Skocz do zawartości

Prison Break S4

ojejcu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja też. Boli bardziej niż zwykle oglądanie tego - chyba dłużej nie zniosę tego napięcia. :lol:

Majkel superman łamie kawał stali jedną ręką a automatu z napojami nie umie przesunąć. :wallbash:

Opublikowano

Generalnie nie korzystam z telewizora ale przypadkiem natrafilem na jakis typowy amerykanski serial na rtl7 w ktorym gra Don Self. Od tej pory chlop jest moim bogiem. Jest tak przykry, ze az smieszny, taki sam jak w prison breaku. Zal dla koneserow.

Opublikowano

" - generał powinien wiedzieć, żeby z nami nie zadzierać.

- to nie generał mnie przysłał. <zgon>

- LOL WUT?"

PB jak zwykle w formie

Opublikowano
Generalnie nie korzystam z telewizora ale przypadkiem natrafilem na jakis typowy amerykanski serial na rtl7 w ktorym gra Don Self. Od tej pory chlop jest moim bogiem. Jest tak przykry, ze az smieszny, taki sam jak w prison breaku. Zal dla koneserow.

Pewnie War at home czyli po polsku Domowy front.

Opublikowano

za(pipi)iste sa te intrygi, a general to juz w ogole jest debesciak, general i firma to jest to (czy oni maja jakies nazwy)

Opublikowano

W sumie to po dzisiejszym odcinku można liczyć na to, że te dwa oddzielne odcinki będą daleko posunięte w czasie. Wtedy pewnie Firma będzie walczyła o wyhodowanie pomidorów na Księżycu.

Opublikowano
W sumie to po dzisiejszym odcinku można liczyć na to, że te dwa oddzielne odcinki będą daleko posunięte w czasie. Wtedy pewnie Firma będzie walczyła o wyhodowanie pomidorów na Księżycu.

A dziecko Sary i Michaela będzie już na tyle duże, żeby okazało się, że jest takim samym geniuszem jak jego ojciec.

Opublikowano

Ostatni odcinek był wręcz niesmaczny. Najbardziej debilna akcja ? Schwytanie Barołsa, Selfa i Mahone'a w ambasadzie i zostawienie ich niestrzeżonych, żeby chłopcy mogli sobie spokojnie wyjść <sciana>

Nie wspominając o jednym z najgorszych klifhengerów z tajemniczo uśmiechającym się panem wykładowcą <_<

Opublikowano

Tak czytam Wasze posty i aż się boję oglądać najnowszy odcinek. Myślałem, że po akcji z "rurą" ( noż kurde, oni nawet jej nie zaspawali, nie wspominając jak Sucre od ręki wymierzył identyczną dziurę ) i matką gorzej być nie może. A chyba jednak jest gorzej. W sumie może obejrzę jednak, żeby sie posmiać :P .

Opublikowano

Jestem po seansie odcinka 19 - mój ulubiony moment: zamiast samemu wyciagnac i tak juz sporo wystajaca ze sciany srubkę, owijamy pol lazienki nitką dentystyczną. Poza tym - początek calkiem calkiem, potem już gorzej - Lincoln znow sie wmieszal w klopoty, a pograzy go odcisk na lusce:P

Ktos wie ile jeszcze odcinkow?

Opublikowano

Własnie obejrzałem ep 18. Najlepszy dialog:

Mahone do przesłuchiwanego naukowca - Nigdy nie słyszaleś o Firmie?

Naukowiec - Nie.

No jak można nie słyszeć o Firmie? Zwłaszcza jeśli chodzi o Firme, a nie o jakąś tam firme .

Gość Ofeck
Opublikowano

Jak widze Linka, Mahona i tego dauna jak biegaja w kolko zawsze razem w tych garniturach szytych na miare to mam wrazenie jak bym ogladal produkcje rodzimego Z.F Skurcz

Opublikowano
Jak widze Linka, Mahona i tego dauna jak biegaja w kolko zawsze razem w tych garniturach szytych na miare to mam wrazenie jak bym ogladal produkcje rodzimego Z.F Skurcz

Powinieneś przeprosić ZF Skurcz:D:D:D

Wie ktoś ile jeszcze odcinków? 22 jest ostatni?

Opublikowano

Propsy dla sprzedawcy Bibli. Nie liczyłem, że jeszcze go zobaczę.