Skocz do zawartości

PS3 Quiz

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Alone in the Dark - tylko nie wiem jak to uzasadnić ;)

ja tez nie... :)

A ja odpowiem, że Limbo. Ten kto widział grę będzie wiedział dlaczego.

przez ta moja nieobecność zapomniałem, jacy z was HC'owcy ;)

Grzes poprawnie.

Edytowane przez 4 mE
Opublikowano

Splinter Cell: Double Agent - laski na zdjęciu zbytnio mądre nie są, widać, że pogoda nie sprzyja, jest mokro, a one są ubrane jedynie w opaski i półprzeźroczyste kwadraciki. Wnioskuję zatem, że ich mózgi są wielkości komórki - cell. Ich atrybuty występują w parach, zresztą one również, no to mamy "double". James Bond to... "agent"!

Dziękuję ;)

Opublikowano (edytowane)

Rzecz w tym, że dilera wsadzili i teraz zjadam zapasy, niektóre już lekko nadgnite... ... ... ;)

Hot Shots Tennis, laski są hot, w tenisowych opaskach i ogólnie hot, no i Moore przymierza się do oddania shot'a ;)

A tak serio, to chodzi o The Naked Gun I.C.U.P. :sorcerer:

edit: Uzasadnię to tak, że laski są hot, a Moore trzyma roznegliżowany pistolet.

Edytowane przez triboy
Opublikowano (edytowane)

to rzeczywiscie bylo proste, gdyby babka byla jedna to mysle ze ludzie by szybciej wpadli, bo by wygladalo dokladnie jak obrazek z gry rzeczywiscie

albo inaczej powiem - teraz wydaje sie proste i oczywiste, i to bardzo. ale jakos nie umialem wymyslic nic mimo ze niedawno gralem troche w SR3, chyba szukalem skojazen zamiast zobaczyć "Scene z gry" na samym obrazku

Edytowane przez Yano
Opublikowano

no właśnie nie mogłem znaleźć jednej babki zakratkowanej, a zależało mi na takiej na ulicy, bo to znacznie mogło ułatwiać... jak mogłem wybrać zakratkowaną laskę w pomieszczeniu i te dwie na ulicy, to jednak padło na drugie... więcej mówi ;)

w drodze był jeszcze obrazek z homo-księdzem z fioletowym znaczkiem...

i był jeszcze taki czarny koleś, który grał na gitarce, tworzył w klimatach funky/discko, wypajacowany na max... przekozackie klipy miał do bardzo czillowych kawałków; nie mogłem sobie przypomnieć jak się nazywa ani tytułu kawałka - chciałem wkleić teledysk, że niby Zimos :D jak ktoś wie o co chodzi to niech mi wrzuci przypominajkę ;)