Opublikowano 18 kwietnia 200916 l Liczyłem na to, że generał wszczepił scofieldowi bombe do mózgu i będzie miał go w szachu:/ A tak poza tym to odzwyczaiłem się od tego serialu.
Opublikowano 18 kwietnia 200916 l No ja też. Boli bardziej niż zwykle oglądanie tego - chyba dłużej nie zniosę tego napięcia. Majkel superman łamie kawał stali jedną ręką a automatu z napojami nie umie przesunąć.
Opublikowano 19 kwietnia 200916 l Generalnie nie korzystam z telewizora ale przypadkiem natrafilem na jakis typowy amerykanski serial na rtl7 w ktorym gra Don Self. Od tej pory chlop jest moim bogiem. Jest tak przykry, ze az smieszny, taki sam jak w prison breaku. Zal dla koneserow.
Opublikowano 19 kwietnia 200916 l Obejrzalem 20 min i przewinelem na ostatnie 3 - poczekam sobie spokonie na odcinek finalowy
Opublikowano 19 kwietnia 200916 l " - generał powinien wiedzieć, żeby z nami nie zadzierać. - to nie generał mnie przysłał. <zgon> - LOL WUT?" PB jak zwykle w formie
Opublikowano 20 kwietnia 200916 l Generalnie nie korzystam z telewizora ale przypadkiem natrafilem na jakis typowy amerykanski serial na rtl7 w ktorym gra Don Self. Od tej pory chlop jest moim bogiem. Jest tak przykry, ze az smieszny, taki sam jak w prison breaku. Zal dla koneserow. Pewnie War at home czyli po polsku Domowy front.
Opublikowano 21 kwietnia 200916 l Autor Akcja z kurczakami przech.uj xD Genialny odcinek, chyba do tej pory najśmieszniejszy.
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l za(pipi)iste sa te intrygi, a general to juz w ogole jest debesciak, general i firma to jest to (czy oni maja jakies nazwy)
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l W sumie to po dzisiejszym odcinku można liczyć na to, że te dwa oddzielne odcinki będą daleko posunięte w czasie. Wtedy pewnie Firma będzie walczyła o wyhodowanie pomidorów na Księżycu.
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l W sumie to po dzisiejszym odcinku można liczyć na to, że te dwa oddzielne odcinki będą daleko posunięte w czasie. Wtedy pewnie Firma będzie walczyła o wyhodowanie pomidorów na Księżycu. A dziecko Sary i Michaela będzie już na tyle duże, żeby okazało się, że jest takim samym geniuszem jak jego ojciec.
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Ostatni odcinek był wręcz niesmaczny. Najbardziej debilna akcja ? Schwytanie Barołsa, Selfa i Mahone'a w ambasadzie i zostawienie ich niestrzeżonych, żeby chłopcy mogli sobie spokojnie wyjść <sciana> Nie wspominając o jednym z najgorszych klifhengerów z tajemniczo uśmiechającym się panem wykładowcą <_<
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Tak czytam Wasze posty i aż się boję oglądać najnowszy odcinek. Myślałem, że po akcji z "rurą" ( noż kurde, oni nawet jej nie zaspawali, nie wspominając jak Sucre od ręki wymierzył identyczną dziurę ) i matką gorzej być nie może. A chyba jednak jest gorzej. W sumie może obejrzę jednak, żeby sie posmiać .
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Cudownie odnaleziona matka Scofielda rzucająca teksty w stylu "Teraz już nikt mnie nie powstrzyma!" ostatecznie dowodzi, że PB zdołał stoczyć się na samo dno. A zaczynał wysoko.
Opublikowano 2 maja 200915 l Jestem po seansie odcinka 19 - mój ulubiony moment: zamiast samemu wyciagnac i tak juz sporo wystajaca ze sciany srubkę, owijamy pol lazienki nitką dentystyczną. Poza tym - początek calkiem calkiem, potem już gorzej - Lincoln znow sie wmieszal w klopoty, a pograzy go odcisk na lusce:P Ktos wie ile jeszcze odcinkow?
Opublikowano 2 maja 200915 l Własnie obejrzałem ep 18. Najlepszy dialog: Mahone do przesłuchiwanego naukowca - Nigdy nie słyszaleś o Firmie? Naukowiec - Nie. No jak można nie słyszeć o Firmie? Zwłaszcza jeśli chodzi o Firme, a nie o jakąś tam firme .
Opublikowano 2 maja 200915 l Jak widze Linka, Mahona i tego dauna jak biegaja w kolko zawsze razem w tych garniturach szytych na miare to mam wrazenie jak bym ogladal produkcje rodzimego Z.F Skurcz
Opublikowano 3 maja 200915 l Jak widze Linka, Mahona i tego dauna jak biegaja w kolko zawsze razem w tych garniturach szytych na miare to mam wrazenie jak bym ogladal produkcje rodzimego Z.F Skurcz Powinieneś przeprosić ZF Skurcz:D:D:D Wie ktoś ile jeszcze odcinków? 22 jest ostatni?
Opublikowano 9 maja 200915 l Właśnie oglądam nowy odcinek - ten dzięcioł Burrows sam zostawił odciski na broni -,-