Ken Marinaris 374 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Mysle ze drogo cosik! Ja zaplacilem 13 funtow za nowa,ale BlockBuster nie wysyla[chyba] do Polski. Angielski eBay,lykniesz 30/40 zeta taniej. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Grę imo ciężko dostać bo nie jest już produkowana, także więc nei ma tu nawet mowy o "wyborze" tylko alledrogo. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Już idzie. Kupiłem u innego allegrowicza, za podobną cenę. Mam nadzieję, że gra mnie nie zawiedzie i wsiąknę w nią. Cytuj
Michaelius 0 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 http://www.cdwow.com/games/Playstation-3/V...ct/view/2942969 tu jest tania VC. Tylko wysylka dlugo trwa (jak kupilem DMC4 to mi 8 dni slali z Hong Kongu) Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 @Michaelius Sklep jest w UK(stad ceny w funtach),przesylka powinna isc okolo 7 dni roboczych. Zauwaz jednak mala notke obok okadki Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Check back soon,czyli nie maja i nie za predko miec beda. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 ja bym tam kupował za taką cenę,płyt już nie tłoczą ,a Valkyria na całym świecie wg vgchartz sprzedała się w 370tyś sztuk więc rynek wtórny dla tej pozycji jest wyjątkowo mały Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Z tego co wyczytałem ta gra ma opcjonalną instalkę. Przyspiesza ona czas loadingów? Cytuj
Michaelius 0 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 @Michaelius Sklep jest w UK(stad ceny w funtach),przesylka powinna isc okolo 7 dni roboczych. Zauwaz jednak mala notke obok okadki Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Check back soon,czyli nie maja i nie za predko miec beda. Ja tam juz kupowalem i owszem sklep jest w UK , ale przesylka od nich miala napisane Kowloon, Hong Kong na kopercie PS. Jak puszczalem linka to jeszcze byla Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Z tego co wyczytałem ta gra ma opcjonalną instalkę. Przyspiesza ona czas loadingów? bardzo przyśpiesza,instalka z tego co pamiętam coś koło 3gb.Z Valkyria Chronicles bedziesz na 100% jeśli lubisz taktyczne/strategiczne jrpg(czyli FF tactics,Front Mission,Disgaea itp) bo to specyficzny gatunek gdzie poruszać mozesz się tylko w czasie walk,a eksploracja świata,miast odbywa się z formie filmików lub przez wybór opcji w menu Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 I like it. Nic tak mi nie zabrało z życia jak FM3 czy FFT, której z resztą nie skończyłem. Muszę w końcu zrobić podejście nr 2. Grałem w demo z PSS i strasznie mi się podobało. Z tego co widziałem można trochę pokombinować, a i tak ta misja z dema to pikuś. Może przed weekendem dojdzie. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Trche off-topic,ale co tam... Dla lubiacych zabawe w takich klimatach polecam FRONT MISSION 5,tu jest jazda. Najlepsza czesc serii. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 ta misja z dema to pikuś Pikuś heh dobre sobie........ to malutka PIASKOWNICA ! :]. FRONT MISSION 5,tu jest jazda. Najlepsza czesc serii. Która nigdy nie opuściła granic KKW ....... Shame. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Trche off-topic,ale co tam... Dla lubiacych zabawe w takich klimatach polecam FRONT MISSION 5,tu jest jazda. Najlepsza czesc serii. Gdyby tylko wyszło w zrozumiałej wersji... Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Alez wyszedl patch angielski,ciagle zreszta udoskonalany. Prosze bardzo http://www.frontmission.info/ To juz wlasciwie cala spolecznosc skupiona wokol tej gry. Obsewuje projekt i nawet cos tam dolozylem,by mu dopomoc. Piekna sprawa,Pane i Panowie. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Wiedziałem o tym. Jednak najpierw potrzeba zdobyć japońską wersję gry. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 (edytowane) http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trk...-All-Categories Mowisz,masz. Ja kupilem na ebayu od jakiegos goscia z Japonii. UWAGA! By patch zadzialal potrzebna pierwsza wersja gry! Valkyria na szczycie list sprzedazy w Japonii i USA. Wszystko dzieki niedawnemu DLC oraz jap. anime. [zrodlo- http://polygamia.pl/Polygamia/1,95339,6527...ugi_oddech.html] Edytowane 22 kwietnia 2009 przez Ken Marinaris Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Valkyria na szczycie list sprzedazy w Japonii i USA. Wszystko dzieki niedawnemu DLC oraz jap. anime. [zrodlo- http://polygamia.pl/Polygamia/1,95339,6527...ugi_oddech.html] Świetna wiadomość. Może dzięki temu zwiększą się szanse na to by powstała następna część Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Ta zwieksza szanse .... Dla mnie to juz jest pewne ze wyjdzie sequel >:] ! (jak sami producenci deklaruja chec, to dla mnie juz pobogloslawienie, jak ja czuje wielkie do nich wspolczucie, ta gra jest warta znacznie wiekszej ilosci sprzedanych egz ;<). Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Nie mogę się doczekać przesyłki. :[ Mam pytanko co do wersji językowych. Graliście po japońsku czy angielsku? Jak te dwie wersje mają się do siebie? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 (edytowane) Chodzi o dubbing ?? Przelacz na Japonski i prawde powiadam, nie musisz dziekowac, wystarczy troche gotowki, wyslesz ja na podane konto na PW. Przyklad prosty z brzegu > Selvaria ma glos jak stara Cartmana, teraz mi dziekujesz ?. Edytowane 23 kwietnia 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 (edytowane) Oszczędziłeś mi przyszłych eksperymentów z dubbingem angielskim. : ) Edit: Już jest! Początek I rozdziału. Muszę powiedzieć, że muzyka na 10, fabuła jest fajnie przedstawiona, a co do grafiki wydaje mi się, że w porównaniu do dema cieniowanie jest lepsze. No to będzie granie. Edytowane 24 kwietnia 2009 przez MajorZero64 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 LOL? Polecam dub angielski...jest bardzo dobry, czasami jest tylko niezgodność w słowach między jap a US, ale to drobnostka, ogólnie dub angielski jest na poziomie i wielka szkoda jeśli ktoś chociaż raz z tym dubem nie zagra. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 gra jak mnie pamięć nie myli zaczyna się dopiero od 4 rozdziału,wtedy dopiero dostajesz możliwość ustawiania składu,wyboru uzbrojenia itp.Pierwsze chaptery to tutorial w gruncie rzeczy Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Polecam dub angielski...jest bardzo dobry, czasami jest tylko niezgodność w słowach między jap a US, ale to drobnostka, ogólnie dub angielski jest na poziomie i wielka szkoda jeśli ktoś chociaż raz z tym dubem nie zagra. Na co komu coś takiego skoro jest oryginał ? . Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Japoński jest świetny. Może za drugim razem wezmę angielski. Mam pytanie co do DLC. Opłaca się brać? Na razie nie będę kupował, pewnie po skończeniu głównego wątku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi