Opublikowano 28 maja 200915 l Ostatnie dwa odcinki PB można uznać za jedne z bardziej normalnych w tym sezonie Całe szczęście, że nie zdecydowano się na kolejny sezon z uciekającą z więzienia Sarą, bo tego bym już nie wytrzymał. BTW Widząc grób Michaela, obstawiałem nieudaną operację, a jednak twórcom udało się mnie zaskoczyć
Opublikowano 29 maja 200915 l nie pokazali trupa wiec pewnie beda kiedys kolejne sezomy, o zgrozo ;f Cos ala Crank 2 :>
Opublikowano 29 maja 200915 l No, nawet gdyby bylo widac trupa to bylby sfabrykowany, cos a'la łeb Sary w kartonie. Mogą np wymyslic ze Michael musiał się ukrywac czy coś. Nieskonczone pole do popisu:)
Opublikowano 26 czerwca 200915 l O boże to jest jeszcze 4 sezon ;d ? a z czego tym razem uciekają z podwodnej toalety ?
Opublikowano 27 czerwca 200915 l W tym sezonie wlamuja sie do toalet wiec zupelnie inne podejscie, calkiem nowa koncepcja i musisz to zobaczyc.
Opublikowano 18 lipca 200915 l Sezon 5. Ucieczka Pedo bear'a ( w roli głównej T-bag ) Bezwzględny Lincoln rusza za nim w pościg by stłumić zboczone zapędy miśka A tak serio: Serial dobry szczególnie 1 sezon i mam nadzieje ze nie będzie kolejnego sezonu bo zrobi się taka mini Moda na sukces .
Opublikowano 26 lipca 200915 l Sezon 5. Ucieczka Pedo bear'a ( w roli głównej T-bag ) Bezwzględny Lincoln rusza za nim w pościg by stłumić zboczone zapędy miśka A tak serio: Serial dobry szczególnie 1 sezon i mam nadzieje ze nie będzie kolejnego sezonu bo zrobi się taka mini Moda na sukces . ????
Opublikowano 27 lipca 200915 l Ja bym to ujął tak: Pierwszy sezon był dobry. 2 nie był zły. 3 był zły. 4 był jeszcze gorszy.
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l Kogo powaliło? Twórców gry, którzy mają miliony dolarów zysku jak w banku?
Opublikowano 3 października 200915 l KONIEC!!! W końcu przebrnąłem przez tą papkę. Jak za najlepszych lat Drużyny A. Absurd goni absurd, pierdoła za koła, a lichy za szprychy. Kuźwa, akcje w stylu: "Ahaaaa, ty nas wykołowałeś, ale teraz jesteśmy w drużynie więc ci pomożemy" albo "Masz tylko godzinę, ale jak nie zdążysz to może później dostaniesz jeszcze 4 na wykonanie zadania" tak mnie wpieniały, że bania mała. Ostatni dłuższy ep jest w miarę znośny, najmniej udziwniony i, kuna fak mam nadzieję, ostatnim podrygiwaniem tej upadłej serii. W końcu są wolni! Nie wiedziałem, że będę się z tego cieszył bardziej niż bohaterowie serialu .