Sztajniec 18 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Mi najbardziej widzi się jednak motyw z kooperacją, imho genialny patent szczególnie w takiej grze. Tylko sobie wyobrażcie, zbiera się 4 kumpli z Live'a, wszyscy siadają powiedzmy w weekendzik o 23 przed konsolami i zaczynają grać. Grunt, żeby jeszcze wtedy nikt nie przechodził gry drugi raz, bo efekt zaskoczenia w różnych fajnych momentach na pewno minie. Nie wiem jak Wy to widzicie, ale imho zaje.bista sprawa - na dworze ciemno, w pokoju ciemno, headsety na łebkach i wszyscy próbują jak najbardziej wczuć się w klimat gry :twisted2: Cytuj
rymek1987 0 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 W nowym Colonial MArines nie będzie możliwości szerzenia pożogi w skórze Obcego? Jakby była taka opcja to cud,miód i orzechy! Po jednej stronie ekipa trzaskająca tylko samymi Alienami,po drugiej stronie barykady team Marines.Ahh...te marzenia:) Cytuj
shy4 53 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 szkoda ze tylko aliens i marines....co ja bym nie dal za dobra gre z Predatorsami Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 15 kwietnia 2008 No dokładnie.Oczywiscie i tak gierka zrówna jajeczka ale mimo to powinien sie tam pojawic wolf predator (czy jakos tak ) . Coz , nie mozna miec wszystkiego naraz Cytuj
rymek1987 0 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 SHY 4 jak chcesz pograć Predatorem to uderzaj na AvP 2 na PC:) To bardzo dobra strzelaninka.Fakt faktem że na peceta ale warta uwagi.Jak najbardziej warta Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 szczerze mówiac to nie trawie za bardzo takich łączonych gier AvsP BatmanvsLobo czy KupavsMajtki (choć grałem w AvsP 1,2). Dlatego ciesze sie że nie będzie Predziów dzięki temu klimat powinien bardziej przypominać ten z drugiej części bez udziwnien. Sprawa czujnika ruchu, to też widze to tak jak już artur z londynu czy Diabeu to przedstawił. Bardzo też licze że odgłosy wystrzałów z pulse rifle czy smarta będą identyczne jak w filmie, będzie bardziej czuć power płynący z broni. Cytuj
rymek1987 0 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 No niepoważnym ruchem ze strony programistów było by nie umieszczenie prawdziwych(wide seria Aliens) odgłosów wystrzałów,pikania czujnika,bo to by zabiło klimat,i zabiło by miłość fanów do owej produkcji:) A tego Sega nie chce:0 Cytuj
artur z londynu 0 Opublikowano 20 czerwca 2008 Opublikowano 20 czerwca 2008 Witam Wiem ze to tylko taki przyklad okladki ( i to ma PS3 ) ale taki motyw by mi pasowal. Data premiery - 1Q 2009 - jeszcze poczekamy. http://www.game.co.uk/PS3/Action/Shooter/~...lonial-Marines/ pozdrawiam Artur Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 8 stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 stycznia 2009 http://www.onlinecenter.pl/3953/Aktualnosc...sie-dobrze.html Gra Aliens wyjdzie jednak w pierwszym kwartale tego roku ? Wogole mozliwe to jest , nie powinno byc juz jakis screenow z gry , filmow prezentujacych jak to wyglada na ten moment ? :shifty: Zaczynam sie obawiac o te produkcje bo jakby nie bylo to duzy tytuł na ten rok.. Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 Widać nie tylko ja napalam się na copa w 4. Mam wielką nadzieję na patent jak L4D z ai director. Bo jeśli alieny mają mnie zawsze zaskakiwać w tym samym miejscu, to może być nudno. Co do detektora to mnie to w sumie rybka... może tylko pikać, a widok dopiero po jego przełączeniu. Przy multi mogłoby to mieć szczególne znaczenie - wyznaczenie osoby do obserwacji otoczenia. Grafika przynajmniej ze screenów zapowiada się świetnie. Cytuj
Emiel 0 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 Pitchford pokazał kilka obrazków z Aliens: Colonial Marines: http://niezgrani.pl/2010/09/06/aliens-colonial-marines-istnieje-przynajmniej-na-obrazkach/ Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Hehe, Gearbox ostatnio specjalizuje się w wydawaniu "trupów". Całkiem niedawno przeglądałem stare czasopisma i w numerze z 2001 (2002? nie pamiętam dokładnie) znalazła się krótka wzmianka właśnie o Aliens: Colonial Marines i zapowiedź na następny rok . Cieszy mnie to, że w końcu coś się nowego pojawiło na jej temat. 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 świetna okładka i kolekcjonerka Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 Drake check your camera Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 30 stycznia 2012 Opublikowano 30 stycznia 2012 Klimatyczny trailer,zapowiada się za(pipi)iście,Gearbox,nie spieprzcie tego. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 podobno teraz nad MP obecnie bardzo mocno pracują.. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Boję się trochę o ten tytuł mając w pamięci tragiczne Aliens vs. Predator. Na tym kilkuminutowym gameplay'u Colonial Marines zbyt mocno mechaniką rozgrywki i grafiką przypominało właśnie tamten nieszczęsny tytuł. Obym się mylił, bo z chęcią poprułbym trochę do skrzeczących alienów z pulse rifle. Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 co tragicznego było w Aliens vs Predator ? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 44bronx, Gearbox a Rebellion to chyba jednak robi różnice. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 AvsP bylo jak najbardziej grywalne Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 Żadne prowo . Jak kolega wyżej, uyważam że AvP było znakomitą grą , nie wybitną , ale na pewno mocno grywalną (szczególnie jako Marine i Predzio ) Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 Dla mnie było średnią, oskryptowaną, niedorobioną grą z masą bugów, niedorzeczności, słabą grafiką + zerowym poziomem klimatu (jedynie jako marine było ''w miarę''). Dla mnie bliżej do crapa niż do dobrej gry. Podkreślam, że jestem wielkim fanem uniwersum aliena i predzio też nie jest mi ''obcy'' Mazzeo - wiem, że Gearbox to inna bajka niż Rebelion, jednak nie zanosi się na nic więcej niż średni tytuł, patrząc na ten kilkuminutowy gameplay. Średnia grafika (bardzo podobna do tej z AvP), słaba animacja alienów, skrypty i ten pancerny alien sprawiają, że nie jestem zbyt pozytywnie nastawiony. Swojego czasu srogo zawiodłem się na AvP, bo wiele lat czekałem na dobrą grę z obcymi, więc stąd może moje podejście, oby Gearbox pozytywnie zaskoczył, pożyjemy - zobaczymy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi