Burth 2 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 Świetne anime, jedno z lepszych jakie widzialem (w szczegolnosci pierwszy sezon). Mam jednak pytanie mogłby mi ktos wytlumaczyc koncowke drugiego sezonu ? Spojler chodzi mi dokladnie czemu dorosla Rika rozmawia z małą Takano i jak to mozliwe ? Cytuj
mario87 2 Opublikowano 7 marca 2008 Opublikowano 7 marca 2008 Rika była 'uwięziona' w Hinamizawie do póki nie rozwiązała wszystkiego. Była do tego jakąś boginią, czy duchem, następczynią Hanyuu. Jak już wszystko naprawiła mogła robić co chce i pewnie wróciła do przeszłości i nastawiła resztę, czyli Takano jedzie z rodzicami autobusem... Mniej więcej o to chodzi Cytuj
SzC 0 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 Genialne anime. Po pierwszym sezonie jedyne co moglem robić to powtarzać "WTF?", ale w drugim wszystko ładnie zawiązało się w całość. Polecam. Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 wczoraj zacząłem oglądać, pierwsze anime po długiej przerwie Początek troche słaby, za dużo kretyńskich akcji i nuda ogólnie, ale później zaczynało sie robić nieźle...dotrwałem do 4ep i jest git Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Ja ogladam: Umineko no Naku Koro ni Warto obejrzec 2 poprzednie? Mimo, ze nie sa o tym samym? Cytuj
Saru002 0 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Czasami to anime przyprawia o dreszczę xD Takie psychiczne Ale jest super Naprawdę wciąga... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi