Andreal 2 123 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 Najlepszymi AvP były części 1 i 2, i nie mam na myśli tej z 2010 roku... Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 Ostatnie AvP,nie było złe,całkiem przyjemnie się grało,ale jeżeli Gearbox odwali naprawdę kawał dobrej roboty,to Colonial Marines zjedzą na śniadanko Aliens vs Predator. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 Stare AvP to klasa sama w sobie, AvP z tej genreacji to przy tamtych grach kpina. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 No wiadomo,ale trzeba przyznać ,że i tak jest to dobra gra,porównując do innych związanych z universum Aliena ,czy Predatora. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 9 lutego 2012 Opublikowano 9 lutego 2012 Jak dla mnie bomba,graficznie może nie jest pięknie,ale cała reszta powinna się udać,teraz tylko czekam ,jak wypadnie to w praniu.Wracają wspomnienia na temat Aliens Cytuj
Humulus 823 Opublikowano 28 grudnia 2012 Opublikowano 28 grudnia 2012 Nowy trailer: http://www.youtube.com/watch?v=pJgcHQ916EI Cytuj
LiŚciu 1 333 Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 Omijajcie szerokim łukiem. Szkoda pieniędzy - dbam o Wasze portfele. 2 Cytuj
Adrenal 1 Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 Poważnie jest aż tak źle? Pokładałem wielkie nadzieje w tej grze. Co jest nie tak jak powinno? Alien vs Predator mi się podobał. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 (edytowane) Potwierdzam, bieda straszna.10 minut w grze i już masakrujesz dziesiątki ksenomorfów na swojej drodze. Strzelanie słabe, grafa słaba, klimat mierny, klimat zaszczucia czy obawy przed alienami zerowy. AI kompanów i przeciwników słabe.Ot zwykła "idz na rambo i na(pipi)iaj" strzelanka. Na poziomie pierwszych gier na kloca.Aczkolwiek na + troche oldschoolowa, podnoszenie amunicji, apteczek i "pancerza" jest RĘCZNE. Amunicji zdarza sie brakować w jednym z rodzajów broni, energia sie nie regenuruje cała i ogolnie gra jest ciut trudniejsza od tego, do czego nas przyzwyczajano w tej generacji. Nie zmienia to faktu, że gra ma syndrom DNF, ktoś 5 lat temu to robil, ale widać ze było słabawe, a teraz gearbox wziął, troche oszlifował i wydał.I tak jak w przypadku DNF, tak i tutaj wydał grę słabą, spóźnioną o niemal całą generacje.Nie polecam, szkoda kasy. Edytowane 8 lutego 2013 przez Dahaka Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 Szkoda troszkę. Nie ukrywam że trochę się jaralem tym tytułem. Cytuj
Adrenal 1 Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 Ja nawet bardzo i za priorytet postawiłem sobie tą grę przed dead space 3... Zastanawiałem się czy nie kupić wii u dla tej gry. Cytuj
LiŚciu 1 333 Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 Nie kupujcie tej gry. Powinno się wogóle zbojkotować takie akcje, takie zniszczenie uniwersum. A i mam jeszcze jedną teorię (może trochę na wyrost) Uważam że jednak gra w klimacie ALIEN, ALIENS, ALIEN3 i ALIEN RESURRECTION nie powinna być FPS-em. (AVP 2 było dobre ale to chyba niszcze klimat). Powinni wg. mnie zrobić RPG-a żeby zachować klimat ale żeby walka była "regulowana". Taki VATS np. w świecie Aliena mógłby się sprawdzić. Ale od kilku lat FPS się nie sprawdza. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 (edytowane) Potwierdzam, gra jest dość słabiasta. Prognozuję że ocena na metacritic będzie oscylowała miedzy 50 a 60%. Wszystko w tej grze jest mocno średnie, od grafiki, przez klimat aż po gameplay. Nie wspominając już o bugach i miernej animacji. Szkoda, bo choć sam nie jestem wielkim fanem tego uniwersum, to miałem nadzieję na fajny klimacik z Obcym w roli głównej. Gra gdyby wyszła nawet w 2005/6 roku i tak by się nie przebiła. 7 lat później to żart albo wyłudzenie. 200zł?! WTF... Edytowane 8 lutego 2013 przez .:marioo:. Cytuj
