Tokar 8 265 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2009 Szykuje się tłusta porcja beki dziś/jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2009 Koncowka iscie klifchengerowa Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2009 Liczyłem na to, że generał wszczepił scofieldowi bombe do mózgu i będzie miał go w szachu:/ A tak poza tym to odzwyczaiłem się od tego serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2009 No ja też. Boli bardziej niż zwykle oglądanie tego - chyba dłużej nie zniosę tego napięcia. Majkel superman łamie kawał stali jedną ręką a automatu z napojami nie umie przesunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2009 Pamiętajcie, serwetki mogą uratować wasze życie ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2009 Generalnie nie korzystam z telewizora ale przypadkiem natrafilem na jakis typowy amerykanski serial na rtl7 w ktorym gra Don Self. Od tej pory chlop jest moim bogiem. Jest tak przykry, ze az smieszny, taki sam jak w prison breaku. Zal dla koneserow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2009 Obejrzalem 20 min i przewinelem na ostatnie 3 - poczekam sobie spokonie na odcinek finalowy Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2009 " - generał powinien wiedzieć, żeby z nami nie zadzierać. - to nie generał mnie przysłał. <zgon> - LOL WUT?" PB jak zwykle w formie Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2009 Generalnie nie korzystam z telewizora ale przypadkiem natrafilem na jakis typowy amerykanski serial na rtl7 w ktorym gra Don Self. Od tej pory chlop jest moim bogiem. Jest tak przykry, ze az smieszny, taki sam jak w prison breaku. Zal dla koneserow. Pewnie War at home czyli po polsku Domowy front. Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2009 Akcja z kurczakami przech.uj xD Genialny odcinek, chyba do tej pory najśmieszniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2009 Najnowszy odcinek trzyma poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofeck Opublikowano 25 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2009 za(pipi)iste sa te intrygi, a general to juz w ogole jest debesciak, general i firma to jest to (czy oni maja jakies nazwy) Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2009 W sumie to po dzisiejszym odcinku można liczyć na to, że te dwa oddzielne odcinki będą daleko posunięte w czasie. Wtedy pewnie Firma będzie walczyła o wyhodowanie pomidorów na Księżycu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soq 226 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2009 W sumie to po dzisiejszym odcinku można liczyć na to, że te dwa oddzielne odcinki będą daleko posunięte w czasie. Wtedy pewnie Firma będzie walczyła o wyhodowanie pomidorów na Księżycu. A dziecko Sary i Michaela będzie już na tyle duże, żeby okazało się, że jest takim samym geniuszem jak jego ojciec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 790 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2009 Ostatni odcinek był wręcz niesmaczny. Najbardziej debilna akcja ? Schwytanie Barołsa, Selfa i Mahone'a w ambasadzie i zostawienie ich niestrzeżonych, żeby chłopcy mogli sobie spokojnie wyjść <sciana> Nie wspominając o jednym z najgorszych klifhengerów z tajemniczo uśmiechającym się panem wykładowcą <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris Blake 40 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2009 Tak czytam Wasze posty i aż się boję oglądać najnowszy odcinek. Myślałem, że po akcji z "rurą" ( noż kurde, oni nawet jej nie zaspawali, nie wspominając jak Sucre od ręki wymierzył identyczną dziurę ) i matką gorzej być nie może. A chyba jednak jest gorzej. W sumie może obejrzę jednak, żeby sie posmiać . Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2009 Cudownie odnaleziona matka Scofielda rzucająca teksty w stylu "Teraz już nikt mnie nie powstrzyma!" ostatecznie dowodzi, że PB zdołał stoczyć się na samo dno. A zaczynał wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cohonez 0 Opublikowano 2 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2009 Jestem po seansie odcinka 19 - mój ulubiony moment: zamiast samemu wyciagnac i tak juz sporo wystajaca ze sciany srubkę, owijamy pol lazienki nitką dentystyczną. Poza tym - początek calkiem calkiem, potem już gorzej - Lincoln znow sie wmieszal w klopoty, a pograzy go odcisk na lusce:P Ktos wie ile jeszcze odcinkow? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 2 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2009 Własnie obejrzałem ep 18. Najlepszy dialog: Mahone do przesłuchiwanego naukowca - Nigdy nie słyszaleś o Firmie? Naukowiec - Nie. No jak można nie słyszeć o Firmie? Zwłaszcza jeśli chodzi o Firme, a nie o jakąś tam firme . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofeck Opublikowano 2 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2009 Jak widze Linka, Mahona i tego dauna jak biegaja w kolko zawsze razem w tych garniturach szytych na miare to mam wrazenie jak bym ogladal produkcje rodzimego Z.F Skurcz Cytuj Odnośnik do komentarza
Cohonez 0 Opublikowano 3 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2009 Jak widze Linka, Mahona i tego dauna jak biegaja w kolko zawsze razem w tych garniturach szytych na miare to mam wrazenie jak bym ogladal produkcje rodzimego Z.F Skurcz Powinieneś przeprosić ZF Skurcz:D:D:D Wie ktoś ile jeszcze odcinków? 22 jest ostatni? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 3 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2009 Propsy dla sprzedawcy Bibli. Nie liczyłem, że jeszcze go zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 9 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2009 Właśnie oglądam nowy odcinek - ten dzięcioł Burrows sam zostawił odciski na broni -,- Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 9 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2009 Ja zaraz bede tez mial to zobaczymy co tam wymlodzili. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 9 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2009 Obejrzałem do końca - dobry odcinek, szczególnie końcówka świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi