Ptasio 0 Opublikowano 5 marca 2008 Opublikowano 5 marca 2008 Najlepsza koszykówka na PS3!! Gra ktoś z was online?? Cytuj
Ptasio 0 Opublikowano 23 marca 2008 Autor Opublikowano 23 marca 2008 Ludziska nikt z was nie gra?? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Ja nie gram online.ba nawet nie mam gry ale obadałem demko.I jestem pod wielkim wrażeniem.Koszykówkę średnio lubię(piłka nożna rulez,siata na 2 miejscu) ale NBA2K8 to kawał porządnej gry.Baa to wg mnie najlepiej odwzorowana koszykówka w historii.Jedyne co mnie denerwowało w demku to fakt ,że nie wiedziałem jak się robi wsady ,może mi Ptasiu pomożesz Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Ja w demku wsady robię kwadratem Nie ma to jak przejąć piłkę James'em i zapakować ją Tomahawkiem Muszę mieć pełną wersję!!!!!!!!! Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 kwadratem?przed chwilą naciskałem kwadrat i chłopek zamiast robić wstad,nawet gdy ma pół metra do kosza to chce rzucać i wyskakuje przytrzymać coś,nacisnąć coś z r1?a tyś się Ptasio wycfanil z odpowiedzią,nie powiem Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Ja zawsze biegnę (czyli chyba R1) i tak z 3 metry od kosza wciskam kwadrat i jest paczka jak nic. Nie można być za blisko bo nawet taki potwór jak Ilgauskas czy Duncan nie chce zrobić wsadu z pod kosza xD Cytuj
Ptasio 0 Opublikowano 23 marca 2008 Autor Opublikowano 23 marca 2008 Jak gram z moim braciakiem to on też miał taki problem na początku, bo zupełnie inaczej było na ps2, ale z czasem opanujesz to tak jak on. Ja czasami używam analogu dla udziwnień :] Ostatnio zassałem sobie z ps store demko NBA live 08, musze powiedzieć że twarze zawodników sa lepsze, ale budowa ciała i sposób gry mi się kompletnie nie podoba. Może dla tego że już kilka miechów gram w nba 2k8 Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Poza tym w 2K8 koszykarze zachowują się jak prawdziwi ludzie (nie ma to jak "klata" po akcji 2+1 ). W Live zawsze oni byli drętwi a tutaj czujemy się jakbyś my oglądali prawdziwy mecz Cytuj
Ptasio 0 Opublikowano 23 marca 2008 Autor Opublikowano 23 marca 2008 No czasami jak gram, to nie wiem co się dzieje na tym boisku Cytuj
Alteran 1 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 Ja gram. Nba 2k8 mam od listopada, zamówiłem z USA bo w Europie niedawno była dopiero premiera;) Po co czekać? Online nie gram bo nie mam z kolesiami szans, nawet nie można oddać rzutu, musze jeszcze potrenować. Macie racje, gierka jest na maxa realistyczna, z daleka wygląda jak prawdziwy mecz! Wciągający gameplay, zaje.ista grafa, pełna licencja, aż chce się grać! Ale denerwują mnie czasem głupie błędy, kolizje i przenikanie przez przeciwników, ale i tak gierka jest chyba najlepszą koszykówką jaka wyszła (obok pamiętnego 2K1 na DC). Live? Szkoda gadać... Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 Dla tych którzy nie widzieli jak NBA sprawuje się graficznie to proszę - http://www.gamespot.com/ps3/sports/nba2k8/...tag=tabs;images NBA 2K8 ma do siebie to, że jest najbardziej realityczną koszykówką jaka kiedykolwiek wyszła Nie można biec zbyt długo na zawodnika, bo się wywrócimy, potkniemy. Akcje wyprowadza się tak jak to robią na żywo zawodnicy, a nie tak jak w LIVE że każda akcja kończy się wsadem. Dlatego nie dziwi mnie że koszykarz który ma gościa "na plecach" nie próbuje pakować tylko woli zdobyć punkty finger-roll'em, lay up'em czy też zwykłym rzutem gubiąc obrońcę Polecam wszystkim i sam muszę skombinować własny egzemplarz Cytuj
Ptasio 0 Opublikowano 27 marca 2008 Autor Opublikowano 27 marca 2008 Nitro to może ty mi pomożesz, raz mi się udało zagrać online mecz. Bo ostatnio jak staram się zagrać to wyskakuje mi że muszę faq przeczytać i się z nim zapoznać, ale nie mogę tego nigdzie znaleźć Ale ten 1 mecz co grałem to wygrałem Cytuj
ted360 17 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 ja gram online dosyć często, jedyny problem to niewielka ilość ludzi na serwach no i jak się gra z kimś oddalonym o kilka tysięcy kilometrów to niestety jest trochę zbyt lagowato nie wiem czy jest np. opcja wyczajenia kogoś z PL i rozpoczęcia z nim meczu - wtedy wszystko powinno hulać, że miło KOSO gdzie jesteś jak Cię potrzebujemy Cytuj
Ptasio 0 Opublikowano 28 marca 2008 Autor Opublikowano 28 marca 2008 Masz wersję Pal czy z usa?? Cytuj
Alteran 1 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Nitro to może ty mi pomożesz, raz mi się udało zagrać online mecz.Bo ostatnio jak staram się zagrać to wyskakuje mi że muszę faq przeczytać i się z nim zapoznać, ale nie mogę tego nigdzie znaleźć Ale ten 1 mecz co grałem to wygrałem Mi się żaden faq nie pokazuje, ale może ta różnica wynika z tego że mam wersje USA... Cytuj
Ptasio 0 Opublikowano 30 marca 2008 Autor Opublikowano 30 marca 2008 Qrde i ja mam wersję z USA Cytuj
Ptasio 0 Opublikowano 15 lipca 2008 Autor Opublikowano 15 lipca 2008 Szarpie ktoś może jeszcze w NBA 2k8?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi