Skocz do zawartości

Aliens: Colonial Marines

xylaz

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Racja

No i trzymać kciuki żeby nie spartolili licencji. Mam nadzieję że  Gearbox Software od wypuszczenia Brothers in Arms: Hell's Highway nauczyli się czegoś więcej hehe (wstrętna grafa i mechanika z ps2). W 2009 szykują Borderlands, więc się dowiemy jakie postępy poczynili :)

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie liczy się samo uniwersum obcego. Grafika wcale nie musi stać na najwyższym poziomie, ważny będzie klimat i gameplay. Wystarczy zwykły Unreal Engine 3 i będziemy mieli mokro w gaciach. Pamięta ktoś jeszcze Alien Resurrection? Jednak tak dużej obsuwy zrozumieć nie mogę. Lepiej by zrobili gdyby najpierw wypuścili grę tylko o obcym a potem o obcym i Predatorze. A tak musimy czekać nie wiadomo ile jeszcze. :/

Edytowane przez Lukas_AT
Opublikowano

Nad tym tytułem ciąży jakieś fatum- przecież Colonial Marines pierwotnie miało wyjść w pierwszych latach obecności PS2 na rynku :/

Opublikowano

choć akurat wtedy chyba inny team robił tą grę i projekt porzucono(a nawet na E3 pokazywali grywalne demo).Z tego co się orientuje to za tego Colonial Marines odpowiada ktoś inny co jednak nie zmienia faktu,że jakieś tam fatum na tym tytułem istnieje :P

Opublikowano (edytowane)

Projekt porzucono chyba przez to, że PS2 nie poradziło by sobie z tym tytułem w takiej formie jaką mieli w głowie twórcy. A miało być tak pięknie w tym roku. Dla mnie Colonial Marines i AVP3 są o wiele więcej warte niż Killzone 2.

Edytowane przez Lukas_AT
Opublikowano

Może nie większym niż K2 ale Colonial Marines to był mój must have.Jestem gigantycznym fanem uniwersum Obcego,cztery części filmu(na czele z dwójką i troche odstaje czwórka) uważam za arcydzieło s-f

Opublikowano (edytowane)
Colonial Marines to był mój must have.Jestem gigantycznym fanem uniwersum Obcego,cztery części filmu(na czele z dwójką i troche odstaje czwórka) uważam za arcydzieło s-f

Witaj w klubie. Do tego Predator 1 i słabsza dwójka.

10 lat developingu do czegoś zobowiązuje

Nikt nad tą grą nie pracował 10 lat. Porzucono projekt na PS2 i leżał sobie w szufladzie. Dopiero po kilku latach zaczęto nowe pracę nad Colonial Marines.

Edytowane przez Lukas_AT
  • 1 rok później...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...