Opublikowano 28 sierpnia 201311 l nvm akurat zostało odgadnięte... Edytowane 28 sierpnia 201311 l przez K'^^
Opublikowano 28 sierpnia 201311 l @jakbu Nie widziałem potrzeby podawania całego tytułu, skoro NBA w wersji Street wyszło tylko raz Macie coś łatwego.
Opublikowano 28 sierpnia 201311 l z tel. kiepsko widac, ale przypomina mi to venom'a, czyli czarny Spider man ?
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Stary, wypalony monitor mam i wszystko ciemne jest także na zdjęciu widzę tylko kontury... Mnie to przypomina pieska... pewnie śpi bo zmęczony. Sleeping Dogs?
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Masz podpowiedź w twoim wykonaniu To jest kadr z czegoś. ResidentE?
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Nie do końca czaję tej podpowiedzi. Chodzi o konkretną część Residenta? Napiszę Resident Evil Revelations, o.
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Figaro, zadaj sobie pytanie, z czego to jest kadr (konkretnie). Podpowiedź do tego masz wyżej. Jakby chodziło o jakąś konkretną część to tak bym dał obrazki, aby było wiadomo.
Opublikowano 29 sierpnia 201311 l Super Mario 64 Gran Turismo The Legend of Zelda: Ocarina of Time Halo: Combat Evolved Half-Life 2 Halo 3 The Orange Box Super Mario Galaxy Grand Theft Auto IV LittleBigPlanet Bayonetta Super Mario Galaxy 2 Rock Band 3 The Legend of Zelda: Skyward Sword The Last of Us
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l To jest lista dziesiątek przyznanych przez Edge, a Sutherland w 2008 roku zagrał filmie 24: Redemption, ale RDR nie ma na liście To stawiam na Mirror's Edge Edytowane 30 sierpnia 201311 l przez mate5