Hela 1 962 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 - jest super klonem stworzonym z dna wybranych wczesniej super samcow i konczy mu sie data przydatnosci Trochę za późno na robienie z tego s-f. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 kiedys w jakims anime widzialem ze taka reakcja to efekt podniecenia. btw: sara to straszna raszpla. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Mega-hiper-ultra komorka sciagająca dane i kody pin z odległosci 3 metrow to już s-f Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 i tak lepsze niz komorkowy sonar. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Ja mam GPS w komorce to w Batmanie mogli mieć sonar:) Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Ten chińczyk musi być kimś z rodziny producentów serialu, bo nie wyobrażam sobie, żeby z taką dykcją wygrał jakikolwiek casting. Kategoryczni domagam się zmartwychwstanie Patoshika. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Nie żartuj. Osoba o skosnych oczach nie może mowić płynnie po amerykansku nawet jak sie urodziła w ameryce. To taki amerykanski stereotyp filmowy. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Jest tak jak sie spodziwalem. Samo dno. Jak w sezonach 2-3 takie jaja mnie bawily to teraz juz przestaje to byc smieszne. Nawet nie chce mi sie wymieniac tych niescislosci. Pierwszy raz tak mialem ze czekalem az odcinek sie skonczy bo nie moglem na to patrzec, zero zaskoczenia na koniec, nie interesuje mnie co bedzie dalej. Mysle ze do konca zobacze ten sezon i mam nadzieje ze skoncza (pipi). Po swietnym pierwszym sezonie przyszedl czas na taki chlam Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 po 3 odcinku: no, nie powiem, ten odcinek nie byl taki zly, na chwile zapomnijmy o 3 sezoniei poczatku 4-tego, nie bylo zle. Poza bobkami w stylu: -piknik pana murzyna - mahone-"ten mail to kod", skołfild -" rzeczywiscie!!!" Mahone wraca do gry, zawsze go lubilem, i czuje ze jeszcze zarzadzi. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Przez chwilę miałem nadzieję, że wszyscy trafią do FOX River, ale, o dziwo, los im sprzyja. Mam nadzieję, że będzie więcej T Baga, warto dla niego oglądać ten serial. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Po 8 minutach wyłączyłem. Za dużo już dla mnie tego syfu. Ten asfalt startuje chyba do roli najbardziej wkur(pipi) aktora roku 2008. Znowu siedzą w kółeczku i coraz to błyskotliwsze pomysły im do głowy wpadają. Cytuj
Di 839 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Polecam Ci jednak obejrzeć ten odcinek, bo warto Poziom debilizmu nie maleje, żeby nie powiedzieć, że akcje są coraz głupsze. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 (edytowane) jakby tak spojrzec to glupota nie moze wzrosnac od czasu roz,pier,dolenia sciany trzepaczka do jajek. Edytowane 9 września 2008 przez _Milan_ Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Albo masowej ucieczki zespołu paralitów z mega strzezonego wiezienia Fox River, w ktorym znalezli się: niepelnosprawny umysłowo, grubas, gej-pedofil, dziadek po 80dziesiatce i 3 niewinnie osadzonych. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 dlatego badzmy bardziej wyrozumiali dla co mniej glupich odcinkow, i pamietajmy dlaczego to ogladamy ;p Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Trzeci odcinek trzyma poziom. Dalej się to ciekawie ogląda mimo tych wszystkich bzdur. Wnerwia mnie tylko ten czarny goryl co przez pół odcinka gadał z dziadkiem o pikniku. A już przegięte było jak na koniec załatwił go z pistoletu bez tłumika (no ale pewnie jakby ktoś z mieszania obok zadzwonił po gliny to by powiedział, że jest z firmy i on tu tylko sprząta ). Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 sadze ze ten gosciu mieszkal na jakims masonskim wygna,jewie z ogrodem wielkosci mojej miesciny. no i sadzilem ze pan murzyn skreci kark, nie wiem w sumie po co dotknal recoma jego twarzy. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 (edytowane) Wczoraj obejrzałem trzeci ep. Jak już ktoś wspominał wyżej. Czarny maderfucker jest czarny i naprawde żałosny. "Wyobraz sobie, ze jestes z babcia na pikniku, a twoi kuzyni wesoła pluskają się w stawie. Wszyscy są weseli, ale brakuje Lincolna Burowsa i Michaela Scolfielda" xD. Albo ten Selif czy jakmu tam najpierw obiecywał Michaeliwi wolnośc. Zapewniał, dawał słowo, jak mu szef rozwalil cyrk to był taki smutny i tak zaangazowany, ze chetnie na własna rękę jako zbieg szukałby tych dyskow razem z Drużyna A, a pare sekund pozniej biegał za ekipą Scolfieda jak głupi z jakimś nadajnikiem. Mahone: To szyfr. Scolfield: <wzrok Reinmana> S.C.I.L.A, dziękuję, że się zjawiłeś Alex. Więcej grzechów nie pamietam. Edytowane 10 września 2008 przez gekon Cytuj
Soq 226 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Dobra była też akcja z próbą zgubienia Selfa i ekipy. Drużyna A jedzie przez pół miasta i dopiero jak tracą samochód orientują się, że mają nadajniki ;d Cytuj
Grabek 2 774 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Raczej caly czas wiedzieli o tych nadajnikach, ale nie mają opcji żeby je zdjąć. Ogólnie najnormalniejszy odcinek, nie ma się za bardzo do czego przyje.bać. Wpienia tylko człowiek małpa z ochrony. Na plus za to powrót Mahone'a do formy 'sprzed lat'. Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Raczej caly czas wiedzieli o tych nadajnikach, ale nie mają opcji żeby je zdjąć. Ogólnie najnormalniejszy odcinek, nie ma się za bardzo do czego przyje.bać. Wpienia tylko człowiek małpa z ochrony. Na plus za to powrót Mahone'a do formy 'sprzed lat'. Tylko dziwne, że Mahone już dopalaczy nie potrzebuje. No i ten motyw z pogodzeniem się Alex'a z Burrowsem na końcu też mega naiwny. Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 kur, ogladam to (pipi) tylko dlatego, ze chce wiedziec jak sie zakonczy, taka biedna druzyna a sie zrobila teraz 1 Cytuj
Grabek 2 774 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Raczej caly czas wiedzieli o tych nadajnikach, ale nie mają opcji żeby je zdjąć. Ogólnie najnormalniejszy odcinek, nie ma się za bardzo do czego przyje.bać. Wpienia tylko człowiek małpa z ochrony. Na plus za to powrót Mahone'a do formy 'sprzed lat'. Tylko dziwne, że Mahone już dopalaczy nie potrzebuje. No i ten motyw z pogodzeniem się Alex'a z Burrowsem na końcu też mega naiwny. hehe, no akurat to zje.bali. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 (edytowane) obejrzalem odcinek nr 3 o dziwo ale to z nudow , moze byc, lepszy od startowych. Mam wrazenie ze ogladam cos ala CSI czy cos w ten desen z aktorami z PB niz PB... Edytowane 10 września 2008 przez signap Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Mahone: To szyfr. Scolfield: <wzrok Reinmana> S.C.I.L.A, dziękuję, że się zjawiłeś Alex. Mistrz calego programu. Az obejrzalem ta akcje dwa razy bo nie wierzylem wlasnym oczom. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi