Opublikowano 22 października 201212 l A ja odpowiem, że Limbo. Ten kto widział grę będzie wiedział dlaczego. Edytowane 22 października 201212 l przez Square
Opublikowano 22 października 201212 l Alone in the Dark - tylko nie wiem jak to uzasadnić ja tez nie... A ja odpowiem, że Limbo. Ten kto widział grę będzie wiedział dlaczego. przez ta moja nieobecność zapomniałem, jacy z was HC'owcy Grzes poprawnie. Edytowane 22 października 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 23 października 201212 l to jak wiesz, na cholere piszesz? balem sie, ze inny tytul zupelnie podacie a potem beda zarzuty, ze cholernie to niejednoznaczne. patrzec, przyjrzec sie, zobaczyc i skojarzyc... no easy, no!
Opublikowano 24 października 201212 l Któryś Uncharted? Bo dwie gryfne dziołchy i pozytywny bohater...
Opublikowano 24 października 201212 l Splinter Cell: Double Agent - laski na zdjęciu zbytnio mądre nie są, widać, że pogoda nie sprzyja, jest mokro, a one są ubrane jedynie w opaski i półprzeźroczyste kwadraciki. Wnioskuję zatem, że ich mózgi są wielkości komórki - cell. Ich atrybuty występują w parach, zresztą one również, no to mamy "double". James Bond to... "agent"! Dziękuję
Opublikowano 24 października 201212 l Triboy... co mam powiedziec - zle (daj na prv namiar na swojego dilera ) podpowiedz: pierwszy obrazek to screen z gry, a drugi naprowadza na tytul.
Opublikowano 24 października 201212 l Rzecz w tym, że dilera wsadzili i teraz zjadam zapasy, niektóre już lekko nadgnite... ... ... Hot Shots Tennis, laski są hot, w tenisowych opaskach i ogólnie hot, no i Moore przymierza się do oddania shot'a A tak serio, to chodzi o The Naked Gun I.C.U.P. edit: Uzasadnię to tak, że laski są hot, a Moore trzyma roznegliżowany pistolet. Edytowane 24 października 201212 l przez triboy
Opublikowano 24 października 201212 l bladzisz w koziej d...e tak jak powiedzialem, masz tam screen i cos z tytulem
Opublikowano 24 października 201212 l saint row the third - Pierwszy obrazek: jak się rozebrało głównego bohatera do naga to wyskakiwała cenzura. drugi obrazek: roger moore czyli Simon Templar ze serialu Święty (Saint).
Opublikowano 25 października 201212 l to rzeczywiscie bylo proste, gdyby babka byla jedna to mysle ze ludzie by szybciej wpadli, bo by wygladalo dokladnie jak obrazek z gry rzeczywiscie albo inaczej powiem - teraz wydaje sie proste i oczywiste, i to bardzo. ale jakos nie umialem wymyslic nic mimo ze niedawno gralem troche w SR3, chyba szukalem skojazen zamiast zobaczyć "Scene z gry" na samym obrazku Edytowane 25 października 201212 l przez Yano
Opublikowano 25 października 201212 l no właśnie nie mogłem znaleźć jednej babki zakratkowanej, a zależało mi na takiej na ulicy, bo to znacznie mogło ułatwiać... jak mogłem wybrać zakratkowaną laskę w pomieszczeniu i te dwie na ulicy, to jednak padło na drugie... więcej mówi w drodze był jeszcze obrazek z homo-księdzem z fioletowym znaczkiem... i był jeszcze taki czarny koleś, który grał na gitarce, tworzył w klimatach funky/discko, wypajacowany na max... przekozackie klipy miał do bardzo czillowych kawałków; nie mogłem sobie przypomnieć jak się nazywa ani tytułu kawałka - chciałem wkleić teledysk, że niby Zimos jak ktoś wie o co chodzi to niech mi wrzuci przypominajkę
Opublikowano 25 października 201212 l To zadaję. Trudność: Bardzo łatwe. Ale lepiej zadać łatwe niż oddać rebus i zatrzymać zabawę.