Gość Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Ale dla odmiany "Ja siedzę z przodu!!!1one!" jakoś o dorosłości nie świadczy. Dobrze że małpy mało było. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Elementy z Wietnamczykiem to sa na rozluznienie przed powaznymi sprawami zwiazanymi z poswieceniami dla karty Cytuj
Di 839 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Gdy zobaczyłem drabinę poczułem się, jakbym Losta oglądał... Cytuj
ArniHell 0 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 T-Bag wykorzystał swoją pomocną dłoń ale niestety nie umiał telepatycznie gumową łapą wyciągnąć śrubki. Sucre pewnie nie puknął tamtej panienki bo on jest Święty człowiek. Odcinek oczywiście musiał się skończy wjazdem na głupkowaty ryj Scofilda. Cytuj
::Filo:: 0 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Odcinek moim zdaniem bardzo dobry. Chyba najlepszy Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 A ja mam pytanie. Komu Went musiał zrobic loda, żeby po 15 sekundowych epizodach w filmie o dinożarłach zagrać w kasowej produkcji FOX główną rolę? Przeciez facet jest takim beztalenciem, ze mozg staje. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Ciekawe czy guza mózgu Majkelowi usuną przez noc laserem i się będzie rano lżej czuł. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 (edytowane) dla mnie serial sie s(pipi)il strasznie. zero fabuly zero akcji no i agent self ktory jest takim drewniakiem ze ja (pipi)e. po swietnie zapowiadajacym sioe sezonie 1 slabym sezonie 2 i srednim sezonie 3 przyszedl czas na masakryczny sezon 4, czy ktos moze zauwazyl bo moze zmienil ise scenazysta lub rezyser i dlatego wieje taka pizda. wogole serial wygladajakby scenariusz do kazdego odcinka byl pisany na kolanie w kiblu 15min przed ropzpoczeciem zdjec. Edytowane 8 października 2008 przez wielad Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Niech Mahone zabije też i chińczyka do kompletu z czarnym robocopem A później niech zamknie wszystkim w tym hangarze i go podpali, a resztę sezonu niech będzie o jego postaci. W ostatnim ep'ie zrobili by ujęcie Mahon'a odchodzącego w stronę zachodzącego słońca i by stykało tej szmiry. 7 odcinek to już kompletne dno. Do 6stego jeszcze dało rade to oglądać. Motyw z upośledzonym Sucre, z T-bagiem który nie wiadomo jeszcze czemu żyje, Bellickiem który jest chyba po to, aby być i idiotyczną miną Scofilda. Roz(pipi)ał mnie motyw jak robili Sare na super laskę. Jakbym zamawiał talerz satelitarny to pewnie znalazłbym ją w katalogu. Kur.w.a zdjęcie Don Selfa w aktach murzyna też jest ostre xD Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 (edytowane) Jaki schemat xD Już drugi raz potraktowali Sare w stylu: odejdz paskudo. Nie ma laska brania. Chinczyk jest chyba tylko po to, żeby zapełnić mowione kwestie Lincolna Oo. Cokolwiek zołty powie Linc kontruje: zakmnij morde. Aaa i po akcji w Vegas jeden z najbardziej poszukiwanych przestepcow w USA postanowił zagrać w jednorekiego bandytę, ok. Cliffhenger i koniec odcinka mogłby byc jak ten starszy zaproponował Sucre pukanie jego zony:] Edytowane 8 października 2008 przez gekon Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Fajny byl pierwszy sezon: nieprzewidywalny, trzymajacy w napięciu, polączony z wątkiem miłosnym. Chyba zaprzestanę ogladać PB'ka. Po tym co tu czytam nie chce mi się nawet pobierać tego shitu. :| Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Zniknęły cycki sekretarki, ale na chwile pojawiła się nowa dupa ktoś wie jak się nazywa aktorka grająca żone starca ? Cytuj
_Red_ 12 009 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 W guglach piszą, że to Amanda Tosch. Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Zniknęły cycki sekretarki, ale na chwile pojawiła się nowa dupa ktoś wie jak się nazywa aktorka grająca żone starca ? Przecież sekretarki było dużo w tym odcinku A jeszcze co do gry Azjaty na automacie. Nie wydaje wam się dziwne, że nasz 'superinteligentny' hakier zamiast po prostu przejść się po kasynie i pościągać dane z kart płatniczych, idzie sobie na jednorękiego bandytę po jakieś grosze i do tego trzyma komóre tak, że nawet ślepy by zauważył (nie mówiąc już o tym, że urządzenie służy do przechwytywania danych a nie oszukiwania systemu w automatach) Chyba najbardziej przegięta akcja z całego sezonu Cytuj
Strong 2 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Poza tym dziwne ze kiedy zoltek powiedzial "ide sobie zagrac rundke" Burrows czy Sucre nie powiedzieli mu "zamknij ryj szmato, dawno po mordzie nie dostales ?!" Poza tym smiechu warte ta tajna akcja, jakas szycha firmy nie zorientowala sie ze swoimi gorylami ze nasza dzielna druzyna A kiwa sie razem po kasynie, a potem kolejno kazdy podbija do niego z bajera. Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Zagadką następnego sezonu będzie czy Sucre zaruchał Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Pytanie za 100 punktów. Gdzie biały facet z milionami w kieszeni, ktory wyglada na rasowego konserwatyste i członka 'białej siły' szuka materiału genetycznego dla swojego potomka? Wsród mniejszości meksykankiej xD Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Zniknęły cycki sekretarki, ale na chwile pojawiła się nowa dupa ktoś wie jak się nazywa aktorka grająca żone starca ? Przecież sekretarki było dużo w tym odcinku dużo sekretarki ale mało piersi wiadomo już kiedy zginie małpa ? Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 Chińczyk krzyczący "VEGAS, BIIIIIICZYYYYYYYYYYYYYYYZZZZZZZZZZ" przebił chyba nawet murzyna strzelającego z palców. Zauważył ktoś, że majkel z odcinka na odcinek coraz bardziej pulchniutki na mordzie ? Może urojone ciąża przyczyną krwotoków z nosa Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 Z odcinka na odcinek dostaje wiecej banaów. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 (edytowane) Nie, no ten Chinczyk krzyczący "ja siadam z przodu" rulezuje. A potem cos mowil "Vegas Bitches" - to juz bylo w ogole za(pipi)iste W ogole nie chcieli ze Scugrga zrobić geja i nagle wymyslili że chodzi o laske :| Co za bieda, a myslalem ze Scurge zrobi loda temu facetowi :| Edit: pisalem to po pijaku Edytowane 11 października 2008 przez grzybiarz Cytuj
Gość Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Nie no! Znów! Nie! Czemu?!?! Tydzień bez naszego serialu dokumentalno-przyrodniczego o przygodach małpy-neandertalczyka i chińczyko-wietnamczyko-koreańsko-japońskiego amerykanina to tydzień stracony. I jak ja się odmóżdżę po dzisiejszych wykładach? Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Pograj w gierki dla dzieciaków :nerd: Cytuj
wielad 0 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 jak juz sie mecze ogladajac ten serial od 1 sezonu to pozwole sobie wyzalic sie tutaj. DNO z sezonu na sezon serial coraz gorszy, boja sie co bedzxie w sezonie 5, mikel skołfild ratuje mode na sukces? albo majkel wyciaga z wiezienia maćka z klanu? bo naprawde mozna te "seriale" z soba polaczyc, maja tak samo "dobra" fabule, tak samo "swietnych" aktorów, i sa na tak samo "wysokim poziomie". a i jeszcze agnet self i wietnaczyko-chinczyko-japonczyko-koreanski-amerykanin... tych 2 pozostawie bez komentarza, bo widze ze tutaj i tak sa juz ostro jechani. ps: czemu ogladam ten serial? chyba jak wiekszosc z was czasem potrzebuje totalniej glupiej i odmuzdzajacej rozrywki a pozatym lubie obejrzec jakis serial do sniadaniowej kanapki. i pewno bede go ogladal az go zdejma z anteny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi