laski są hot, w tenisowych opaskach i ogólnie hot, no i Moore przymierza się do oddania shot'a ;)

A tak serio, to chodzi o The Naked Gun I.C.U.P. :sorcerer:

edit: Uzasadnię to tak, że laski są hot, a Moore trzyma roznegliżowany pistolet.

Edytowane przez triboy

Opublikowano

saint row the third - Pierwszy obrazek: jak się rozebrało głównego bohatera do naga to wyskakiwała cenzura. drugi obrazek: roger moore czyli Simon Templar ze serialu Święty (Saint).

Opublikowano

to rzeczywiscie bylo proste, gdyby babka byla jedna to mysle ze ludzie by szybciej wpadli, bo by wygladalo dokladnie jak obrazek z gry rzeczywiscie

albo inaczej powiem - teraz wydaje sie proste i oczywiste, i to bardzo. ale jakos nie umialem wymyslic nic mimo ze niedawno gralem troche w SR3, chyba szukalem skojazen zamiast zobaczyć "Scene z gry" na samym obrazku

Edytowane przez Yano

Opublikowano

no właśnie nie mogłem znaleźć jednej babki zakratkowanej, a zależało mi na takiej na ulicy, bo to znacznie mogło ułatwiać... jak mogłem wybrać zakratkowaną laskę w pomieszczeniu i te dwie na ulicy, to jednak padło na drugie... więcej mówi ;)

w drodze był jeszcze obrazek z homo-księdzem z fioletowym znaczkiem...

i był jeszcze taki czarny koleś, który grał na gitarce, tworzył w klimatach funky/discko, wypajacowany na max... przekozackie klipy miał do bardzo czillowych kawałków; nie mogłem sobie przypomnieć jak się nazywa ani tytułu kawałka - chciałem wkleić teledysk, że niby Zimos :D jak ktoś wie o co chodzi to niech mi wrzuci przypominajkę ;)

Opublikowano

To zadaję. Trudność: Bardzo łatwe. Ale lepiej zadać łatwe niż oddać rebus i zatrzymać zabawę.

order.jpg