Adrenal 1 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 A jak możecie ją porównać do kampanii żołnierza w ostatnim AvsP? Ogólnie omijać szerokim łukiem czy można ograć jak stanieje? Cytuj
LiŚciu 1 333 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 Jeśli mam porównoać to jest podobnie. Wg. mnie chyba nawet troche lepiej się strzela do obcych i nie wybuchają jak skorupiaki. Cytuj
Adrenal 1 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 To dobra wiadomość czyli nie jest aż tak źle myślę. Jak stanieje to się raczej skuszę. Jak mi nie podpasuje to najwyżej sprzedam za jakiś czas parę zł taniej. Cytuj
Barney 1 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 Dobra wiadomość czyli mozna zacząć najpierw od Dead Space 3. Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 (edytowane) Zachęcony "pozytywnymi" opiniami postanowiłem sprawdzić to cudo i po ograniu dwóch misji stwierdzam że jest jeszcze gorzej niż myślałem. Na ten moment wygląda to w ten sposób że Randy Pitchford postanowił wydać grę w wersji alfa i sprzedawać ją w cenie pełnowartościowego produktu. Dla mnie największe rozczarowanie na tej generacji i być może najgorsza licencjonowana gra w historii. Ludzie anulujcie pre-ordery o ile jeszcze możecie ponieważ nie macie nawet pojęcia z jakiego rozmiaru crapem macie do czynienia. Edytowane 9 lutego 2013 przez Timmy Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 Czego się ludzie spodziewaliście po tej grze? Sentyment niektórym mózg wyłączył. Od początku było wiadomo, że gra skończy jak DNF. Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 Sorry ale DNF to przy tym arcydzieło. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 Czego się ludzie spodziewaliście po tej grze? Sentyment niektórym mózg wyłączył. Od początku było wiadomo, że gra skończy jak DNF. Tobie chyba coś się wyłączyło. Od twórców Borderlands 2 można było oczekiwać co najmniej dobrej gry. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 (edytowane) Czego się ludzie spodziewaliście po tej grze? Sentyment niektórym mózg wyłączył. Od początku było wiadomo, że gra skończy jak DNF. Tobie chyba coś się wyłączyło. Od twórców Borderlands 2 można było oczekiwać co najmniej dobrej gry. Weź Ty sobie wyjdź. Jak gra powstaje w takich bólach i tyle czasu to rezultat mógł być tylko jeden. Zresztą twórcy burdelu dłubali również przy DNF także wiesz... wyjdź. Edytowane 9 lutego 2013 przez Kalinho_PL Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 DNF był slaby,ale grywalny tutaj wyglada na to ze jest nawet gorzej,niemozliwe zeby w 2013 r(grafika wyglada w najlepszym wypadku na 2005) wydawac cos takiego(ludzie ktorzy tworzyli gre raczej nie potrzebuja nowych konsol jak teraz nawet nie trzymaja sredniego poziomu,moze nie jest to jakies mega istotne ale to jak wyglada wybuch granatow to naprawde przesada.Chyba gearbox nauczyl sie ze mozna wydac tytul nieprzystosowany do roku w ktorym go wydaja i na nim dobrze zarobic,DNF na sentymencie,w tym wypadku na licencji w koncu historia jest uznana za kanoniczna wzgledem filmow.Jak ktos twierdzi ze DS 3 jest gra na 6 to w tym wypadku wypadaloby wystawic moze 4 tylko za licencje i szczatki klimatu Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 Kurde, na trailerach gra nie prezentowała się aż tak brzydko, wręcz przeciwnie, mrocznie i klimatycznie.Jakoś nie chce mi się wierzyć, że tak spieprzyli tą grę, albo to wina wersji konsolowej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi