Skocz do zawartości

Aliens: Colonial Marines

xylaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Wii U będzie fajny bajer z wykorzystanie kontrolera jako detektora ruchu. Mimo wszystko czekam na grę już od kilka lat i oby efekt końcowy się lepszy niż w (i tak niezłym) AvP.

Opublikowano

No proszę. Miły bajer z tym kontrolerem. Ja wierze w Gearbox, oni robią dobre gry. Na Duke'a nie ma co patrzeć, bo studio dostało jakieś ochłapy do poprzednim deweloperze. Nie mogli już tego uratować.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

[media='']

[/media]

Wygląda świetnie oby nie dali ciała przy tej produkcji bo zbyt długo czekamy na dobrą grę osadzoną w tym universum.

Edytowane przez Timmy
Opublikowano

Team musi być aby alieny mogły kogoś wyrżnąć;)... spokojnie, prawdopodobnie będziemy też sami.

Tą grą za bardzo sie nie interesowałem bo nie miałem nadziei ale widzę że może być wypas... rewelka.

Opublikowano

Też się obawiam tego, że kompani będą przy nas. Samotna wędrówka to jednak to. Chociaż kilka fragmentów z teamem mogło by być, jak na naszych oczach są mordowani.

Alien: Resurrection to był prawdziwy hardcore. Dziś już takich gier nie ma. Rzadko kiedy brakuje w shooterach amunicji, a w Alien Resurrection to był towar na wagę złota.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Obiecany gameplay + wywiad z Randym:

http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/134?ch=1

No mnie na obecną chwilę mają, urwania pupy nie ma ale klimacik jest. Obcy wyglądają świetnie, niezłe akcje i mają być nowe "odmiany" Obcych. Zresztą jednego nawet widać na gameplayu.

Największa obawa to to, żeby kampania nie była na raz i na 5 godzin.

Opublikowano (edytowane)

Widać wyraźne postępy od czasów (i tak całkiem udanego) AvP. Z tego co widzę to chyba ten sam silnik, podrasowany do maksimum możliwości. Wspaniale prezentuje się oświetlenie oraz jak sam wspomniałeś animacja Xenomorphów. Przede wszystkim czuć ten świetny klimat znany z "Decydującego Starcia" a przecież akcja gry jest fabularnie powiązana z tym filmem. Mam nadzieję, że niebawem pojawią się kolejne materiały.

Edytowane przez NEMESIS US
Opublikowano

Przede wszystkim czuć ten świetny klimat znany z "Decydującego Starcia" a przecież akcja gry jest fabularnie powiązana z tym filmem. Mam nadzieję, że niebawem pojawią się kolejne materiały.

To znaczy tak Colonial Marines dzieje się po Obcym 3 ale duchem i klimatem ma być właśnie kontynuacją Dwójki. Co do materiałów podobno teraz mają o multi co nie co ujawnić.

Opublikowano (edytowane)

Ah,ten uroczy dźwięk Pulse Rifle'a.

Wygląda ten gameplay obiecująco. Patent z detektorem ruchu genialny. Liczę na długą (tjaa), klimatyczną i dopracowaną produkcję z obcymi i marines w rolach głównych. Ostatnią dobrą grą z obcymi był AvP2 na PC, a to było już jakiś czas temu i czas największy na następny godny tytuł.

Edytowane przez Paliodor
  • 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Klimat filmiki mają świetny, grafa przyzwoita. Staram się nie napalać bo jeszcze zapeszę heh

pi...........pi.........pi.......pi.....pi...pi..pi.pi.piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :woot:

Edytowane przez Łebi
  • 3 miesiące temu...