Diabeu 1 Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 dobra wafle, który mądry mod z grupowca daje blokady na posty? taka blokada działa na całe forum ustawcie sobie hasło lepiej
Yacek 852 Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 (edytowane) Myslisz, ze jak zniknie ci logo to juz zadnego procenta ode mnie nie dostaniesz ? Z logiem czy bez, bedziesz dostawal za kazdym razem kiedy bedzie taka potrzeba. I nie obiecuj nikomu za duzo bo jak juz udowodniles, twoje obietnice sa ch uja warte. O tym, ze zostanie ci logo to zapomnij - nie rob kina lepiej. @Diabeu Ja, no i dzieki za komplement ;* Edytowane 3 marca 2008 przez Yacek
kempa 0 Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 dla mnie tam mozesz miec, o ile moge sobie pozwalac na wyrazanie opini na ten temat, wszak loga nie posiadam. ale faktycznie niektórzy chyba przesadzaja uwazajac sie za niewiadomo jaka smietanke, by nie godzic sie na dzielenie logiem z kim innym.
Yacek 852 Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 Ale przynajmniej jest calkiem wesolo, dzienna srednia postow przynajmniej skoczyla w tym dziale!
Gość Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 (edytowane) Myslisz, ze jak zniknie ci logo to juz zadnego procenta ode mnie nie dostaniesz ? Z logiem czy bez, bedziesz dostawal za kazdym razem kiedy bedzie taka potrzeba. I nie obiecuj nikomu za duzo bo jak juz udowodniles, twoje obietnice sa ch uja warte. O tym, ze zostanie ci logo to zapomnij - nie rob kina lepiej. @Diabeu Ja, no i dzieki za komplement ;* Uja warte? Że żartobliwie napisałem pare razy do lakiego, który widocznie nie podłapał żartu. Kino to robisz ty wszechmasterze. Sadzisz się jakbyś był tu najważniejszym, opiniotwórczym bytem... Edytowane 3 marca 2008 przez Gość
Yacek 852 Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 Mowie o tym co obiecujesz w pmkach a pozniej sie dziwisz, ze ktos cie karze. Ale masz plusa za to, ze powiekszasz moje internetowe ego.
Gość Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 Nie moja wina że ktoś żartobliwy tekst traktuje jako ujme na honorze. Żeby tak podniecać się muzyką geeeeez...
Diabeu 1 Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 zaraz wam żyłki pierdzące popekają Yacuś, bitte:*
Cerb 7 Opublikowano 6 marca 2008 Autor Opublikowano 6 marca 2008 Zapomnialem napisac ze Psyko logo zachowal i zachowa : Glosowali za tym zeby Psyko zachowal logo i przynaleznosc do XTC : Kalinho Gyziaq =PiT= Cerb Na nie glosowali : Kroolik laki Psychonaut i Ejcu to jeszcze koty wiec glosow nie liczylem zreszta duzo by nie zmienily, Yacek za dokladnie sie nie okreslil wiec mozna uznac ze sie wstrzymal, tylko niech nie placzą ci ktorzy nie glosowali. Swoje zdanie na tak uzasadnie tym ze Psyko sypie konkretnym stuffem, udziela sie w tematach (i to nie tylko w "aktualnie na blacie"), nie pamietam jego poczatkow ale nawet jezeli byl kiedys jedźminem to teraz wyrosl na porzadnego pigularza, a do jego zartow bedziemy musieli sie chyba przyzwyczaic. I tak czuje sie smietanka forum majac logo XTC pod avkiem, zreszta zrobilem je sam z malym Yackowym tunningiem (cieniowanie).
Gość Opublikowano 6 marca 2008 Opublikowano 6 marca 2008 (edytowane) Jazdowiczem nigdy nie byłem. Postram się jakoś unormować moje poyebane poczucie humoru... Jeszcze do lakiego, nie błagałem, tylko sam zgłosiłem swoją kandydature. Edytowane 7 marca 2008 przez Gość
Kroolik 7 Opublikowano 6 marca 2008 Opublikowano 6 marca 2008 poczucie humoru luz, tylko nie prowokuj lub daj znać kiedy żartujesz
Rekomendowane odpowiedzi