Hela 1 962 Opublikowano 18 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2008 Ta ściana była z gliny czy jak? Wiertarce owiniętej poduszką nic się nie oprze. Pytanie - skąd oni tam wzięli drabiny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boorak 8 Opublikowano 19 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2008 Scofield sciagnal je z internetu na apple, i wydrukowal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krakers 4 Opublikowano 19 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2008 Rozumiem, że specyfikacja techniczna zabezpieczeń w budynku Firmy była na wp.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 19 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2008 nie, Mike je zaprojektowal Cytuj Odnośnik do komentarza
ArniHell 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2008 Przecież to norma że nikt nie zauważył 2 wielkich drabin wniesionych do pokoju o wymiarach 2x2, a później do tego jeszcze 4 kolesi z wielkimi torbami a wszystko po to żeby zrobić remont w składziku . Już myślałem że Scofield spadnie z tego mostu ale niestety nie, pewnie wpadnie tam generał z ekipą i Scofield rzuci Scylle Lincolnowi a jego pojmą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 19 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2008 no teraz to scenarzysci wdepneli w wielkie (pipi) z tą drabiną gaśnicą i parasolami i cholernie cichym odkurzaczem(normalnie tyle ten materiał dał że szok:)) Cytuj Odnośnik do komentarza
koso 114 Opublikowano 19 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2008 Bardziej od serialu zaczęły mnie bawić komentarze w tym temacie Gdzie drabina?? Jak oni przewiercili ścianę?? Jak Skołfild mógł zachować równowagę, skoro ma raka mózgu?? Jakim cudem Murzyn mógł z takimi wielkimi łapami wybierać tak precyzyjnie przyciski na tak małym telefonie ?? O mamo, o mamo, jak ?? To serial dla 15-letnich amerykańskich przygłupów, otyłych śmierdzieli ślęczących cały dzień przed kompem, a Wy doszukujecie się logiki i sensu jak z serialu dla dorosłych ludzi. Szukanie idiotyzmów w Prisonie nie jest śmieszne - jest jak nabijanie się z upośledzonego dziecka. Ohoho, jestem kozakiem, bo wychwyciłem nieścisłość w Prisonie! No, kufa, achievement. To tak jak masochista smagający się biczem po plecach i potem płaczący, że mu strupki nie schodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 19 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2008 Napijanie się z uposledzonych jest smieszne:] Cytuj Odnośnik do komentarza
koso 114 Opublikowano 19 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2008 Napijanie się z uposledzonych jest smieszne:] A gdzieś napisałem że nie jest? edit: gekon, poczytaj to sobie zdanie na głos czy coś, serio Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 19 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) Tu. Szukanie idiotyzmów w Prisonie nie jest śmieszne - jest jak nabijanie się z upośledzonego dziecka. Mniejsza z tym. Nikt z nas głupi nie jest, a zdecydowana wiekość i chyba wszyscy piszący w tym temacie ogladają serial dla własnie tych idiotyzmów, a nie dla szukania logiki, ktorej tu nie ma. edit: koso, no czytam, czytam i wychodzi na to, ze przyrownałeś smianie się z uposledzonych dzieci do szukania idotyzmow w PP co nazwałeś "niesmiesznym". Na jedno wychodzi. Namieszałeś kolego Edytowane 20 listopada 2008 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 20 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2008 Nabijanie sie z Prisona to juz tradycja na tym forum, wyluzuj sie Koso, wez gleboki oddech, moze ci przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
koso 114 Opublikowano 20 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2008 Ależ jestem wyluzowany, wchodzę tu dla poprawy humoru, bo posty są zazwyczaj głupsze niż dialog T-Baga o Bellicku Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 20 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2008 Robimy co mozemy by dostowac sie do poziomu serialu Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 20 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2008 Tbag to gwalcicel,itp a Susan jakos nie chcial dotknac podczas robienia zdjec, hmm dziwne - dawno temu do do malej dziewczynki sie przyklejal Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 20 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2008 bo on teraz ma mętlik w głowie i stoi na rozdrożu czy nie zostać praworządnym obywatelem pracując na emeryturke w GATE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 20 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2008 Zdaje sobie doskonale sprawe z tego ze laska ma nierowno pod sufitem, prawie tak jak on. No i biedny Teodor w nastepnym odcinku zmarszczy sobie do tego zdjecia, kiedy bedzie udawal ze pracuje w Gate. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 20 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2008 Ależ jestem wyluzowany, wchodzę tu dla poprawy humoru, bo posty są zazwyczaj głupsze niż dialog T-Baga o Bellicku psujesz atmosfere, chcesz sie dowartosciowac, jeszcze napisz ze nie ogladasz tego serialu bo jest zbyt glupi dla Ciebie, dziewczyna Ci odeszla ? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
koso 114 Opublikowano 21 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2008 Nie płacz tej, i daruj sobie gimnazjalne posty nie na temat. Dla odmiany milcząca scena włamu była spoko, przynajmniej jeśli chodzi o napięcie. Bo logika to wiadomo :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 21 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2008 No tak, dziwne tylko czemu genialny bozyszcz tlumow Scodfield nie przewidzial ze jak ruszy z miejsca scylle to wlaczy alarm, przeciez on jest taki fajny ze zawsze wszystko zaplanuje... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 21 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2008 w tym odcinku mi się najbardziej podobał z polskiego tlumaczenia : w momencie jak generał dostał mmsa i wychodził z biura (mając w perspektywie ruchanko gretchen) powiedział do tamtej babki, że wraca za godzine. wersja z napisów : "wracam za minetke" XD rozsmieszył mnie ten żarcik sytuacyjny ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
::Filo:: 0 Opublikowano 21 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2008 (edytowane) No tak, dziwne tylko czemu genialny bozyszcz tlumow Scodfield nie przewidzial ze jak ruszy z miejsca scylle to wlaczy alarm, przeciez on jest taki fajny ze zawsze wszystko zaplanuje... Geniuszu, on specjalnie ruszył Scyllę, żeby zmusic Generala do oddania dysku. Edytowane 21 listopada 2008 przez ::Filo:: Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 21 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2008 Moim kandydatem na hit odcinka był motyw z T-Bagiem dzwoniącym do Gretchen nagle z telefonu biurowego, zamiast jak zawsze z komórki, akurat tak, żeby go mogła sekretareczka podsłuchać - a tu proszę, taki fortel. Tego się nie spodziewałem po tym serialu Ale "cichy" włam to już stały poziom PB. Na bank nie przekroczyli tego poziomu 10 decybeli, no bo przecież nie rozmawiali. A że w tle chodziły wiertarki, odkurzacze, napier/dalali metalowymi rurami to już nieważne ;> Teraz z cyklu "nie do przewidzenia", superagentka Sara obezwładni trzech bodygardów i weźmie Lise jako zakładniczkę, przejdzie z nią przez cały budynek firmy, wsiądzie do tej windy, zjedzie na dół i będzie miała argument w negocjacjach w sprawie oddania ostatnie dysku. Może nawet zdąży ją przebrać w szkolny mundurek. Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 22 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2008 http://film.wp.pl/id,92870,title,Prison-Br...ml?ticaid=1702d Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 22 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2008 [*] Drugiego takiego serialu już nie będzie. "Odejść w najlepszym momencie" - to chyba było jakoś 2,5 sezonu temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 22 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2008 Może skołfild odejdzie i będą ciągneli to bez niego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi