Opublikowano 18 grudnia 201212 l Pepe niestety nie, Igor, no wreszcie ..ale nie chociaż dobrym tropem chadzasz.
Opublikowano 21 grudnia 201212 l jakiś jeszcze tip bo nic nie przychodzi do głowy... E: o kurde 666 trofeów Edytowane 21 grudnia 201212 l przez Igor67
Opublikowano 21 grudnia 201212 l Igor ocierasz się <bez kosmatych myśli> o odpowiedź. Połącz obrazki, a odpowiedź sama przyjdzie.
Opublikowano 21 grudnia 201212 l powiem szczerze, ze nie moge sie doczekac odpowiedzi po tym, jak Farmer powiedzial, ze myslal, ze ja odgadne...
Opublikowano 22 grudnia 201212 l sniper elite v2 ? bo widac muzg, lamane kosci i wszystko inne w zwolnionym tempie oraz nie trzeba glowkowac. Edytowane 22 grudnia 201212 l przez MEVEK
Opublikowano 22 grudnia 201212 l CoD world at war A cod 5 to jaki jest :-D O sniperze tez juz pisalem...
Opublikowano 22 grudnia 201212 l Piszcie wytłumaczenia, dlaczego dany tytuł. Gdyby nie to, że zagadka stoi bez odpowiedzi to by poleciały już dawno.
Opublikowano 22 grudnia 201212 l Już nie stoi. Mevek zgadł. Zagadka nie była trudna. Pierwsze dwa obrazki jak napisałem to elementy mniej lub bardziej przydatne. Sterowiec był w ogóle nie przydatny bo to element otoczenia ( lokacja np. z katedrą), booby trap to element wyposażenia bohatera (zabezpieczało tyły, opóźniało pościg). Rentgen wiadomo element który pojawiał się przy śmiertelnym postrzale. No i Brama Branderburska czyli miejscówka z gry i w ogóle Berlin jako pole walki. Dajesz Mev.
Opublikowano 22 grudnia 201212 l jestem w robocie, nie mam pomyslu i do tego Swieta sa juz tuz, tuz, czyli jednym slowem oddaje! p.s igor mnie naprowadzil, heh, Wesolych Swiat ! Edytowane 22 grudnia 201212 l przez MEVEK
Opublikowano 22 grudnia 201212 l Ech bo często Ty i Triboy na zmianę odgadywaliście swoje zagadki i sądziłem, że zagadka wyda ci się prosta (nie wiem czy grałeś w V2). Enyłej niech ktoś przejmie.
Opublikowano 22 grudnia 201212 l lol... ale powód... a jeśli już, to chyba ja z Grześkiem takie zgadywanki mieliśmy a V2 nie grałem (jeszcze)
Opublikowano 22 grudnia 201212 l To po h*j się pytasz ? Gdyby to był Tri czy Grześ to o nich bym napisał.
Opublikowano 22 grudnia 201212 l No to pojechałeś z wyjaśnieniem Żeby nie wstrzymywać tematu to zada coś prostego.