Opublikowano 4 września 201014 l Wydawalo mi sie ze proste bedzie :-) Z drugim obrazkiem mozna powiazac film 'Siedem'.
Opublikowano 4 września 201014 l O Stary ale zagadkę zadałeś . Ja zadam coś śmiechowego Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość
Opublikowano 5 września 201014 l nie nie nie hint 2: powiedz głośno po angielsku co widzisz na obrazu
Opublikowano 5 września 201014 l No właśnie patrze na ten obrazek i nie wiem co widzę Jakieś kamienie (skałki) czy coś niby w wodzie albo sam już nie wiem.
Opublikowano 5 września 201014 l Można mnie z moja uber wysoką zdobyczą do listy wpisać. Rozumiem, że teraz ja podaję zagadkę....
Opublikowano 5 września 201014 l XM16E1 zrobi upa jak będzie miał czas. Zadajesz lub Oddajesz. Your call. Edytowane 5 września 201014 l przez Kyo
Opublikowano 5 września 201014 l Sylvan ten quiz ma być obrazkowy, więc wymyśl coś innego E: Kyo to XM16E1 będzie miał dużo roboty, heh ;] E2: Sry ziomek. Na szybko skopiowałem Twój nick z postu Kyo i nie sprawdziłem ;] Edytowane 5 września 201014 l przez sprite