Guts 7 Opublikowano 9 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2008 Mnie natomiast zastanawia inna rzecz. Od miesięcy pojawiają się głosy, iż oglądalność PB spada z odcinka na odcinek. Zamiast zakończyć tą żenadę 3 epsy temu - wszyscy odzyskują wolność, firma upada, a jej członkowie trafiają do pierdla, to nie ciągną to dalej. Nie dość, że Self nie pasuje, jak cholera, na rolę badass'a. Wydaje mi się, że decyzja na ten temat zapadła tydzień przed emisją nowego odcinka. Co do najnowszego odcinka, to w taki sposób można zrobić nawet i 10 sezonów. Na chwilę obecną wszyscy, prócz Selfa, wyszli na zdobyciu Scylli, jak Zabłocki na mydle. Dzięki temu zabiegowi mamy teraz nowy wątek: odzyskanie urządzenia, aby wspaniałomyślny generał mógł uratować pana "jedna mina na 4 sezony". Najlepsze kwiatki odcinka: Sucre napierd... się z Gretchan oraz upadek Selfa z drabiny Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 9 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2008 To był ostatni ep? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreamcaster 23 Opublikowano 9 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2008 Najlepsze kwiatki odcinka: Sucre napierd... się z Gretchan oraz upadek Selfa z drabiny Jeszcze należy dodać potato guna Cytuj Odnośnik do komentarza
::Filo:: 0 Opublikowano 9 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2008 To był ostatni ep? jeszcze dwa i przerwa Cytuj Odnośnik do komentarza
ArniHell 0 Opublikowano 9 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2008 Już myślałem że majkel zdechnie na wieki a tu firma jeszcze chce go uratować Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 9 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2008 Mnie sie najbardziej podobalo cudowne uzdrowienie duszy Bagwella, a 3 sekundy pozniej ostry wp.ier.dol od sprzedawcy Biblii xD Poprzedni odcinek byl calkiem niezly, ale ten dzisiejszy to żenuła na calej linii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Guts 7 Opublikowano 9 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2008 Mnie sie najbardziej podobalo cudowne uzdrowienie duszy Bagwella, a 3 sekundy pozniej ostry wp.ier.dol od sprzedawcy Biblii xD Morał płynący z tego odcinka? Staraj się tu człowieku zmienić, być dobrym, jak w przeciągu sekundy dostaniesz wpierd... od "Sprzedawcy Biblii" XD Jestem ciekaw czy córka generała, która odkryła prawdziwą twarz swojego rodziciela, zdziwi się, że ma jeszcze 12 letnia siostrę =) Cytuj Odnośnik do komentarza
Drreyes 0 Opublikowano 10 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2008 a Majkel to jego syn Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 10 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2008 Dobra, skoro mieli już scylle, dlaczego nie mogli jej sobie skopiować? bo nie ma wejścia na usb czy co? a taka sara znikąd bierze jakieś super leki dla michaela Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2008 Najlepszy to był bagażnik z podwójnym dnem, w którym mieści się rosły latynos niezwracając niczyjej uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 11 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2008 (edytowane) Hity odcinka: -mina Dona Selfa czującego zimno stali pistoletu Lincolna na karku. -Don Self spadający z drabiny po sprytnie zastawionej przez Michaela Scofielda pułapce, wyraźnie wzorowanej na konstrukcjach Kevina zwanego również Samym w Domu. -Don Self oblizujący wargi po zagięciu Greczen żelaznym ultimatum. -wpier.dol od sprzedawcy Biblii poprzedzony nagłą, niespodziewaną przemianą Theodora Bagwell'a. -prowizoryczna wyrzytnia granatów z gazem, projekt na miarę ucieczki z więzienia członków Drużyny A przy pomocy krzesła biurowego, worków na odpadki i suszarki. Odcinek wygrywa Don Self. Edytowane 11 grudnia 2008 przez tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 12 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2008 Doniu tak się podjarał zastrzeleniem tych niby pośredników, że aż prawie kamerę opluł. Hit: odcinka: skanowanie twarzy wszystkich mieszkańców LA. Ciekawe, czy zawęzili kryteria poszukiwania do białych mężczyzn, czy szukali perfect match wśród kobiet i murzynów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Goodfella 0 Opublikowano 13 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2008 t-bag robi w nowym transporterze http://www.imdb.com/media/rm3893662720/tt1129442 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 13 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2008 Obejrzalem. "Nie robi", jak zreszta calosc transportera. Lepiej stracic czas na Death Race. Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 16 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2008 Ostatni odcinek chyba najlepszy ze wszystkich Rozwliła mnie akcja z wyrywaniem zębów T-Bagowi, jednak najlepszy był tekst Sucre, jak pytał się sklepikarza o Selfa (dobrze, że nic nie jadłem akurat, bo bym się najpewniej zadławił ze śmiechu) BTW Transporter 3 to całkiem dobry film, a 'T-Bag' zagrał nieźle, chociaż nie miał w tej roli dużego pola do popisu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 17 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2008 Transporter 3 to żenada i kropka. Co do PB- było do przewidzenia że firma nie jest taka zła jak zakładano na początku a Selfa i jego durnej mordy po prostu nienawidzę. Niech umrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 17 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2008 Rozwliła mnie akcja z wyrywaniem zębów T-Bagowi, jednak najlepszy był tekst Sucre, jak pytał się sklepikarza o Selfa (dobrze, że nic nie jadłem akurat, bo bym się najpewniej zadławił ze śmiechu) Sucre dużo się nie mylił w opisie Selfa:) Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 17 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2008 Nie ma sie co rozpisywać. Juź 3 sezon był strasznie głupi, a 4 to parodia wszystkiego co byl pokazane wczesniej. Licoln łaził w czapce, bo miał wielkiego pryszcza na lewej skroni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 19 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2008 Coś mi się wydaje, że babka, która rozmawiała przez telefon z gościem, który ukradł Scylle to będzie matka Scofielda Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 19 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2008 Nie ma sie co wydawać. Jego stara żyje na 101%, generał mowił, że ktos przezył juz operacje takiego guza i ma sie dobrze. Tym kims okaze sie matka scolfileda i to bedzie twist roku. Jeszcze wiekszy niz to, że Scylla to jakieś nowe zrodło energii, ktore sprawi, że firma bedzie panować nad światem, lol. Cytuj Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 19 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2008 A najlepsze w tym wszystkim jest to, ze Michael rozwiklal cala te zagadke ze Scylla po tak skomplikowanej operacji w trakcie ktorej przeciez juz niemal umarl. :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 19 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2008 (edytowane) A najlepsze w tym wszystkim jest to, ze Michael rozwiklal cala te zagadke ze Scylla po tak skomplikowanej operacji w trakcie ktorej przeciez juz niemal umarl. :potter: To akurat było fajne, bo podobno w czasie śmierci klinicznej ludzie mają takie przebłyski BTW W Lutym ma wyjść gra na podstawie PB (PS3 i X360) Edytowane 19 grudnia 2008 przez Super Big Boss Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2008 To akurat było fajne, bo podobno w czasie śmierci klinicznej ludzie mają takie przebłyski Myślisz że układają w nich łamigłówki z etykiet Kubusiów? [AR][GA][iN] Cytuj Odnośnik do komentarza
::Filo:: 0 Opublikowano 19 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2008 A najlepsze w tym wszystkim jest to, ze Michael rozwiklal cala te zagadke ze Scylla po tak skomplikowanej operacji w trakcie ktorej przeciez juz niemal umarl. :potter: To akurat było fajne, bo podobno w czasie śmierci klinicznej ludzie mają takie przebłyski BTW W Lutym ma wyjść gra na podstawie PB (PS3 i X360) wiadomo juz na ilu seriach ma sie fabula opierac? w ogole cos wiadomo na temat tej gry ? bo tak szukam o niej informacji i znalazlem tylko na IGN ze wyjdzie w lutym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 20 grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2008 od/do kiedy przerwa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi