Di 839 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 Co poniedziałek na płycie DVD 2 odcinki - magazyn TV Okey!. Jak dla mnie świetny pomysł, bo przenosi wielu z nas do wspomnień z lat dzieciństwa, kiedy serial był emitowany w naszej telewizji Drużyna A to kultory serial, musicie przyznać :smile: The A Team Opening Theme Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 Kupiłem jedynie z sentymentu i raczej nie odważę się tego oglądać. Przyznam jednak, że kiedyś oglądałem każdy odcinek ( po akcji z upozorowaniem śmierci i przejściu na stronę rządową pomyślałem nawet - łał! co za patent! AHAHAHA! Byłem młody i głupi... ). 1,95 zł - bez jaj, tyle akurat mogę za to zapłacić The A Team Opening Theme Nawet nie muszę na to klikać. Widzę oczyma wyobraźni Wietnam i lądujący helikopter. Zupełnie jakbym znowu chodził do podstawówki a w TV miał Polonię 1, tego Włocha, którego ciągali potem po sądach I to każdorazowe wyciąganie Murdocka z psychiatryka... Cytuj
Di 839 Opublikowano 4 marca 2008 Autor Opublikowano 4 marca 2008 1,95 zł - bez jaj, tyle akurat mogę za to zapłacić Podejrzewam, że za tydzień cena wzrośnie 2-krotnie, jak to zwykle bywa w Polsce. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 Jak obejrzałem reklame Tv Okay w telewizji, dosłownie podskoczyłem z fotela. Od kilku lat miałem nadzieję, że Polsat zdecyduje się puszczać powtórki chociażby w okresie w wakacji, ale teraz to już bez znaczenia, będę miał 5 sezonów tego kultowego serialu na półeczce. Obejrzałem pierwszą płytę i znów poczułem się jak kilkuletni brzdąc otwierający japę ze zdziwienia na widok tych "spektakularnych" akcji. Najbardziej mi się podobało, jak coś kombinowali i robili zasadzki/ maszyny. Super to było. Ehh, nie mogę się doczekać poniedziałku. Rozumiem teraz dlaczego mój ojciec ta lubi Czterech Pancernych. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 5 marca 2008 Opublikowano 5 marca 2008 (edytowane) Dobre czasy nastały dla fanów starszych seriali - Z Archiwum X, Drużyna A, wkrótce wchodzi Przystanek Alaska. Te wszystkie cudowne seriale oglądało się w dzieciństwie i dzisiaj ogląda się je z równie wielkim zaciekawieniem. Czekam jeszcze na MacGyvera. Edytowane 5 marca 2008 przez aux Cytuj
django 549 Opublikowano 5 marca 2008 Opublikowano 5 marca 2008 ej mozna to jeszcze kupic? Czy tylko w poniedzialki? tum tum tuuum tururur tum tum Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 5 marca 2008 Opublikowano 5 marca 2008 ej mozna to jeszcze kupic? Czy tylko w poniedzialki? tum tum tuuum tururur tum tum Ja dzis bez problemow kupilem w kiosku. Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 5 marca 2008 Opublikowano 5 marca 2008 Wiadomo ile ma być sezonów? Żeby się nie okazało, że przestaną na pierwszym, nie chciałbym ładować w to kasy dla kilku odcinków Cytuj
Gość tekA Opublikowano 5 marca 2008 Opublikowano 5 marca 2008 w tym tivi okej nie ma wystarczającej dawki plotek z życia gwiazd i takich zaje.bistych porad prawnych jak w tele tygodniu, no ale dla takiego dzieła jestem w stanie przerzucić się na pudelka. Cytuj
Dark knight 0 Opublikowano 6 marca 2008 Opublikowano 6 marca 2008 nooBowskie pytanko: skoro w dzialach muzycznych dobrzy ludzie daja linki do rapidow i innych stron z albumami muzycznymi to czy w dziale filmowym tez tak mozna???? bo bym zassal druzyne A, o ktorej mowiles 2razyjot. jesli mozna to zarzuc prosze jakims linkaczem. :piwo: Cytuj
Gość tekA Opublikowano 6 marca 2008 Opublikowano 6 marca 2008 ku.rwa 2 zika tygodniowo dla legendy wam szkoda? przez takie pijawy nam mcgajwera nie dadzą, no! Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 6 marca 2008 Opublikowano 6 marca 2008 Włączyłem pierwszy odcinek. Przyznam, że po tylu latach przerwy nie sądziłem, że serial ten mnie tak rozbawi (zwłaszcza sceny z Murdockiem i przestawienie daty w zegarku Baracusowi ). Szkoda tylko, że mexykańskie komando (jak i cała wiocha) nie starają się nawet udawać, że próbują grać. Ale może na tym polega(ł) urok tego "dzieła" Cytuj
player-one 0 Opublikowano 6 marca 2008 Opublikowano 6 marca 2008 Powiedzcie czy mozna zgrac sobie bezproblemowo te odcinki na dysk, bo nie mam zamiaru 50 płyt z jednym serialem kisic. Do tego przydałby sie jeszcze Knight Rider -Kitt, mam kłopoty! Jusz pendze Majkel!!!!11 Cytuj
Gość Opublikowano 6 marca 2008 Opublikowano 6 marca 2008 nooBowskie pytanko: skoro w dzialach muzycznych dobrzy ludzie daja linki do rapidow i innych stron z albumami muzycznymi to czy w dziale filmowym tez tak mozna???? bo bym zassal druzyne A, o ktorej mowiles 2razyjot. jesli mozna to zarzuc prosze jakims linkaczem. :piwo: masz 0% , chcesz mieć 20 ? Zapraszamy do 34all , a nóż widelec ktoś Cię poratuje ;] Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 6 marca 2008 Opublikowano 6 marca 2008 he he a ja czekam jeszcze na Żar tropików ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi